Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Znaèaj aqua parka za Sokobanju

"Radovi na izgradnji kompleksa otvorenih bazena na Podini odvijaju se prema predvidjenom planu. Mogu da izrazim zadovoljstvo do sada izvedenim radovima, njihovom dinamikom i kvalitetom i nadam se da √¶e u skladu sa odredbama Ugovora po√®etkom septembra Sokobanja dobiti jedan zaista kvalitetan i reprezentativni kupališni kompleks" izjavio je predsednik opštine Sokobanja, Dimitrije Luki√¶ prilikom obilaska gradilišta.

Aqua park u Sokobanji

"Ju√®e je završena vaŇĺna faza u izgradnji poluolimpijskog bazena, radilo se na betoniranju zidova √®ime su okon√®ani betonski radovi koji predstavljaju najvaŇĺniji deo izgradnje ovog bazena. Mimo toga obavljeni su radovi na najve√¶em kupališnom bazenu, a koji se ti√®u betoniranja dna-podloge. Nakon toga dolazi ugradnja armature i kona√®no betoniranje plo√®e i zidova kao i u poluolimpijskom bazenu" objašnjava Dimitrije luki√¶.

"Završeni su zemljani radovi na bazenu za prihvat tobogana, a radi se i upravna zgrada" kaŇĺe on. U toku slede√¶e nedelje ošekuje se pove√¶anje obima posla i bi√¶e angaŇĺovano još desetak radnika.

"Osim toga što √¶e Sokobanja suštinski unaprediti kvalitet turisti√®ke ponude i mo√¶i da se obrati potpuno druga√®ijoj turisti√®koj klijenteli, nikako ne treba zanemariti i √®injenicu da √¶e ovaj kraj Sokobanje dobiti šansu za bavljenje turizmom. O√®ekujem da √¶e nakon izgradnje ovog kompleksa u njegovoj neposrednoj blizini, kao i u široj okolini, ljudi mo√¶i intenzivnije da se bave turizmom jer je re√® o sadrŇĺaju koji √¶e svakako privu√¶i goste" dodao je Luki√¶.

On je rekao da se ovim projektom, što je bila i suština programa Vlade RS upošljava lokalna gradjevinska operativa: izvodja√®i radova su preduze√¶a iz Sokobanje-”Gas oil” i “VrmdŇĺa komerc”, a podizvo√įa√® je takodje lokalno preduze√¶e “Jakovljevi√¶ i sin”. Ovim projektom pogodjena je suština cilja koji je Vlada postavila usvajaju√¶i Zakon o pomo√¶i gra√įevinskoj industriji u uslovima krize, kaŇĺe Luki√¶.

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila √ąair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

Doèek Nove godine

Doèek Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

SmeŇ°taj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vauèeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 1 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas122
mod_vvisit_counterJuce222
mod_vvisit_counterOve nedelje122
mod_vvisit_counterOvog meseca3543