Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Bajić
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Analiza stanja opštinskih kapaciteta u oblasti socijalne politike
Ministar rada, zapošljavanja i socijalne politike Slobodan Lalović i predsednici 24 opštine potpisali su Memorandum o saradnji na projektu Podrška sprovođenju Strategije razvoja socijalne zaštite.

Sveobuhvatan cilj projekta jeste podrška izgradnji kapaciteta Ministarstva rada, zapošljavanja i socijalne politike, lokalnih samouprava i svih drugih relevantnih učesnika u sistemu socijalne zaštite na centralnom i lokalnom nivou, kako bi doprineli sprovođenju Strategije razvoja socijalne zaštite i obezbedili blagovremenu i uspešnu decentralizaciju u okviru sistema socijalne zaštite.

Od izabranih 15 pilot oblasti 12 čine pojedinačne prijave opština (Bor, Kikinda, Valjevo, Loznica, Čačak, Knjaževac, Kanjiža, Kruševac, Zrenjanin, Subotica, Stara Pazova, Ivanjica). Preostale 3 pilot oblasti su primeri međuopštinske saradnje, kao suštinskog mehanizma procesa decentralizacije (1.Jagodina, Paraćin, Ćuprija, Svilajnac, Despotovac, Rekovac; 2.Vršac, Plandište, Bela Crkva, Alibunar; 3.Zaječar i Sokobanja)

Projekat „Analiza stanja opštinskih kapaciteta u oblasti socijalne politike“ jeste projekat koji opština Sokobanja realizuje u saradnji sa opštinom Zaječar kao pratnerski projekat, i sa Ministarstvom za socijalnu politiku. Da bi ova analiza postala zvanični dokument usvojen od strane Skupštine opštine Sokobanja, uradiće se kasnije strategija za razvoj socijalne politike na nivou opštine. Međutim, pre toga potebno je analizirati sve institucije koje se bave socijalnom politikom, od zdravstva do nezaposlenosti. Analiziraće se oblici njihove saradnje i usluge koje pružaju i kao broj korisnika njihovih usluga. U opštini Sokobanja do sada nije postojalo takvo telo koje se bavilo socijalnom politikom.

Ovih dana bi trebao da se oformi i savet za socijalnu politiku koje će obuhvatiti predstavnike svih institucija sa teritorije opštine Sokobanja i koje će uostalom i izraditi ovu strategiju. Do sada je postojao socijalno-ekonomski savet koji je imao drugačije ciljeve i nije se bavio ovom problematikom.
Komentari (2)Add Comment
ima ko brine
napisao Cepes , 08, June, 2007
Ko kaze da u opstini Sokobanja ne postoji telo koje se bavi socijalnom politikom i pronalazenjem poslova. Ukoliko neznate kome da se obratite - pokucajte na vrata Opstinskog javnog pravobranioca koji ce se potruditi da sa opstinskim usluznim servisom dodjete do svih potrebnih papira za zasnivanje posla.
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: +0
r
napisao - , 10, June, 2007
Do sada je postojao socijalno-ekonomski savet koji je imao drugacije ciljeve i nije se bavio ovom problematikom.
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: +0

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila Čair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

Doček Nove godine

Doček Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vaučeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 1 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas123
mod_vvisit_counterJuce332
mod_vvisit_counterOve nedelje123
mod_vvisit_counterOvog meseca3659