Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Baji├Ž
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Smeštaj Sokobanja


Sokobanja iz godine u godinu bele┼żi sve  ve├Žu pose├Ženost. Poslednjih godina drasti├Ęno je pove├Žan broj gostiju koji u Sokobanju ne dolaze zbog le├Ęenja, ve├Ž zbog odmora, rekreacije , provoda, zabave, avanture... Uporedo sa porastom broja gostiju koji pose├Žuju Sokobanju, rasli su i sme┼ítajni kapaciteti. Poslednjih godina sme┼ítaj Sokobanja je aktuelan u privatnoj re┼żiji. Veliki broj stanovnika u Sokobanji odlu├Ęio je da se bavi ovom granom turizma, tako da je poslednjih godina u Sokobanji drasti├Ęno pove├Žan broj apartmana, studija, soba i drugog sme┼ítaja. Pored privatnog sme┼ítaja u aprtmanima ili sobama aktuelan je i SME┼áTAJ u hotelima. Oni koji vole mir, ti┼íinu i prirodu i ┼żele da tokom odmora u Sokobanji budu sme┼íteni u hotelu, najbolji izbor su hoteli "Moravica" i " Banjica".

hotel moravica

Hotel "Moravica" nalazi se na brdu preko puta parka "Banjica". Okru┼żen je ├Ęetinarskom ┼íumom kroz koje idu staze za ┼íetnju oko hotela. U blizini hotela je i reka Moravica i popularna gradska pla┼ża "┼Żupan". Iz ovog hotela se veoma lako i brzo mo┼że do├Ži do izleti┼íta "Lepterija" i restorana "Pe├Žina" stazama koje idu kroz prirodu, potrebno je dvadesetak minuta lagane ┼íetnje. Ovaj hotel je pravo re┼íenje za SME┼áTAJ svih onih koji vole prirodu i ┼íetnje po ┼íumskim stazama. U ovom hotelu odgovaraju├Ži SME┼áTAJ prona├Ži ├Že i oni koji u┼żivaju u miru i ti┼íini jer je hotel udaljen od centra grada i glavnog puta i ne ├Ęuje se nikakva buka.

Hotel "Banjica" nalazi se u blizini centra. Ovaj hotel  sagra├░en je iznad samog kanjona reke "Moravice" i iznad popularne pla┼że "┼Żupan". Do ove pla┼że dolazite stepenicama koje vode iz samog hotela. SME┼áTAJ u ovom hotelu mo┼żete na├Ži u vidu komfornih dvokrevetnih ili trokrevetnih soba ili apartmana.

Ako ┼żelite da va┼í odmor u Sokobanji provedete u SME┼áTAJ koji se nalazi u samom centru grada postoje nekoliko varijanti. U samom centru grada na mermernom ┼íetali┼ítu nalazi se hotel "Turist". U ovom hotelu sobe su dvokrevetne i trokrevetne. Tako├░e u samom centru i bli┼żoj okolini centra postoji i veliki broj apartmana i soba. Oni koji ┼żele da pobegnu od buke u centru grada, posebno u ve├Ęernjim ├Ęasovima, najbolje je da svoj SME┼áTAJ potra┼że na lokacijama koje su malo dalje od centra, kao ┼íto je ├łUKA . Gosti koji ┼żele da budu u blizini  akva parka tokom svog boravka u Sokobanji, najbolje je da svoj sme┼ítaj potra┼że na "Podini" gde se i sam akva park nalazi. Tu ├Žete bez broblema na├Ži SME┼áTAJ  u vidu apartmana ili soba.

Za ljubitelje seoskog turizma postoji SME┼áTAJ u selima koja okru┼żuju Sokobanju. Selo Vrmd┼ża u blizini Sokobanje je  poznato po velikom broju doma├Žinstava koja se bave seoskim turizmom i koja nude SME┼áTAJ turistima koji svoj odmor ┼żele da provedu na selu, okru┼żeni prirodom daleko od gradske buke.

Za goste koji vole sportski ribolov i ┼żele da ve├Ži deo svog odmora provedu na "Bovanskom jezeru" postiji  SME┼áTAJ u blizini  jezera pa ├Ęak i na samoj obali jezera. U selu Trubarevac, koje se nalazi pored samog jezera moze se na├Ži SME┼áTAJ u vidu soba ili apartmana.

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila ├łair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

Do├Ęek Nove godine

Do├Ęek Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogu├Žnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogu├Žnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vau├Ęera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko na├Ęina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vau├Ęeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas345
mod_vvisit_counterJuce211
mod_vvisit_counterOve nedelje2403
mod_vvisit_counterOvog meseca7564