Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Jubilej Etnos-a
etnos-neka-tetka.jpg

Etnološka radionica „Etnos“ obeleŇĺava 10 godina postojanja. 8 maja ove godine, navršilo se punih 10 godina od osnivanja - “Etnos“ je registrovan kod Saveznog Ministarstva pravde 8. maja, 2001. godine saznajemo od predsednice UO „Etnosa“, Nade Stojkovi√¶. √ąlanovi Etnološke radionice pripremaju obeleŇĺavanje ovog za njih zna√®ajnog jubileja.

Planiramo da 24. maja u Grudonjskim vodenicama obeleŇĺimo desetogodišnjicu postojanja, kaŇĺe Nada Stojkovi√¶. Govori√¶emo o našem radu, a pozvacemo sve naše saradnike i √®lanove, a bi√¶e organizovana i etno modna revija, dodaje ona. Za 10 godina postojanja, najve√¶i uspeh u našem radu je to što smo opstali uprkos teškim uslovima, nismo imali stalan prostor... ali zahvaljuju√¶i entuzijazmu pojedinaca, mi smo opstali, objašnjava Nada Stojkovi√¶. Za „Etnos“ se zna i van Sokobanje, mi smo u neku ruku promoteri sokobanjske turisti√®ke ponude i kulturnog i duhovnog nasledja našeg kraja, dodala je ona.  (Soko TV)


Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila √ąair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

Doèek Nove godine

Doèek Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

SmeŇ°taj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vauèeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas34
mod_vvisit_counterJuce283
mod_vvisit_counterOve nedelje317
mod_vvisit_counterOvog meseca1837