Skip to content

Počele radničke sportske igre

Tokom druge polovine maja meseca u Hotelsko Turističkom preduzeću doći će prve grupe gradnika na radičko-sportskim igrama. Inače svake godine veliki broj radinka iz cele Srbije Sokobanju tradicionalno posećuje i boravi u ovom hotelskom preduzeću. Prvi radnici koji će posetiti Sokobanju su iz Elektroprivrede Srbije, a nakon njih hotel Zdravljak posetiće i učesnici seminara "Ekološka istina" koji će se održati u periodu od 27. do 29. maja.

Tradicionalne radičke sportske igre svake godine se organizuju u Sokobanji i tim susretima prisustvuje veliki broj radnika iz različitih preduzeća i kompanija iz Srbije. Inače, ključni segment bavljenja organizovanim turizmom za HTP "Lepteriju" predstavlja sportsko-rekreativni turizam koji čini 40% u ukupnoj strukturi gostiju. Tokom više od 10 godina hiljade i hiljade noćenja ostvarili su radnici radničko sportskih igara, polaznici košarkaškog kampa koji se održava svake godine u julu i avgustu kao i sportisti na pripremama.

Hotel Zdravljak ove godine je poboljšao uslugu i kvalitet i sadržaj ponude, a jedan deo hotela je renoviran. U investiciju je dosta uloženo, a rukovodstvo se nada dobrom odazivu i visokim profitom.

Hotel Zdravljak 

  

Komentari (2)Add Comment
...
napisao gost , 21, May, 2007
aquax-large :D lep provod
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: +0
Vodovod Pk
napisao mara , 21, May, 2007
:D lep provod
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: +0

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 1 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas118
mod_vvisit_counterJuce275
mod_vvisit_counterOve nedelje118
mod_vvisit_counterOvog meseca680