Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Bajić
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Lideri sutrašnjice za održivi razvoj i životnu sredinu
Obeležavajući 22. maj - Međunarodni dan biodiverziteta, „Ambasadori životne sredine“ i predstavnici Ambasade Holandije u Srbiji, u okviru projekta „Lideri sutrašnjice za održivi razvoj i životnu sredinu“, dodeliće priznanja liderkama i liderima, kao i opštinama budućnosti za održivi razvoj i životnu sredinu.

Dobitnici priznanja su: Aleksandra Imširagić, Filip Đoković, Ivan Macan, Ivana Čarapina, Mirela Trle, Nenad Grba, Olivera Milošević, Olja Munitlak Ivanović, Srđan Glišović, Tanja Ćukuranović, Vanja Barišić Joković, Zorica Rađenović, Aleksandra Donev, Aleksandra Postrak, Aleksandra Višekruna Ljuština, Anka Filipović Jovanović, Ivana Mladenović, Marica Jovanović, Marin Ivošev, Slobodanka Milićević i Vasić Radukić Snežana.

Od opština priznanja će biti dodeljena opštinama: Zrenjanin, Vračar - gradska opština Beograda, Smederevska Palanka, Aleksinac, Bečej, Bor, Crveni krst - gradska opština Niša, Ljubovija, Sokobanja i Valjevo.

Ceremonija dodele priznanja će se održati 22. maja u 18 časova u „Aero klubu“, Uzun Mirkova 4/II u Beogradu, a na sastanku će prisustvovati i predsednik opštine Sokobanja.
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila Čair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

Doček Nove godine

Doček Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vaučeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 18 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas44
mod_vvisit_counterJuce215
mod_vvisit_counterOve nedelje483
mod_vvisit_counterOvog meseca5934