Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
ProglaŇ°eni pobednci konkursa ‚ÄúKreativna Ň°kola‚ÄĚ

Nastavni√®ki tim osnovne škole „Mitropolit Mihailo“ iz Soko Banje sa radom „UŇĺinajmo zajedno“ i tro√®lana ekipa Vrša√®kog Školskog centra „Nikola Tesla“ sa projektom „Više od igre“, pobednici su ovogodišnjeg konkursa “Kreativna škola”.
 

Ovaj konkurs se sprovodi ve√¶ sedam godina zaredom sprovodi “Zavod za unapre√įivanje obrazovanja i vaspitanja” u saradnji sa kompanijom “Majkrosoft”, nagra√įuje najbolje primere primene inovacije u nastavi u osnovnim i srednjim školama.

Naši kreativni nastavnici su i ove godine uloŇĺili puno truda i prikazali u javnosti kako treba da izgleda moderno školstvo i nastava u Srbiji. Ukupno 417 nastavnika iz Srbije prijavilo je ukupno 139 radova iz razli√®itih oblasti: srpskog jezika, matematike, informatike...

- Cilj konkursa je da afirmiše kreativni rad nastavnika i formira bazu uglednih radova, promoviše primere dobre nastavne prakse, podsti√®e saradnju i timski rad u školama i razvija jedan osoben vid stru√®nog usavršavanja kroz razmenu iskustava zasnovanog na primeni moderne ra√®unarske tehnologije - kaŇĺe Š√¶epan Uš√¶umli√¶, direktor “Zavoda za unapre√įivanje obrazovanja i vaspitanja”.

Inovativni nastavni√®ki radovi koji se nalaze u “Bazi znanja” javno su dostupni i drugim nastavnicima na portalu www.kreativnaskola.rs.

- Nastavnici širom Srbije, uz samo jedan klik mišom, mogu da preuzmu od svojih kolega dobre ideje uvo√įenja inovacija u nastavu, kao i kompletne pripreme za √®as, a koje su pregledali i preporu√®ili stru√®njaci - kaŇĺe Vladan ŇĹivanovi√¶ direktor “Majkrosoft” kancelarije u Srbiji.

U poslednje √®etiri godine naši predstavnici na Evropskom forumu inovativnih nastavnika osvajali su neku od prvih nagrada. Ovakvim uspehom se, pored Srbije, moŇĺe pohvaliti još samo Velika Britanija.


M.Nikoliæ, Blic
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila √ąair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

Doèek Nove godine

Doèek Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

SmeŇ°taj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vauèeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas128
mod_vvisit_counterJuce222
mod_vvisit_counterOve nedelje128
mod_vvisit_counterOvog meseca3549