Skip to content

Slana soba u SB "Sokobanja"
Specijalna bolnica ''Sokobanja'' obogatila je asortiman svojih usluga još jednim novim sadrĆŸajem - slanom sobom, odnosno haloterapijom.

Haloterapija je dozirani boravak u posebno napravljenoj sobi – slanoj sobi, koja imitira prirodnu slanu peĂŠinu sa lekovitom mikroklimom, a specijalni ureĂ°aj - halogenerator dodatno raspršuje Ăšestice aerosola. Kristali kamene soli, kao prirodni jonizatori, poboljšavaju kvalitet vazduha jer proizvode negativne jone koji se nalaze samo na moru, kod slapova ili u vazduhu nakon oluje.

Haloterapija je pomoĂŠna, potpuno prirodna metoda za poboljšanje zdravlja, prijatna i bez štetnih nuspojava. Udisanje vazduha sa mikroĂšesticama prirodne kamene soli – povoljno utiĂše na leĂšenje astme i bronhijalnih tegoba, Ăšisti disajne puteve, smanjuje sklonost prehladama, pomaĆŸe kod alergija, poveĂŠava imunitet, spreĂšava virusne infekcije, pomaĆŸe kod koĆŸnih problema i kod bolova u zglobovima, uspostavlja psiho-fiziĂšku ravnoteĆŸu organizma, poboljšava opšte zdravstveno stanje.Prijatan boravak u slanoj sobi, u intimnoj atmosferi, sa opuštajuĂŠom muzikom i adekvatnom rasvetom omoguĂŠava maksimalan uĂšinak haloterapije. Za decu i odrasle, blagodet za celi organizam - jedan tretman u slanoj sobi ima isti uĂšinak kao 3 dana provedena na moru!

Osim pristupaĂšnih cena tretmana u slanoj sobi, Specijalna bolnica ''Sokobanja'' obezbedila je i posebne popuste za penzionere i studente, kao i za decu i mlade do 18 godina. Deca uzrasta do 12 godina tretmane mogu da koriste u pratnji jednog od roditelja ili odrasle osobe, koja u tom sluĂšaju ne plaĂŠa boravak u sobi uz dete. Uz sve navedeno, u narednom dvomeseĂšnom promotivnom periodu, Specijalna bolnica ''Sokobanja'' svojim korisnicima usluga odobrava gratis svaki drugi tretman u slanoj sobi.
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas5
mod_vvisit_counterJuce295
mod_vvisit_counterOve nedelje819
mod_vvisit_counterOvog meseca5