Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Bajić
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Prezentacija Master plana Sokobanje u Vladi RS

Prezentacija Turističkog Master plana Sokobanje održana je 15. juna u Vladi Republike Srbije. Prezentaciju izradjivača, d.o.o. Hosting iz Slovenije pratili su predstavnici Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja, Turističke organizacije Srbije, lokalne samouprave Sokobanja, stručnjaci iz oblasti turizma, menadženta, marketinga...

  • Master plan predviđa produžetak parka pored Moravice, izgradnju novih sportskih terena i novog hotela, u centru, sa četiri zvezdice, stvaranje multifunkcionalnog kongresnog centra i izgradnju vodenog parka.

  • Master plan je urađen u sklopu strategije razvoja turizma Srbije do 2015. godine i podrazumeva podizanje kvaliteta usluga i kreiranje dodatnih sadržaja, kroz stvaranje celovite turističke ponude sa seoskim okruženjem - objasnio je predstavnik firme, Darko Ravnikar i dodao da Sokobanja ima lošu komunalnu infrastukturu i uređenje grada, loš sistem označavanja, dok je kvalitet ugostiteljskih usluga i sportskih terena osrednji.

  • Ova Banja obiluje prirodnim lepotama, istorijskim spomenicima i kulturnim dešavanjima, pa ima dobre perspektive za razvoj turizma - naglasio je Ravnikar.

  • Peter Vesenjak, direktor Hostinga je rekao da implementacijom ovog Master plana Sokobanja treba da postane jedna od, ili čak vodeća destinacija srpskog turizma.


Nakon predstavljanja Master plana usledila su pitanja , komentari  i predlozi za implementaciju odedjenih delova plana.  Prema postignutom dogovoru svi učesnici treba da u najskorijem roku dostave konačne primedbe i predloge kako bi se definitivna studija o turističkom razvoju Sokobanje našla u Vladi Republike Srbije do 24. juna, a potom i pred odbornicima SO Sokobanja.
Komentari (1)Add Comment
prezentacija master plana soko
napisao 00 , 19, June, 2007
eeeeeeeeee,jadni ljudi kada su videli nase seljake u vladi....
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: +0

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila Čair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

Doček Nove godine

Doček Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vaučeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas25
mod_vvisit_counterJuce215
mod_vvisit_counterOve nedelje464
mod_vvisit_counterOvog meseca5915