Skip to content

Međunarodna biciklistička trka "Kroz Srbiju 2007"

Međunarodna biciklistička trka KROZ SRBIJU je sportska organizacija registrovana kod Ministarstva za prosvetu i sport Republike Srbije.

Najviše zakonodavno telo Trke KROZ SRBIJU je Skupština trke koja broji 25 članova. Izvršna tela Trke su Upravni odbor i Direkcija trke.

Svake godine, neposredno Trkom KROZ SRBIJU rukovodi Organizacioni odbor.

Počasni odbor Trke svojim značajem i ugledom doprinosi visokom značaju i ugledu koju ova manifestacija uživa u zemlji i svetu.

Osim svoje sportske uloge Trka KROZ SRBIJU, kao manifestacija od posebnog značaja za Republiku Srbiju, aktivno doprinosi širenju afirmativne slike naše zemlje u svetu i snažno pomaže integraciju Srbije u Evropu i svet negujući sportske i prijateljske veze sa sportistima, kako iz susednih zemalja, tako i iz celog sveta.

Ovogodišnja medjunarodna biciklistička trka, 47. "Tour de Serbie", startuje  18. juna i trajaće do 24.06.2007.  

Svečano otvaranje je dan ranije u Beogradu.
 
Dvadeset dve ekipe iz celog sveta nadmetaće se za vredne titule. Trka ima osam etapa, strat je u Beogradu, a finiš u Smederevu.

Biciklisti iz pravca Vrnjačke banje doći će 22. juna u Sokobanju, gde će ujedno i sa organizatorima prenoćiti.  

Nastavak šeste etape prema Kladovu biciklisti će startovati sutradan sa startnog mesta kod zgrade pošte u Sokobanji. Sledeća odredišna tačka im je Kladovo, a zatim VELKIKO FINALE - Smederevo 24.6.2007.

Želimo puno sreće organizatorima i učesnicima ove odlične manifestacije i ujedno zahvaljujemo organizatorima na ustupanju informacija i grafičkih prikaza (logoa i mape).

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas246
mod_vvisit_counterJuce1415
mod_vvisit_counterOve nedelje15846
mod_vvisit_counterOvog meseca42731