Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani BajiƦ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Srbija nema prave turistiĆØke klastere
turistiĆØki klasteri, Srbija do 2015, formiranje turistiĆØkih klastera
Motel "BalaševiƦ" u podnožju Rtnja

Strategijom razvoja turizma Srbije do 2015. predviĆ°eno je formiranje turistiĆØkih klastera s ciljem uspešnijeg pozicioniranja zemlje na meĆ°unarodnom turistiĆØkom tržištu.

Strategijom je predviĆ°eno da se formiraju ĆØetiri glavna klastera - Vojvodina, Beograd, Jugozapadna Srbija i JugoistoĆØna Srbija.

Generalni sektretar Asocijacije turistiĆØkih agencija Srbije (ATAS) SrĆ°an DživdžanoviƦ izjavio je da razvoj domaƦeg turizma zavisi od niza komponenti.

Jedna od tih komponenti, kazao je DživdžanoviƦ, je formiranje klastera koji su na nekim destinacijama su klasteri formirani i sada pokušavaju da privuku i domaƦe i inostrane turiste "Što se tiĆØe samog razvoja domaƦeg turizma, mi pokušavamo na razne naĆØine, da se pre svega obratimo inostranom gostu, pošto je dolazak domaƦih gostiju u padu, prošle i ove godine", kazao je generalni sekretar ATAS.

Podsetivši da je vlada donela niz podsticajnih mera, poĆØev od kredita pa do drugih olakšica za turistiĆØke privrednike, DživdzanoviƦ je konstatovao da su prvi pokazatelji dolaska stranih gostiju relativno ohrabrujuƦi.

"Njihov broj se stalno poveƦava, ali veliko je pitanje da li naša turistiĆØka privreda može da konkuriše svojom ponudom, s obzirom na loše ekonosko stanje u zemlji i ono što je do sada uraĆ°eno", kazao je Dživdžanovcih.

DživdžanoviƦ smatra da Ʀe se "tokom ove sezone mnoge stvari iskristalisati." NapominjuƦi da je u pripremi revizaja Strategije razvoja turizma, kojom Ʀe neke stvari biti redefinisane u odnosu na dokumet koji je usvojen 2006. godine, DživdžanoviƦ je izrazio uverenje da Ʀe u tome biti postignuti bolji rezultati nego do sada.   (Izvor: Kurir)Felix romvliana - Gamzigrad, nedaleko od ZajeĆØara
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila ƈair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

DoĆØek Nove godine

DoĆØek Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

SmeŔtaj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguƦnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguƦnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauĆØera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naĆØina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vauĆØeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas112
mod_vvisit_counterJuce222
mod_vvisit_counterOve nedelje112
mod_vvisit_counterOvog meseca3533