Skip to content

Predsednik TadiƦ posetio Sokobanju
Centralna proslava ƐurĆ°evdana, slave Demokratske stranke, održana je u Sokobanji. Tom prilkom u svojevrsnoj ulozi i domaƦina i gosta bio je predsednik Demokratske stranke i predsednik Republike Srbije Boris TadiƦ.

Predsednik Republike i DS Boris TadiƦ izjavio je da su demokrate spremne da se pomire sa svojim protivnicima radi opštih interesa. „DS je organizacija koja je u buduƦnosti spremna da se pomiri i sa svojim protivnicima, ako zajedniĆØki sagledamo buduƦnost i opšte ciljeve“, izjavio je TadiƦ u Sokobanji.Foto: Tanjug


Predsednik opštine Sokobanja Dimitrije LukiƦ obraƦajuƦi se prisutnima izjavio je: Vaše prisustvo doživljavamo kao ohrabrenje i podršku ali i obavezu da sve zapoĆØete projekte završimo kako bi uveli novu politiĆØku praksu u Srbiji da više ne budemo inventar datih i zapoĆØetih obeƦanja i nikad završenih, nego da budemo jasna zaokružena celina na osnovu jasnog plana.

Centralana proslava u Sokobanji svojevrsna je podrška ljudima koji danas vode Sokobanju, rekao nam je Narodni poslanik Dejan NikoliƦ. Razgovarali smo sa predsednikom gotovo ĆØitav sat i dobili smo vrlo jasnu podršku da i dalje vuĆØemo Sokobanju napred ne bi li smo našim sugradjenima uĆØinili život boljim, dodao je on.

Proslavi ƐurĆ°evdana organizaciji DS prisustvovalo je nekoliko stotina predstavnika stranke i koalicionih partnera, meĆ°u kojima su bili Vuk DraškoviƦ, Dragan MarkoviƦ Palma, Jovan KrkobabiƦ, Rasim LjajiƦ i Žarko ObradoviƦ. Protojerej stavrofor Aleksa SimeunoviƦ je zajedno sa TadiƦem lomio slavski kolaĆØ.Komentari (3)Add Comment
...
napisao s-banjac , 08, May, 2011
Ne piše nigde da li je došlo do bilateralnog susreta dvojice dvojice vrhunskih političara,gospodina Bobiške i gospodina Borisa, i kakav je ishod ovog, za sudbinu Srbije znaćajnog razgovora.
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: +24
...
napisao Mušica , 08, May, 2011
Gospodin Bobiška je rekao kako je krajnje vreme da se ne učini ništa, a što je od presudne važnosti kako za Sokobanju tako i za Srbiju a u velikoj meri i za ostatak Evrope. Znači da izvučemo žaključak iz velike demokratske posete: bliži nam se propast!
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: +17
...
napisao Bobiska , 11, May, 2011
svisu smesni, pogotovo ovi ekumenisti od laznih svestenika
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: +5

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas154
mod_vvisit_counterJuce227
mod_vvisit_counterOve nedelje1306
mod_vvisit_counterOvog meseca2826