Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Pesnièki maraton "SOKOBANjA 2011"
Propozicije maratona

Slobodna tema, pesma ne duŇĺa od 40 stihova, uz uslov da do sada nije objavljivana i nagra√įivana na ve√¶ odrŇĺanim konkursima i maratonima. Pesma mora biti otkucana ili √®itko prepisana na listu hartije uz ime i prezime autora i naziv knjiŇĺevnog kluba iz koga autor dolazi. Ako autor nije √®lan knjiŇĺevnog kluba napisa√¶e samo grad iz koga dolazi. De√®ija poezija i poezija za decu mogu se √®itati samo u revijalnom delu. O nagradama i eventualnim pohvalama odlu√®iva√¶e stru√®ni Ňĺiri i Ňĺiri publike na maratonu.

Posle maratona bi√¶e organizovano druŇĺenje za sve u√®esnike uz skromnu zakusku. Ujedno Vas sa Ňĺaljenjem obaveštavamo da KnjiŇĺevni klub "Sokolovo pero" nije u mogu√¶nosti da Vam plati putne troskove i troškove eventualnog smeštaja. One koji se odlu√®e za sutobuski prevoz obaveštavamo da je poslednji autobus u pravcu Aleksinca i Niša u 20:00 √®asova.

Molimo Vas da nas do 1. septembra obavestite o Vašem u√®eš√¶u na maratonu na telefone 018/830-962 ili 064/473-18-12.Dobro došli! Vidimo se u Sokobanji!
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila √ąair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

Doèek Nove godine

Doèek Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

SmeŇ°taj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vauèeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas72
mod_vvisit_counterJuce234
mod_vvisit_counterOve nedelje807
mod_vvisit_counterOvog meseca1257