Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Bajić
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Digitalna škola
U Osnovnoj školi “Mitropolit Mihailo” sledeće nedelje biće opremljeni digitalni kabineti, u okviru programa “Digitalna škola”, saznajemo od direktorke sokobanjske Osnovne škole Jelene Milenović. Prema njenim rečima u ponedeljak će biti instalirani kabineti u Vrelu i Mužincu, u utorak u maloj školi a u sredu u Velikoj školi, kaže direktorka Milenović. Naša škola je kod Ministarstva za telekomunikacije konkurisala za 23 digitalne učionice, ali za sada biće instalirana samo 4 kabineta dok će ostali računari za izdvojena odeljenja stići do kraja drugog polugodišta. Digitalni kabinet uključuje do 30 mesta za rad učenika na savremenim personalnim računarima, prateću opremu potrebnu nastavniku, odgovarajući softver i povezanost računara u kabinetu.

osnovna-skola-520-velika.jpg

Dan vaspitača

Dan vaspitača 21. mart, Aktiv vaspitača Pretškolske ustanove „Bucko“ obeležiće radno-promotivno. Vaspitači prire]uju izložbu svojih radova, koja će biti otvorenog karaktera, a biće postavljena u ponedeljak 21. marta na Dan vaspitača. Od ponedeljka pa nadalje, gradjani će imati priliku da je posete i upoznaju se sa radovima vaspitača Predškolske ustanove „Bucko. Reč je o radovima koji vaspitačima služe za rad sa decom: didaktički materijal za rad, materijal koji se koristi za organizovanje priredbi i raznih svečanosti u vrtiću, saznajemo od direktorke Predškolske ustanove „Bucko“, Miladinke Milenković. Izložba je osmišljena tako da gradjani vide šta sve vaspitači rade osim neposrednog rada sa decom. U osmišljavanju ovih aktivnosti, kao i u neposrednom radu sa decom, za vaspitače veliki značaj imaju seminari.

Vesti Soko TV
Komentari (1)Add Comment
KONACNO
napisao nika , 10, April, 2011
STVARNO TO TREBA U SOKOBANJI I MISLIM DA CE DA IM DOSTA POMOGNE U UCENJU
:D :D :D
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: +0

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila Čair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

Doček Nove godine

Doček Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vaučeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 2 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas36
mod_vvisit_counterJuce215
mod_vvisit_counterOve nedelje475
mod_vvisit_counterOvog meseca5926