Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Bajić
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Dan izazova

Dan izazova (Challenge Day) je tradicionalna i međunarodno priznata i afirmisana manifestacija koja se održala 30. maja.

TAFISA kao Svetska organizacija Sporta za sve organizuje ovu planetarnu akciju sa ciljem da se što više građana uključi u aktivnosti sa rekreativnim, sportskim i kulturnim sadržajima, igrom, druženjem i zabavom.

Dan izazova je istovremeno i dan koji kreira samosvest i entuzijazam, dan aktivnog življenja, dan u kojem se ne biraju najsposobniji, dan koji angažuje sve građane bez obzira na pol, uzrast i nivo fizičkih i funkcionalnih sposobnosti, socijalni status, i sl.

Minimalni zadatak u okviru Dana izazova je da se svaki građanin bavi određenim sportsko-rekreativnim aktivnostima u trajanju najmanje 15 minuta, pod motoom «ZA SVOJE ZDRAVLjE I SVOJ GRAD».

Sokobanja se odazvala ovom izazovu i učestvovala sa šest hiljada dve stotine pedest i jednim učesnikom (6.251) što je 33,66% građana Sokobanje.Sportskim aktivnostima odazvali su se učenici i nastavnici osnovne škole “Mitropolit Mihailo”, srednje škole “Branislav Nušić”, vrtića “Bucko”, lovci, ribolovci, sportski kolektivi, gosti, hotelijeri i ostale firme.

Komentari (1)Add Comment
dan izazova
napisao 57 , 19, June, 2007
super
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: +0

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila Čair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

Doček Nove godine

Doček Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vaučeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 2 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas36
mod_vvisit_counterJuce215
mod_vvisit_counterOve nedelje475
mod_vvisit_counterOvog meseca5926