Skip to content

Prezentacija "Sokobanje" u Parizu

 U rezidenciji ambasadora Srbije u Parizu 22. marta odrzana je prezentacija 5 Specijalnih Bolnica u 5 banja Srbije medju kojima je bila i Specijalna bolnica "Sokobanja".

U desetominutnoj prezentaciji, predstavili smo svoje usluge i Sokobanju, kaže direktorka Specijalne bolbice Sokobanja, Ljiljana IsakoviƦ.

Prezentaciju su zajedniĆØki organizovali ambasada Republike Srbije u Francuskoj, TuristiĆØka organizacija Srbije, Udruženja RH centara, Predstavnici Skupštine dijaspore Srba u Francuskoj, produkcija Medijapoint, predstavnici PKS u Parizu.

Predstavili su se direktori Specijalnih bolnica Sokobanje, VrnjaĆØke banje, Banje KoviljaĆØe, Ribarske banje i Banje Kanjiže.  Delegaciju iz Srbije ĆØinili su i predstavnici Ministarstva zdravlja i Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja RS.  Zainteresovanost za korišĆ¦enje usluga naših banja i korišĆ¦enje usluga Sokobanje i Specijalne bolnice Sokobanja je velika, izjavila je Ljiljana IsakoviƦ.

Vesna BlagojeviƦ, PR menadžer specijalne bolnice Sokobanja govori o promociji Sokobanje na domaƦem i stranom tržištu.Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas129
mod_vvisit_counterJuce227
mod_vvisit_counterOve nedelje1281
mod_vvisit_counterOvog meseca2801