Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Analiza stanja opŇ°tinskih kapaciteta u oblasti socijalne politike
Ministar rada, zapošljavanja i socijalne politike Slobodan Lalovi√¶ i predsednici 24 opštine potpisali su Memorandum o saradnji na projektu Podrška sprovo√įenju Strategije razvoja socijalne zaštite.

Sveobuhvatan cilj projekta jeste podrška izgradnji kapaciteta Ministarstva rada, zapošljavanja i socijalne politike, lokalnih samouprava i svih drugih relevantnih u√®esnika u sistemu socijalne zaštite na centralnom i lokalnom nivou, kako bi doprineli sprovo√įenju Strategije razvoja socijalne zaštite i obezbedili blagovremenu i uspešnu decentralizaciju u okviru sistema socijalne zaštite.

Od izabranih 15 pilot oblasti 12 √®ine pojedina√®ne prijave opština (Bor, Kikinda, Valjevo, Loznica, √ąa√®ak, KnjaŇĺevac, KanjiŇĺa, Kruševac, Zrenjanin, Subotica, Stara Pazova, Ivanjica). Preostale 3 pilot oblasti su primeri me√įuopštinske saradnje, kao suštinskog mehanizma procesa decentralizacije (1.Jagodina, Para√¶in, √Üuprija, Svilajnac, Despotovac, Rekovac; 2.Vršac, Plandište, Bela Crkva, Alibunar; 3.Zaje√®ar i Sokobanja)

Projekat „Analiza stanja opštinskih kapaciteta u oblasti socijalne politike“ jeste projekat koji opština Sokobanja realizuje u saradnji sa opštinom Zaje√®ar kao pratnerski projekat, i sa Ministarstvom za socijalnu politiku. Da bi ova analiza postala zvani√®ni dokument usvojen od strane Skupštine opštine Sokobanja, uradi√¶e se kasnije strategija za razvoj socijalne politike na nivou opštine. Me√įutim, pre toga potebno je analizirati sve institucije koje se bave socijalnom politikom, od zdravstva do nezaposlenosti. Analizira√¶e se oblici njihove saradnje i usluge koje pruŇĺaju i kao broj korisnika njihovih usluga. U opštini Sokobanja do sada nije postojalo takvo telo koje se bavilo socijalnom politikom.

Ovih dana bi trebao da se oformi i savet za socijalnu politiku koje √¶e obuhvatiti predstavnike svih institucija sa teritorije opštine Sokobanja i koje √¶e uostalom i izraditi ovu strategiju. Do sada je postojao socijalno-ekonomski savet koji je imao druga√®ije ciljeve i nije se bavio ovom problematikom.
Komentari (2)Add Comment
ima ko brine
napisao Cepes , 08, June, 2007
Ko kaze da u opstini Sokobanja ne postoji telo koje se bavi socijalnom politikom i pronalazenjem poslova. Ukoliko neznate kome da se obratite - pokucajte na vrata Opstinskog javnog pravobranioca koji ce se potruditi da sa opstinskim usluznim servisom dodjete do svih potrebnih papira za zasnivanje posla.
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: +0
r
napisao - , 10, June, 2007
Do sada je postojao socijalno-ekonomski savet koji je imao drugacije ciljeve i nije se bavio ovom problematikom.
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: +0

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila √ąair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

Doèek Nove godine

Doèek Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

SmeŇ°taj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vauèeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 2 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas118
mod_vvisit_counterJuce249
mod_vvisit_counterOve nedelje1752
mod_vvisit_counterOvog meseca1778