Skip to content

Donacija Japana preduzećima u Sokobanji i Vlasotincu
JKP Napredak Sokobanja

Javnim komunalnim preduzećima "Napredak" iz Sokobanje i Vodovod" iz Vlasotinca danas će biti uručene donacije japanske vlade u ukupnom iznosu od 124.770 evra, kao podrška unapređenju ekoloških usluga u Srbiji, saopštila je ambasada Japana.

Tim povodom, na konferenciji za novinare u Vladi Srbije učestvovaće državni sekretar u Ministarstvu životne sredine i prostornog planiranja Vladimir Jovanović, ambasador Japana u Beogradu Tošio Cunozaki, predsednici opština Sokobanja i Vlasotince, Dimitrije Lukić i Srđan Šušulić, direktor JKP "Napredak" Saša Drljača i direktor JKP "Vodovod" Nebojša Stojanović.

Uključujući današnje donacije, ukupan iznos japanske pomoći kroz projekte za osnovne potrebe stanovništva (POPOS) u Srbiji od 1999. godine iznosi 7,2 miliona evra, a ukupan iznos japanske pomoći Srbiji u toku tog perioda je viši od 200 miliona evra, podsetila je ambasada Japana.

Izvor: Blic
Komentari (2)Add Comment
...
napisao Raados , 04, March, 2011
Pomoc stigla u pravi cas.Taman da se razdeli u plate.Kakva ekologija.A mozda i neka para ostane za koji novi mobilni telefon poslednje generacije, a i za more da se ostavi neka crkavica.Da je taj japanski ambasador znao sa kim ima posla ne bi ni pomislio da daje pare.
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: +4
...
napisao baba Jaga , 15, March, 2011
Hoce li sada da Sokobanja i komunalno da pomognu Japanu?
Nesto se ne oglasavaju gospoda Drljaca i Lukic po tom pitanju.
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: +4

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 2 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas112
mod_vvisit_counterJuce275
mod_vvisit_counterOve nedelje112
mod_vvisit_counterOvog meseca674