Skip to content

Održano Prvenstvo Ŕkola OpŔtine Sokobanja u biciklizmu

BiciklistiĆØki klub Gorski u saradnji sa BS Srbije organizovao je Prvenstvo Opštine Sokobanja u biciklizmu za Ć°ake. Na stadionu „Bata Nole“ okupilo se blizu 50 deĆØaka i devojĆØica, a titule su u konkurenciji petih i šestih razreda poneli NaĆ°a NastasijeviƦ i Milan JovanoviƦ, dok su u kategoriji sedmih i osmih razreda najbrži bili Jelena VasiljeviƦ i Stefan MiletiƦ. Najbrojnija je bila trka deĆØaka šestih i sedmih razreda, gde se na startu pojavilo 16 biciklista.


Start trke na Školskom prvenstvu Sokobanje

"Biciklizam je veoma popularan meĆ°u Ć°acima a to je pokazalo i takmiĆØenje u Sokobanji. BS Srbije Ʀe nastaviti da podržava ovakve akcije, u skladu sa preporukama Ministarstva omladine i sporta Srbije da se sport razvija meĆ°u mladima", kaže koordinator za školski biciklizam u BS Srbije Nemanja Vajs. "Sve trke su bile borbene i uzbudljive i zahvaljujem se nastavnicima i direktorima škola koji su omoguƦili da se Ć°aci takmiĆØe. ƈestitam i klubu Gorski  na uspešnoj organizaciji..."

Plasmani

Peti i šesti razredi


DevojĆØice: 1. NaĆ°a NastasijeviƦ, 2. Kristina RadivojeviƦ, 3. Tijana MilosavljeviƦ (obe OŠ „Mitropolit Mihailo“, Sokobanja).
DeĆØaci: 1. Milan JovanoviƦ, 2. Mladen ŽivadinoviƦ, 3. Teodor MilenkoviƦ (svi OŠ „Mitropolit Mihailo“, Sokobanja).

Sedmi i osmi razredi

DevojĆØice: 1. Jelena VasiljeviƦ (OŠ „Mitropolit Mihailo“, Vrelo), 2. Aleksandra ŽivadinoviƦ, 3. Jovana MilisavljeviƦ (obe OŠ „Mitropolit Mihailo“, Sokobanja).
DeĆØaci: 1. Stefan MiletiƦ, 2. Jovan MihajloviƦ, 3. Dalibor JeftiƦ (svi OŠ „Mitropolit Mihailo“, Sokobanja).

Izvor: www.bss.rs
Komentari (1)Add Comment
biciklizam
napisao Zica , 23, July, 2011
tu sam i ja :DD
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: +0

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 1 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas145
mod_vvisit_counterJuce227
mod_vvisit_counterOve nedelje1297
mod_vvisit_counterOvog meseca2817