Skip to content

Koncert "Vesko i kuriri"

 O2 poziva mlade ljude koji ┼żive u opštini Sokobanja, ali i one druge, da fotografišu / snime probleme kojim se susre├Žu, opišu ga i predlo┼że adekvatna rešenja. Drugim re├Ęima, ideja je da se „mladi slikaju sa problemom“ tj, da uo├Ęe odre├░eni problem, slikaju ga ili snime (fotoaparatom, mobilnim...), postave fotografiju / snimak na fan page O2, prokomentarišu problem i predlo┼że adekvatno rešenje. Konkurs je otvoren za sve mlade lj...ude, a glasanje je mogu├Ž putem „lajkovanja“ na facebooku. Tema nije ograni├Ęena, mo┼żete predlo┼żiti bilo koji problem koji je po vama najve├Ži. 10 problema, koji dobije najviše „like“-ova, ├Že se na├Ži u finalnom izboru. Pobednik konkursa ├Že kao nagradu dobiti digitalni fotoaparat, kao i mogu├Žnost da zajedno sa ├Ęlanovima tima O2 i širom zajednicom mladih ljudi u Sokobanji pokrene rešavanje problema na na├Ęin koji je predlo┼żen.

U tre├Žem mesecu realizacije projekta predvi├░en je koncert u centru Sokobanje, koji za cilj ima da okupi što više mladih ljudi, dodatno ih upozna sa ovim projektom i predstavi pobednika konkursa

Planirano je da se doga├░aj odr┼żi uo├Ęi prvomajskih praznika, dešavanja po├Ęinju od 11h pre podne izlo┼żbom 10 „najlajkovanijih“ fotografija / snimaka) i narativa koji ih prate ispred Muzeja u centru grada. Pored svake od fotografija / snimaka bi├Že postavljen flip chart papir na kome ├Že posetioci mo├Ži da zabele┼że komentar. Tom prilikom ├Že biti proglašena i pobednik konkursa.

Pobednik konkursa ├Že na raspolaganju imati odre├░ena sredstva za ovu akciju, koje ├Že mo├Ži da potroše prema unapred predvi├░enom akcionom planu do koga ├Že zajedno do├Ži. Planirano je da akcija traje najviše 5 dana.


U okviru projekta "Ma slikaj se i ti sa svojim problemom..." koncert ce se odr┼żati ispred muzeja u Sokobanji 30.4.2011 sa po├Ęetkom u 21h. Nastupi├Že grupa Vesko i kuriri. Na koncertu ├Že biti proglašeni pobednici za konkurs "Ma slikaj se i ti..." gde ├Že nagradu osvojiti najlajkovaniji problem.

Preko dana ├Že biti postavljene slike, odnosno problemi mladih, a pored ├Že biti postavljen papir gde ├Že gosti i meštani Sokobanje mo├Ži da dodaju neki komentar ili da glasaju.


Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas141
mod_vvisit_counterJuce227
mod_vvisit_counterOve nedelje1293
mod_vvisit_counterOvog meseca2813