Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Svi u Ň°kolu, budu√¶nost za sve!
 Sokobanja je jedan od 100 gradova Srbije u kojem √¶e od februara do kraja maja 2011. godine biti realizovana kampanja za inkluzivno obrazovanje „Svi u školu, budu√¶nost za sve!”.
Kampanja ima za cilj ostvarivanje kvalitetne inkluzivne kulture i prakse za svu decu kroz pove√¶anje obuhvata dece iz marginalizovanih grupa, razvijanjem svesti u stru√®noj i široj javnosti o zna√®aju inkluzije.

Radi boljeg razumevanja pojma inkluzije i inkluzivnog obrazovanja, kao i zna√®aja inkluzije za društvo u celini, bi√¶e organizovana tribina uz istovremenu medijsku kampanju na lokalnom nivou.

Kampanju partnerski realizuju Savez u√®itelja Republike Srbije (SURS), Centar za interaktivnu pedagogiju (CIP) i Centar za obrazovne politike (COP), uz podršku Fonda za otvoreno društvo i u saradnji sa timom projekta „PruŇĺanje unapre√įenih usluga na lokalnom nivou – DILS” Ministarstva prosvete.


Tribina u PoŇĺarevcu
Tribina u PoŇĺarevcu
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila √ąair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

Doèek Nove godine

Doèek Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

SmeŇ°taj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vauèeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas131
mod_vvisit_counterJuce222
mod_vvisit_counterOve nedelje131
mod_vvisit_counterOvog meseca3552