Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani BajiƦ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Za projekte iz oblasti turizma predviĆ°eno 15,9 miliona dinara
Beograd, 15. jun 2007. godine –Državni sekretar Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja Vlade Republike Srbije Goran PetkoviƦ izjavio je danas da je Uredbom o utvrĆ°ivanju kriterijuma, bližih uslova i namene korišĆ¦enja sredstava za razvoj turizma za period januar–jun 2007. godine, koja je usvojena na juĆØerašnjoj sednici Vlade, predviĆ°eno 15,9 miliona dinara bespovratne pomoƦi, dok iznos pristiglih zahteva iznosi više od milijardu dinara.

PetkoviƦ je u izjavi za agenciju Tanjug istakao da komisija pomenutog ministarstva radi na formiranju liste korisnika kako bi se isplatila utvrĆ°ena sredstva, i napomenuo da je pored subvencija predviĆ°eno i korišĆ¦enje kreditnih sredstava koja se realizuju preko Fonda za razvoj Srbije, uz kamatnu stopu od jedan odsto na godišnjem nivou.

On je objasnio da je za projekte turistiĆØke infrastrukture rok otplate kredita 60, odnosno 120 meseci, uz odloženi rok plaƦanja od godinu dana.

Prema njegovim reĆØima, prioritet u korišĆ¦enju sredstava imaju projekti kojima se obezbeĆ°uje poboljšanje smeštajne ponude, izgradnja turistiĆØke infrastrukture, unapreĆ°enje i promocija domaƦeg turistiĆØkog prometa, kao i održavanje turistiĆØkih manifestacija.

Istovremeno, Uredbom se reguliše i korišĆ¦enje bespovratnih sredstava i kredita namenjenih finansiranju realizacije projekata u oblasti turizma, naveo je PetkoviƦ.

TakoĆ°e, on je ukazao na to da su kriterijumi za korišĆ¦enje bespovratnih sredstava stepen usklaĆ°enosti projekata sa Strategijom razvoja turizma Srbije, doprinos projekata oblikovanju jedinstvenog turistiĆØkog proizvoda, doprinos projekata zaštiti, oĆØuvanju i razvoju turistiĆØkih resursa i visina sopstvenog uĆØešĆ¦a.

Komentari (1)Add Comment
wow
napisao ilicnm , 20, June, 2007
15,9 miliona :?:
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: +0

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila ƈair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

DoĆØek Nove godine

DoĆØek Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

SmeŔtaj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguƦnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguƦnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauĆØera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naĆØina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vauĆØeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 1 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas36
mod_vvisit_counterJuce97
mod_vvisit_counterOve nedelje36
mod_vvisit_counterOvog meseca3163