Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Bajić
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Pesnički maraton "SOKOBANjA 2011"
Propozicije maratona

Slobodna tema, pesma ne duža od 40 stihova, uz uslov da do sada nije objavljivana i nagrađivana na već održanim konkursima i maratonima. Pesma mora biti otkucana ili čitko prepisana na listu hartije uz ime i prezime autora i naziv književnog kluba iz koga autor dolazi. Ako autor nije član književnog kluba napisaće samo grad iz koga dolazi. Dečija poezija i poezija za decu mogu se čitati samo u revijalnom delu. O nagradama i eventualnim pohvalama odlučivaće stručni žiri i žiri publike na maratonu.

Posle maratona biće organizovano druženje za sve učesnike uz skromnu zakusku. Ujedno Vas sa žaljenjem obaveštavamo da Književni klub "Sokolovo pero" nije u mogućnosti da Vam plati putne troskove i troškove eventualnog smeštaja. One koji se odluče za sutobuski prevoz obaveštavamo da je poslednji autobus u pravcu Aleksinca i Niša u 20:00 časova.

Molimo Vas da nas do 1. septembra obavestite o Vašem učešću na maratonu na telefone 018/830-962 ili 064/473-18-12.Dobro došli! Vidimo se u Sokobanji!
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila Čair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

Doček Nove godine

Doček Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vaučeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 2 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas71
mod_vvisit_counterJuce379
mod_vvisit_counterOve nedelje71
mod_vvisit_counterOvog meseca2884