Skip to content

SaopĆĄtenje Specijalne bolnice "Sokobanja"
U poslednja dva meseca Specijalna bolnica ''Sokobanja'' suoĂšena je sa velikim problemom u funkcionisanju Ustanove, zbog neurednog vodosnabdevanja i dugih vremenskih intervala bez pijaĂŠe vode, što je, uz svakodnevna negodovanja i primedbe pacijenata dovelo do opšteg nezadovoljstva, bunta i potpisivanja protestne peticije, a mnogi od njih su napustili Bolnicu pre isteka zdravstvenog tretmana, zbog nehigijenskih uslova i straha od epidemije.
Tim povodom, Specijalna bolnica ''Sokobanja'' obaveštava, kako svoje pacijente, tako i najširu javnost, da nije odgovorna za nastalu situaciju, do koje je došlo iskljuĂšivo zbog neuredne isporuke pijaĂŠe vode od strane JKP ''Napredak''. Specijalna bolnica ''Sokobanja'' je tokom dvomeseĂšne nestašice vode uĂšinila sve što je u njenoj moĂŠi da se problem otkloni, obraĂŠajuĂŠi se konstantno, pre svega, JKP ''Napredak'', a zatim i predsedniku opštine i svim nadleĆŸnim institucijama. VerujuĂŠi da su odgovorni upoznati sa Ăšinjenicom da, po zakonu, jedna zdravstvena ustanova moĆŸe samo dva sata dnevno da bude bez vode i struje, nadamo se da ĂŠe ovaj veliki problem biti hitno rešen.
Komentari (1)Add Comment
Nisam nadlezan za goste i pacijente u Sokobanji
napisao zoran m. , 30, August, 2011
Da, predsednik opstine ce opet da kaze "nije u mojoj nadleznosti, neka idu u neku drugu banju ako ima ne odgovara tretman ovde" ...
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: +6

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas19
mod_vvisit_counterJuce295
mod_vvisit_counterOve nedelje833
mod_vvisit_counterOvog meseca19