Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Digitalna Ň°kola
U Osnovnoj školi “Mitropolit Mihailo” slede√¶e nedelje bi√¶e opremljeni digitalni kabineti, u okviru programa “Digitalna škola”, saznajemo od direktorke sokobanjske Osnovne škole Jelene Milenovi√¶. Prema njenim re√®ima u ponedeljak √¶e biti instalirani kabineti u Vrelu i MuŇĺincu, u utorak u maloj školi a u sredu u Velikoj školi, kaŇĺe direktorka Milenovi√¶. Naša škola je kod Ministarstva za telekomunikacije konkurisala za 23 digitalne u√®ionice, ali za sada bi√¶e instalirana samo 4 kabineta dok √¶e ostali ra√®unari za izdvojena odeljenja sti√¶i do kraja drugog polugodišta. Digitalni kabinet uklju√®uje do 30 mesta za rad u√®enika na savremenim personalnim ra√®unarima, prate√¶u opremu potrebnu nastavniku, odgovaraju√¶i softver i povezanost ra√®unara u kabinetu.

osnovna-skola-520-velika.jpg

Dan vaspitaèa

Dan vaspita√®a 21. mart, Aktiv vaspita√®a Pretškolske ustanove „Bucko“ obeleŇĺi√¶e radno-promotivno. Vaspita√®i prire]uju izloŇĺbu svojih radova, koja √¶e biti otvorenog karaktera, a bi√¶e postavljena u ponedeljak 21. marta na Dan vaspita√®a. Od ponedeljka pa nadalje, gradjani √¶e imati priliku da je posete i upoznaju se sa radovima vaspita√®a Predškolske ustanove „Bucko. Re√® je o radovima koji vaspita√®ima sluŇĺe za rad sa decom: didakti√®ki materijal za rad, materijal koji se koristi za organizovanje priredbi i raznih sve√®anosti u vrti√¶u, saznajemo od direktorke Predškolske ustanove „Bucko“, Miladinke Milenkovi√¶. IzloŇĺba je osmišljena tako da gradjani vide šta sve vaspita√®i rade osim neposrednog rada sa decom. U osmišljavanju ovih aktivnosti, kao i u neposrednom radu sa decom, za vaspita√®e veliki zna√®aj imaju seminari.

Vesti Soko TV
Komentari (1)Add Comment
KONACNO
napisao nika , 10, April, 2011
STVARNO TO TREBA U SOKOBANJI I MISLIM DA CE DA IM DOSTA POMOGNE U UCENJU
:D :D :D
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: +0

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila √ąair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

Doèek Nove godine

Doèek Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

SmeŇ°taj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vauèeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas29
mod_vvisit_counterJuce283
mod_vvisit_counterOve nedelje312
mod_vvisit_counterOvog meseca1832