Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Slana soba u SB "Sokobanja"
Specijalna bolnica ''Sokobanja'' obogatila je asortiman svojih usluga još jednim novim sadrŇĺajem - slanom sobom, odnosno haloterapijom.

Haloterapija je dozirani boravak u posebno napravljenoj sobi – slanoj sobi, koja imitira prirodnu slanu pe√¶inu sa lekovitom mikroklimom, a specijalni ure√įaj - halogenerator dodatno raspršuje √®estice aerosola. Kristali kamene soli, kao prirodni jonizatori, poboljšavaju kvalitet vazduha jer proizvode negativne jone koji se nalaze samo na moru, kod slapova ili u vazduhu nakon oluje.

Haloterapija je pomo√¶na, potpuno prirodna metoda za poboljšanje zdravlja, prijatna i bez štetnih nuspojava. Udisanje vazduha sa mikro√®esticama prirodne kamene soli – povoljno uti√®e na le√®enje astme i bronhijalnih tegoba, √®isti disajne puteve, smanjuje sklonost prehladama, pomaŇĺe kod alergija, pove√¶ava imunitet, spre√®ava virusne infekcije, pomaŇĺe kod koŇĺnih problema i kod bolova u zglobovima, uspostavlja psiho-fizi√®ku ravnoteŇĺu organizma, poboljšava opšte zdravstveno stanje.Prijatan boravak u slanoj sobi, u intimnoj atmosferi, sa opuštaju√¶om muzikom i adekvatnom rasvetom omogu√¶ava maksimalan u√®inak haloterapije. Za decu i odrasle, blagodet za celi organizam - jedan tretman u slanoj sobi ima isti u√®inak kao 3 dana provedena na moru!

Osim pristupaènih cena tretmana u slanoj sobi, Specijalna bolnica ''Sokobanja'' obezbedila je i posebne popuste za penzionere i studente, kao i za decu i mlade do 18 godina. Deca uzrasta do 12 godina tretmane mogu da koriste u pratnji jednog od roditelja ili odrasle osobe, koja u tom sluèaju ne plaæa boravak u sobi uz dete. Uz sve navedeno, u narednom dvomeseènom promotivnom periodu, Specijalna bolnica ''Sokobanja'' svojim korisnicima usluga odobrava gratis svaki drugi tretman u slanoj sobi.
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila √ąair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

Doèek Nove godine

Doèek Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

SmeŇ°taj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vauèeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas336
mod_vvisit_counterJuce211
mod_vvisit_counterOve nedelje2394
mod_vvisit_counterOvog meseca7555