Skip to content

Znaèaj aqua parka za Sokobanju

"Radovi na izgradnji kompleksa otvorenih bazena na Podini odvijaju se prema predvidjenom planu. Mogu da izrazim zadovoljstvo do sada izvedenim radovima, njihovom dinamikom i kvalitetom i nadam se da √¶e u skladu sa odredbama Ugovora po√®etkom septembra Sokobanja dobiti jedan zaista kvalitetan i reprezentativni kupališni kompleks" izjavio je predsednik opštine Sokobanja, Dimitrije Luki√¶ prilikom obilaska gradilišta.

Aqua park u Sokobanji

"Ju√®e je završena vaŇĺna faza u izgradnji poluolimpijskog bazena, radilo se na betoniranju zidova √®ime su okon√®ani betonski radovi koji predstavljaju najvaŇĺniji deo izgradnje ovog bazena. Mimo toga obavljeni su radovi na najve√¶em kupališnom bazenu, a koji se ti√®u betoniranja dna-podloge. Nakon toga dolazi ugradnja armature i kona√®no betoniranje plo√®e i zidova kao i u poluolimpijskom bazenu" objašnjava Dimitrije luki√¶.

"Završeni su zemljani radovi na bazenu za prihvat tobogana, a radi se i upravna zgrada" kaŇĺe on. U toku slede√¶e nedelje ošekuje se pove√¶anje obima posla i bi√¶e angaŇĺovano još desetak radnika.

"Osim toga što √¶e Sokobanja suštinski unaprediti kvalitet turisti√®ke ponude i mo√¶i da se obrati potpuno druga√®ijoj turisti√®koj klijenteli, nikako ne treba zanemariti i √®injenicu da √¶e ovaj kraj Sokobanje dobiti šansu za bavljenje turizmom. O√®ekujem da √¶e nakon izgradnje ovog kompleksa u njegovoj neposrednoj blizini, kao i u široj okolini, ljudi mo√¶i intenzivnije da se bave turizmom jer je re√® o sadrŇĺaju koji √¶e svakako privu√¶i goste" dodao je Luki√¶.

On je rekao da se ovim projektom, što je bila i suština programa Vlade RS upošljava lokalna gradjevinska operativa: izvodja√®i radova su preduze√¶a iz Sokobanje-”Gas oil” i “VrmdŇĺa komerc”, a podizvo√įa√® je takodje lokalno preduze√¶e “Jakovljevi√¶ i sin”. Ovim projektom pogodjena je suština cilja koji je Vlada postavila usvajaju√¶i Zakon o pomo√¶i gra√įevinskoj industriji u uslovima krize, kaŇĺe Luki√¶.

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas141
mod_vvisit_counterJuce227
mod_vvisit_counterOve nedelje1293
mod_vvisit_counterOvog meseca2813