Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Bajić
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Planovi za razvoj Sokobanje

Sastanak republičkih građevinskih inspektora je održan sokobanjskom hotelu “Sunce” zajedno sa predstavnicima lokalne samouprave Sokobanje. Na sastanku je najviše bilo reči o strategiji prostornog razvoja Srbije.

Strategija prostornog razvoja Republike Srbije definiše osnovnu orijentaciju Republike Srbije u oblasti planiranja i uređenja prostora, u skladu sa propisanim načelima za uređenje prostora.

Strategija sadrži ciljeve prostornog planiranja i razvoja Republike Srbije, osnove za usmeravanje i usklađivanje prostornog razvoja, organizaciju prostora, razvojne prioritete i teritorijalne celine zajedničkih prostornih i razvojnih obeležja za koje će se donositi prostorni planovi.

Strategijom se posebno definišu pitanja,oblasti i modaliteti transgranične i međunarodne saradnje u oblasti prostornog planiranja i razvoja.

Državni sekretar za urbanizam I infrastrukturu Milan MIljević je na sastanku istakao da su Strategijom prostornog razvoja Srbije na značajnom mestu pozicionirani I turistički centri.

Ministarstvo za infrastrukturu zajedno sa republičkom agencijom za prostorno planiranje započelo je izradu Strategije prostornog razvoja Srbije.

Pomoćnik ministra za infrastrukturu Miodrag Ralević kaže da je cilj strategije oživljavanje najznačajnijih resursa Srbije, tj. jednim od najjeftinijih resursa Srbije - turizmom sa najvećim mogućim dobitima pritom stavljajući prioritet na naše banje koje su brend Srbije.

Strategijom prostornog razvoja Srbija osnovicom smatra i Sokobanju pa joj je cilj da istakne značaj Sokobanje u odnosu na druge banje.

 

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila Čair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

Doček Nove godine

Doček Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vaučeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 18 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas44
mod_vvisit_counterJuce215
mod_vvisit_counterOve nedelje483
mod_vvisit_counterOvog meseca5934