Skip to content

Poèele radnièke sportske igre

Tokom druge polovine maja meseca u Hotelsko Turisti√®kom preduze√¶u do√¶i √¶e prve grupe gradnika na radi√®ko-sportskim igrama. Ina√®e svake godine veliki broj radinka iz cele Srbije Sokobanju tradicionalno pose√¶uje i boravi u ovom hotelskom preduze√¶u. Prvi radnici koji √¶e posetiti Sokobanju su iz Elektroprivrede Srbije, a nakon njih hotel Zdravljak poseti√¶e i u√®esnici seminara "Ekološka istina" koji √¶e se odrŇĺati u periodu od 27. do 29. maja.

Tradicionalne radi√®ke sportske igre svake godine se organizuju u Sokobanji i tim susretima prisustvuje veliki broj radnika iz razli√®itih preduze√¶a i kompanija iz Srbije. Ina√®e, klju√®ni segment bavljenja organizovanim turizmom za HTP "Lepteriju" predstavlja sportsko-rekreativni turizam koji √®ini 40% u ukupnoj strukturi gostiju. Tokom više od 10 godina hiljade i hiljade no√¶enja ostvarili su radnici radni√®ko sportskih igara, polaznici košarkaškog kampa koji se odrŇĺava svake godine u julu i avgustu kao i sportisti na pripremama.

Hotel Zdravljak ove godine je poboljšao uslugu i kvalitet i sadrŇĺaj ponude, a jedan deo hotela je renoviran. U investiciju je dosta uloŇĺeno, a rukovodstvo se nada dobrom odazivu i visokim profitom.

Hotel Zdravljak 

  

Komentari (2)Add Comment
...
napisao gost , 21, May, 2007
aquax-large :D lep provod
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: +0
Vodovod Pk
napisao mara , 21, May, 2007
:D lep provod
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: +0

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas91
mod_vvisit_counterJuce261
mod_vvisit_counterOve nedelje352
mod_vvisit_counterOvog meseca3624