Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Festival cveæa 2011.
 Festival cve√¶a je tradicionalna manifestacija, koja se odrŇĺava od 2005. god., u organizaciji OTKS Sokobanja, i svake godine beleŇĺi sve ve√¶u pose√¶enost. U√®eš√¶e na sajmu je izvanredna prilika za rasadnike i poljoprivredna gazdinstva, koji se bave proizvodnjom i prodajom cve√¶a i ukrasnih biljaka, da promovišu svoje proizvode i da ostvare poslovnu saradnju sa institucijama koje brinu o javnom zelenilu i cvetnim površinama u Sokobanji. Osim toga, Sokobanju u vreme prvomajskih praznika poseti veliki broj turista, oko 30.000, a i zna√®ajan broj Sokobanjaca pokazuje veliko interesovanje za ovaj sajam, jer Sokobanja, kao poznato turisti√®ko mesto, ima veliki broj bašti i vrtova.
Sve informacije u vezi sajma moŇĺete dobiti putem telefona na br. 018/833-988 i 833-978 . Ukoliko ste zainteresovani za u√®eš√¶e na sajmu, ispod teksta moŇĺete preuzeti prijavu, koju treba popuniti štampanim slovima i poslati poštom na adresu: Organizacija za turizam, kulturu i sport, Trg oslobo√įenja br. 2, 18230 Sokobanja, ili faksom 018/833-978 ili putem elektronske pošte na adresu: ticsoko@yahoo.com.


Izvor: Soobanja.rs

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila √ąair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

Doèek Nove godine

Doèek Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

SmeŇ°taj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vauèeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 1 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas124
mod_vvisit_counterJuce222
mod_vvisit_counterOve nedelje124
mod_vvisit_counterOvog meseca3545