Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Ozrenski maraton 2011.
 U subotu, 23. aprila, sa po√®etkom u 11 √®asova, odrŇĺan je „Ozrenski maraton“, u organizaciji biciklisti√®kog kluba „Gorski“ iz Sokobanje. Maratoni su jedna od takmi√®arskih disciplina MTB sporta u Srbiji.

„Ozrenski maraton 2011“ obuhvatao je Mali maraton - 1 krug/15 km, Srednji - 2 kruga/30km, i Veliki - 3 kruga/45km. Staza je ukupne duŇĺine 15 km i bila je obeleŇĺena tablama sa podacima koji pokazuju smer kretanja bicikliste, nagib terena, naziv mesta i broj rute. Klju√®ni delovi staze bili su organizovani kao kontrolne ta√®ke (KT), odnosno kao feed-tehnical zone (FTZ). Start/cilj maratona bio je na izletištu Kalinovica, nedaleko od parkinga (50 m), u krugu Poljoprivrednog gazdinstva Kalinovica, koje je bilo doma√¶in trke, organizator ru√®ka za takmi√®are i sve√®ane dodele nagrada.

Prema planu organizatora, takmi√®arima iz kategorija HOBBY SPORT i HOBBY FUN merilo se prolazno vreme, na kontrolnim ta√®kama predvi√įene staze (KT1, KT2, KT3 i KT4), zbog NAGRADA IZNENA√źENJA, a sve u cilju interesantnije trke i privla√®enja što ve√¶eg broja nelicenciranih takmi√®ara.

Belgijanac Volter Klepe pobednik je ovogodišnjeg Ozrenskog maraona u planinskom biciklizmu.

Klepe je stazu od 45 kilometara na obroncima Kalinovice bio brŇĺi od Ivana Jovanovi√¶a iz beogradskog Progresiva i Zorana Vujovi√¶a iz kluba Nik bajk iz Crne Gore.

U hobi fan klasi na velikom maratonu redosled je bio Ivan Iskaov (Ciklomanija, Zrenjanin), Mladen Veljkovi√¶ (Gorski, Sokobanja) i Miloš Suboti√¶ (Individualac, Beograd).

NajbrŇĺi na srednjem maratonu, u duŇĺini od 30 kilometara, bio je Ognjen Stankovi√¶ (Orlovac Sistem FTO, Crna Trava) ispred Bisirova Nedeli√®eva (Bugarska) i Miloša Miki√¶a (individualac). Najuspešnija, ujedno i jedina dama, na srednjem maratonu bila je Jovana Crnogorac (BK Novi Sad).

Plasman u hobi klasi na toj stazi bio je Todor Angelov (Bugarska), Igor Anti√¶ (Pirot), ŇĹeljko √Üiri√¶ (individualac).

Na najkra√¶oj stazi u malom maratonu, od 15 kilometara, pobedio je Boban Despotovi√¶ (Nik bajk, Crna Gora), drugo mesto pripalo je Stefanu Mladenovi√¶u (Led sirkl, Leskovac), a tre√¶e Milošu Kostovu (Orlovac Sistem FTO, Crna Trava). Tri najbolje takmi√®arke na malom maratonu bile su Ivana Kosti√¶ (Orlovac Sistem FTO), Nikolina Despotovi√¶ (Nik bajk) i Tamara Simi√¶ (Bajk Crvena zvezda).

U hobi klasi redosled je bio Marko Sanimirovi√¶ (Led sirkl, Leskovac), Stefan √źor√įevi√¶ (individualac) i Dragan Nikoli√¶ (Orlovac Sistem FTO).

Na ovogodišnjem Ozrenskom maratonu u√®estvovalo je 97 biciklista i biciklistkinja.

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila √ąair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

Doèek Nove godine

Doèek Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

SmeŇ°taj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vauèeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas22
mod_vvisit_counterJuce283
mod_vvisit_counterOve nedelje305
mod_vvisit_counterOvog meseca1825