Skip to content

Metropolis u Sokobanji
Nedeljni magazin Metropolis - elitna televizijska emisija iz oblasti kulture i umetnosti. Uredni√®ki tim: Mirjana Bjelogrli√¶, Neda Val√®i√¶-Lazovi√¶, Maja Skovran, Radmila Radakovi√¶ i Danijela Pureševi√¶

Nedeljni magazin Metropolis koji proizvodi Redakcija za kulturu i umetnost jeste elitna televizijska emisija iz oblasti kulture sa najduŇĺim "staŇĺom" u √®itavom našem medijskom prostoru. Prva je emitovana novembra 1993. godine.Ova emisija, koja je opstala kroz mnoge politi√®ke i kadrovske promene i sa√®uvala svoju autonomiju i autenti√®nost, osim informacija iz sveta kulture, sadrŇĺi i niz analiza, kritika, komentara i tv eseja, a √®esto donosi i ekskluzivne razgovore sa stranim i doma√¶im stvaraocima.

Emisiju Metropolis realizuje uredni√®ki tim: Mirjana Bjelogrli√¶, Neda Val√®i√¶- Lazovi√¶, Maja Skovran, Radmila Radakovi√¶ i Danijela Pureševi√¶, a rubrike potpisuju, za razli√®ite oblasti, kompetentni urednici Redakcije za kulturu i umetnost: Nebojša Popovi√¶, Jasmina Vrbavac, Branka Krilovi√¶, Vojislav Karanovi√¶ i drugi.

Emisija traje 30 minuta i emituje se èetvrtkom u 20.30 èasova na Drugom programu RTS-a. Svakog èetvrtog utorka u mesecu, u terminu od 22.20, emituje se i Metropolis u Srbiji, urednika Svetlane Iliæ.

Izvor: RTS
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas83
mod_vvisit_counterJuce227
mod_vvisit_counterOve nedelje83
mod_vvisit_counterOvog meseca533