Skip to content

Smeštaj Sokobanja


Sokobanja iz godine u godinu beleži sve  veću posećenost. Poslednjih godina drastično je povećan broj gostiju koji u Sokobanju ne dolaze zbog lečenja, već zbog odmora, rekreacije , provoda, zabave, avanture... Uporedo sa porastom broja gostiju koji posećuju Sokobanju, rasli su i smeštajni kapaciteti. Poslednjih godina smeštaj Sokobanja je aktuelan u privatnoj režiji. Veliki broj stanovnika u Sokobanji odlučio je da se bavi ovom granom turizma, tako da je poslednjih godina u Sokobanji drastično povećan broj apartmana, studija, soba i drugog smeštaja. Pored privatnog smeštaja u aprtmanima ili sobama aktuelan je i SMEŠTAJ u hotelima. Oni koji vole mir, tišinu i prirodu i žele da tokom odmora u Sokobanji budu smešteni u hotelu, najbolji izbor su hoteli "Moravica" i " Banjica".

hotel moravica

Hotel "Moravica" nalazi se na brdu preko puta parka "Banjica". Okružen je četinarskom šumom kroz koje idu staze za šetnju oko hotela. U blizini hotela je i reka Moravica i popularna gradska plaža "Župan". Iz ovog hotela se veoma lako i brzo može doći do izletišta "Lepterija" i restorana "Pećina" stazama koje idu kroz prirodu, potrebno je dvadesetak minuta lagane šetnje. Ovaj hotel je pravo rešenje za SMEŠTAJ svih onih koji vole prirodu i šetnje po šumskim stazama. U ovom hotelu odgovarajući SMEŠTAJ pronaći će i oni koji uživaju u miru i tišini jer je hotel udaljen od centra grada i glavnog puta i ne čuje se nikakva buka.

Hotel "Banjica" nalazi se u blizini centra. Ovaj hotel  sagrađen je iznad samog kanjona reke "Moravice" i iznad popularne plaže "Župan". Do ove plaže dolazite stepenicama koje vode iz samog hotela. SMEŠTAJ u ovom hotelu možete naći u vidu komfornih dvokrevetnih ili trokrevetnih soba ili apartmana.

Ako želite da vaš odmor u Sokobanji provedete u SMEŠTAJ koji se nalazi u samom centru grada postoje nekoliko varijanti. U samom centru grada na mermernom šetalištu nalazi se hotel "Turist". U ovom hotelu sobe su dvokrevetne i trokrevetne. Takođe u samom centru i bližoj okolini centra postoji i veliki broj apartmana i soba. Oni koji žele da pobegnu od buke u centru grada, posebno u večernjim časovima, najbolje je da svoj SMEŠTAJ potraže na lokacijama koje su malo dalje od centra, kao što je ČUKA . Gosti koji žele da budu u blizini  akva parka tokom svog boravka u Sokobanji, najbolje je da svoj smeštaj potraže na "Podini" gde se i sam akva park nalazi. Tu ćete bez broblema naći SMEŠTAJ  u vidu apartmana ili soba.

Za ljubitelje seoskog turizma postoji SMEŠTAJ u selima koja okružuju Sokobanju. Selo Vrmdža u blizini Sokobanje je  poznato po velikom broju domaćinstava koja se bave seoskim turizmom i koja nude SMEŠTAJ turistima koji svoj odmor žele da provedu na selu, okruženi prirodom daleko od gradske buke.

Za goste koji vole sportski ribolov i žele da veći deo svog odmora provedu na "Bovanskom jezeru" postiji  SMEŠTAJ u blizini  jezera pa čak i na samoj obali jezera. U selu Trubarevac, koje se nalazi pored samog jezera moze se naći SMEŠTAJ u vidu soba ili apartmana.

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 1 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas68
mod_vvisit_counterJuce379
mod_vvisit_counterOve nedelje68
mod_vvisit_counterOvog meseca2881