Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani BajiƦ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
UruĆØene odluke o sprovoĆ°enju javnih radova
Posao na izvoĆ°enju javnih radova je dobilo 16 izvoĆ°aĆØa radova, sa teritorije ZajeĆØara, Sokobanje, Boljevca i Knjaževca.Ugovori za ZajeĆØarski okrug obuhvataju - pet javnih radova na teritoriji ZajeĆØara u vrednosti 8,3 miliona dinara, na kojima Ʀe biti zaposleno 57 osoba, u Sokobanji tri javna posla vredna 6,3 miliona koji Ʀe zaposliti 41 osobu, u Boljevcu jedan, u vrednost 2,6 miliona i 20 radnika, a u Knjaževcu sedam javnih radova vrednosti 7,8 miliona dinara i zaposliƦe 41 radnika.

KalanoviƦeva je u Opštini Boljevac, istakla da taj deo Srbije spada meĆ°u najsiromašnije delove zemlje, jer je izolovan i ima lošu infrastrukturu. Prema njenim reĆØima na javnim radovima Ʀe uglavnom biti zaposleni ljudi koji imaju više od 45 godina i manji stepen obrazovanja.

Ona je napomenula da je Vlada Srbije svesna problema nezaposlenosti u manje razvijenim delovima Srbije i da je zbog toga pripremljeno niz mera za podsticanje zapošljavanja.Istovremeno država priprema i nove mere za one koji prvi put traže posao ili rade na crno.

KalanoviƦeva je kazala da su zbog toga, u saradnji sa Ministarstvom za ekonomiju, u prethodnom peridu pripremljene olakšice za poslodavce, u vidu oslobaĆ°anja od poreza i doprinosa, navodeƦi da taj paket precizira olakšice u periodu od tri godine.

Poslodavci koji zaposle nove radnike u prvoj godini biƦe osloboĆ°eni 50 odsto poreza i dorpinosa, u drugoj 40 i u treƦoj 20 odsto.Ona je kazala da Ʀe država poslodavce pomagati i kroz reprogramiranje dugova, u koordinaciji sa Fondom za razvoj i poslovnim bankama.

Javni radovi u ZajeĆØarskom okrugu obuhvataju radove na putevima, vodovodu i druge graĆ°evinske komunalne radove.
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila ƈair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

DoĆØek Nove godine

DoĆØek Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

SmeŔtaj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguƦnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguƦnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauĆØera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naĆØina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vauĆØeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 1 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas114
mod_vvisit_counterJuce222
mod_vvisit_counterOve nedelje114
mod_vvisit_counterOvog meseca3535