Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Bajić
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Saopštenje Specijalne bolnice "Sokobanja"
U poslednja dva meseca Specijalna bolnica ''Sokobanja'' suočena je sa velikim problemom u funkcionisanju Ustanove, zbog neurednog vodosnabdevanja i dugih vremenskih intervala bez pijaće vode, što je, uz svakodnevna negodovanja i primedbe pacijenata dovelo do opšteg nezadovoljstva, bunta i potpisivanja protestne peticije, a mnogi od njih su napustili Bolnicu pre isteka zdravstvenog tretmana, zbog nehigijenskih uslova i straha od epidemije.
Tim povodom, Specijalna bolnica ''Sokobanja'' obaveštava, kako svoje pacijente, tako i najširu javnost, da nije odgovorna za nastalu situaciju, do koje je došlo isključivo zbog neuredne isporuke pijaće vode od strane JKP ''Napredak''. Specijalna bolnica ''Sokobanja'' je tokom dvomesečne nestašice vode učinila sve što je u njenoj moći da se problem otkloni, obraćajući se konstantno, pre svega, JKP ''Napredak'', a zatim i predsedniku opštine i svim nadležnim institucijama. Verujući da su odgovorni upoznati sa činjenicom da, po zakonu, jedna zdravstvena ustanova može samo dva sata dnevno da bude bez vode i struje, nadamo se da će ovaj veliki problem biti hitno rešen.
Komentari (1)Add Comment
Nisam nadlezan za goste i pacijente u Sokobanji
napisao zoran m. , 30, August, 2011
Da, predsednik opstine ce opet da kaze "nije u mojoj nadleznosti, neka idu u neku drugu banju ako ima ne odgovara tretman ovde" ...
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: +6

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila Čair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

Doček Nove godine

Doček Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vaučeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas92
mod_vvisit_counterJuce275
mod_vvisit_counterOve nedelje92
mod_vvisit_counterOvog meseca654