Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Kongres banja kroz teoriju i praksu


3. Kongres banja Srbije sa me√įunarodnim u√®eš√¶em (Vrnja√®ka Banja 17-18 maj 2011.) objedini√¶e ove godine i teoriju i praksu. Osnovne teme Kongresa prvog dana su „Primeri dobre prakse“ i njih √¶e obrazlagati: Prof. dr Kai Illing (Univerzitet primenjenih nauka, Bad Gleichenberg, Austrija) sa temama “Trendovi u spa industriji Evrope” i „Alat za brz ekonomski napredak u spa industriji”, Miha Bratec (Me√įunarodni institut za turizam, Ljubljana, Slovenija) sa temom “Pristupa√®an turizam – izazov za odrŇĺivi turizam u Evropi: trendovi, brendovi i najbolja praksa” i Klaus Grabler (“Manova”, Be√®, Austrija) sa temom “Uspešno poslovanje uz pomo√¶ hotelskog i spa ben√®markinga”.

Drugi dan √¶e biti u znaku tema „Strategija razvoja turizma Srbije“, „Investicije u banje Srbije“ i „Zakon o banjama“ sa u√®eš√¶em resornih Ministarstava, Turisti√®ke organizacije Srbije, Tima za podršku implementaciji Strategije razvoja turizma Srbije i UdruŇĺenja banja Srbije. Osnovne teme odnosi√¶e se na postoje√¶i i potencijalni turisti√®ki proizvod/ponudu banja i klimatskih mesta, pregled turisti√®kih investicija u banjama i banjskim mestima, efekte investicionih projekata, formalno pravna, finansijska, upravlja√®ka i marketinška pitanja investicionih projekata i druge.
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila √ąair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

Doèek Nove godine

Doèek Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

SmeŇ°taj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vauèeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas137
mod_vvisit_counterJuce222
mod_vvisit_counterOve nedelje137
mod_vvisit_counterOvog meseca3558