Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Prezentacija "Sokobanje" u Parizu

 U rezidenciji ambasadora Srbije u Parizu 22. marta odrzana je prezentacija 5 Specijalnih Bolnica u 5 banja Srbije medju kojima je bila i Specijalna bolnica "Sokobanja".

U desetominutnoj prezentaciji, predstavili smo svoje usluge i Sokobanju, kaŇĺe direktorka Specijalne bolbice Sokobanja, Ljiljana Isakovi√¶.

Prezentaciju su zajedni√®ki organizovali ambasada Republike Srbije u Francuskoj, Turisti√®ka organizacija Srbije, UdruŇĺenja RH centara, Predstavnici Skupštine dijaspore Srba u Francuskoj, produkcija Medijapoint, predstavnici PKS u Parizu.

Predstavili su se direktori Specijalnih bolnica Sokobanje, Vrnja√®ke banje, Banje Kovilja√®e, Ribarske banje i Banje KanjiŇĺe.  Delegaciju iz Srbije √®inili su i predstavnici Ministarstva zdravlja i Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja RS.  Zainteresovanost za koriš√¶enje usluga naših banja i koriš√¶enje usluga Sokobanje i Specijalne bolnice Sokobanja je velika, izjavila je Ljiljana Isakovi√¶.

Vesna Blagojevi√¶, PR menadŇĺer specijalne bolnice Sokobanja govori o promociji Sokobanje na doma√¶em i stranom trŇĺištu.Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila √ąair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

Doèek Nove godine

Doèek Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

SmeŇ°taj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vauèeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas28
mod_vvisit_counterJuce283
mod_vvisit_counterOve nedelje311
mod_vvisit_counterOvog meseca1831