Skip to content

Donacija Japana preduzeƦima u Sokobanji i Vlasotincu
JKP Napredak Sokobanja

Javnim komunalnim preduzeƦima "Napredak" iz Sokobanje i Vodovod" iz Vlasotinca danas Ʀe biti uruĆØene donacije japanske vlade u ukupnom iznosu od 124.770 evra, kao podrška unapreĆ°enju ekoloških usluga u Srbiji, saopštila je ambasada Japana.

Tim povodom, na konferenciji za novinare u Vladi Srbije uĆØestvovaƦe državni sekretar u Ministarstvu životne sredine i prostornog planiranja Vladimir JovanoviƦ, ambasador Japana u Beogradu Tošio Cunozaki, predsednici opština Sokobanja i Vlasotince, Dimitrije LukiƦ i SrĆ°an ŠušuliƦ, direktor JKP "Napredak" Saša DrljaĆØa i direktor JKP "Vodovod" Nebojša StojanoviƦ.

UkljuĆØujuƦi današnje donacije, ukupan iznos japanske pomoƦi kroz projekte za osnovne potrebe stanovništva (POPOS) u Srbiji od 1999. godine iznosi 7,2 miliona evra, a ukupan iznos japanske pomoƦi Srbiji u toku tog perioda je viši od 200 miliona evra, podsetila je ambasada Japana.

Izvor: Blic
Komentari (2)Add Comment
...
napisao Raados , 04, March, 2011
Pomoc stigla u pravi cas.Taman da se razdeli u plate.Kakva ekologija.A mozda i neka para ostane za koji novi mobilni telefon poslednje generacije, a i za more da se ostavi neka crkavica.Da je taj japanski ambasador znao sa kim ima posla ne bi ni pomislio da daje pare.
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: +4
...
napisao baba Jaga , 15, March, 2011
Hoce li sada da Sokobanja i komunalno da pomognu Japanu?
Nesto se ne oglasavaju gospoda Drljaca i Lukic po tom pitanju.
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: +4

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas182
mod_vvisit_counterJuce174
mod_vvisit_counterOve nedelje1812
mod_vvisit_counterOvog meseca1479