Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
59. Nauèno-struèni skup psihologa Srbije - Sabor 2011.
 Poštovane koleginice i kolege,
ovogodišnji, 59. Nau√®no stru√®ni skup - Sabor psihologa Srbija odrŇĺa√¶e se od 1. do 4. juna 2011. godine u Sokobanji.

Glavna tema i radni naziv skupa je „NAŠ IDENTITET I DRUŠTVENE PROMENE". Ovom temom Ňĺelimo da otvorimo prostor za istupanja i stru√®ne diskusije o izazovima, krizama kao i šansama novog identiteta koji zahtevaju teku√¶e i predstoje√¶e promene u našem društvu. Pored toga, u planu je odrŇĺavanje i nekoliko pozvanih plenarnih predavanja, kao i okruglih stolova na aktuelne teme u oblasti psihologije.

U ime Programskog i Organizacionog odbora, kao i Društva psihologa Srbije, zadovoljstvo nam je da vas pozovemo da svojim u√®eš√¶em doprinesete radu skupa, prijavljivanjem rada u formi koja vama najviše odgovara.

Kao forme radova predvi√įeni su:

  • usmeno saopštenje - usmeno izlaganje rada u okviru neke od sekcija u trajanju od 15 minuta (10 izlaganje + 5 za diskusiju)
  • simpozijum - grupa od 4 ili više tematski povezanih radova koje prijavljuje tim izlaga√®a. Prilikom prijave simpozijuma, u apstraktu navesti i nazive saopstenja koja spadaju u navedeni simpozijum
  • okrugli sto - diskusiono okupljanje na odre√įenu temu u trajanju od 1 ili 2 sata. Organizator odre√įuje temu okruglog stola i obezbe√įuje bar 4 u√®esnika i moderatora.
  • radionica - sesija u trajanju od 1 ili 2h tokom koje autori uz u√®eš√¶e publike demonstriraju odre√įenu tehniku, postupak ili proizvod.
  • seminar - grupa povezanih izlaganja na kraju koje u√®esnici dobijaju sertifikat o u√®eš√¶u.
  • poster prezentacija - rad u√®esnika se predstavlja u vidu postera koji se postavlja u sali za postere. Organizator skupa odre√įuje vreme kada je predvi√įeno da autori budu prisutni pored svojih postera kako bi mogli da odgovaraju na pitanja u√®esnika.

Za svaku od navedenih formi u√®estvovanja potrebno je popuniti formular prijave i priloŇĺiti rezime rada duŇĺine do 300 re√®i. Svi apstrakti i prijave √¶e biti recenzirani, a organizator √¶e obavestiti autore o statusu prijave.

Teme radova moraju biti iz oblasti psihologije.

Rok za prijavu radova je 15. april 2011. godine. Zvanièni jezici skupa su srpski i engleski.

Nadamo se da √¶e i ove godine skup okupiti veliki broj u√®esnika, kao i da √¶e vaše u√®eš√¶e doprineti tome.
Vidimo se na Saboru.S poštovanjem,
Programski odbor skup
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila √ąair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

Doèek Nove godine

Doèek Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

SmeŇ°taj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vauèeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 2 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas117
mod_vvisit_counterJuce222
mod_vvisit_counterOve nedelje117
mod_vvisit_counterOvog meseca3538