Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
SaopŇ°tenje Specijalne bolnice "Sokobanja"
U poslednja dva meseca Specijalna bolnica ''Sokobanja'' suo√®ena je sa velikim problemom u funkcionisanju Ustanove, zbog neurednog vodosnabdevanja i dugih vremenskih intervala bez pija√¶e vode, što je, uz svakodnevna negodovanja i primedbe pacijenata dovelo do opšteg nezadovoljstva, bunta i potpisivanja protestne peticije, a mnogi od njih su napustili Bolnicu pre isteka zdravstvenog tretmana, zbog nehigijenskih uslova i straha od epidemije.
Tim povodom, Specijalna bolnica ''Sokobanja'' obaveštava, kako svoje pacijente, tako i najširu javnost, da nije odgovorna za nastalu situaciju, do koje je došlo isklju√®ivo zbog neuredne isporuke pija√¶e vode od strane JKP ''Napredak''. Specijalna bolnica ''Sokobanja'' je tokom dvomese√®ne nestašice vode u√®inila sve što je u njenoj mo√¶i da se problem otkloni, obra√¶aju√¶i se konstantno, pre svega, JKP ''Napredak'', a zatim i predsedniku opštine i svim nadleŇĺnim institucijama. Veruju√¶i da su odgovorni upoznati sa √®injenicom da, po zakonu, jedna zdravstvena ustanova moŇĺe samo dva sata dnevno da bude bez vode i struje, nadamo se da √¶e ovaj veliki problem biti hitno rešen.
Komentari (1)Add Comment
Nisam nadlezan za goste i pacijente u Sokobanji
napisao zoran m. , 30, August, 2011
Da, predsednik opstine ce opet da kaze "nije u mojoj nadleznosti, neka idu u neku drugu banju ako ima ne odgovara tretman ovde" ...
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: +6

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila √ąair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

Doèek Nove godine

Doèek Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

SmeŇ°taj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vauèeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas322
mod_vvisit_counterJuce211
mod_vvisit_counterOve nedelje2380
mod_vvisit_counterOvog meseca7541