Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Bajić
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Sastanak direktora turističkih organizacija u Sokobanji
Direktor turističke organizacije Srbije Miodrag Popović zakazao je sastanak svih direktora turističkih organizacija u sokobanjskom hotelu Zdravljak za 21. V. 2007.

Na sastanku je bilo reci o predstojecoj turistickoj sezoni, turistickim manifestacijama i seoskom turizmu. Povod održavanja sastanka u Sokobanji je jubilarna 170ta godišnjica sokobanjskog bavljenja turizmom i zdravstvom.

„Sokobanja je jedno od najznačajnijih i kompletnih turističkih destinacija, a u želji da na ovaj način promovišemo turistička mesta, odlučio sam da satanke svih turistickih organizacija ne drzimo u Beogradu, već da na ovaj način promovišemo naše turističke destinacije, a ovo je pogodna prilika da promovišemo Sokobanju od koje se mnogo očekuje“. Povod ovog sastanka pored predstojeće turističke sezona, turističkih manifestacija je i specifikum srpskog turizma a to je seoski turizam.

Mi imamo odlične pokazatelje za početak ovo godine za ova tri meseca, međutim ono što se sada dešava je da na nekim turistićkim destinacijama smestajnih kapaciteta nema, odnosno da su već popunjeni i da će i u toku sezone biti popunjeni. I seoski turizam se čini da već od ove godine mora da preuzme ulogu koja mu je davno namenjena, a da deo tog tereta u durističkim destinacijama  pre svega smestajni kapaciteti preuzme na sebe.

Direktor turisticke organizacije Srbije Miodrag Popović očekuje ove letnje turistićke sezone bolji turisticki promet od prošlogodisnjeg. Prošla 2006 godina bila je bolja u odnosu na više godina unazad, a prema pokazateljima iz prva tri meseca ove godine 2007-ma će biti znatno bolja. Podaci govore da je u odnosu na 2006god ove godine turisticki promet u prva tri meseca bio veci za 50 %.

“Dokaz da smo prosle godine na promociji radili zaista dobro, ne samo Turisticka organizacija Srbije vec svi mi zajedno, a pritom mislim i na novinare koji su takođe zaslužni za toliki rast na domacem tržištu.”

Pored predstojece turisticke sezone, seoskog turizma i turistickih manifestacija na danasnjem sastanku je bilo reci i o najčešćim problemima sa kojima se turističke organizacije gradova i opština susreću.
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila Čair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

Doček Nove godine

Doček Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vaučeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 18 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas44
mod_vvisit_counterJuce215
mod_vvisit_counterOve nedelje483
mod_vvisit_counterOvog meseca5934