Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Bajić
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Akcija "Biramo najbolje"

 

U Organizaciji za kulturu, turizam I sport priprema se još jedna od mnogih novina, ovoga puta reč je o akciji koja nosi naziv „Biramo najbolje“. Naime svakog meseca biće proglašavani najbolji, tj. najistaknutiji u odredjenoj oblasti, a koji svojim radom i doprinosom pomažu razvoj turizma i sveopštem pozitivnom utisku o Sokobanji. Na prvom sastanku koji je održan u prostorijama OTKS-a utrđeno je osam kategorija iz kojih će biti proglašavani najbolji, a to su: zdravstvo, ugostiteljstvo ,preduzetništvo ,saobraćaj i usluge, privatni stanodavci, dvorište – terasa ili balkon, domaćinstvo u seoskom turizmu I kao osma kategorija usvojen je predlog da se svakog meseca proglasi i naj-gost, tj. osoba koja godinama dolazi u Sokobanju ili koja svojim radom ili inicijativama doprinosi afirmaciji Sokobanje.

Svoje predloge možete dostaviti putem telefona 833–988, pismenim putem na adresu Trg Oslobodjenja broj 2 ili dođite lično u prostorije Organizacije za turizam. Svi predlozi dostavljeni tokom maja biće razmatrani na sastanku koji je zakazan za 05. jun kada će biti proglašena prva grupa najboljih

Komentari (1)Add Comment
?
napisao sm , 27, May, 2007
A pa lepo, videcemo vec, kako su to smislili i zamislili!!!! 8)
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: +0

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila Čair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

Doček Nove godine

Doček Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vaučeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 1 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas29
mod_vvisit_counterJuce215
mod_vvisit_counterOve nedelje468
mod_vvisit_counterOvog meseca5919