Skip to content

Sesalačka pećina očekuje 25.000 posetioca
Sesalačka pećina
 

Izletište ‘’Seselačka pećina'’ nedavno je otvorena za sve posetioce.

Opština Sokobanja i Mesna zajednica Sesalac organizovali su uredjenje prilaza pecini i čišcenje prostora ispred Sesalačke pećine. Ovoj akciji najviše su doprineli meštani  sela Seselca oko čišcenja i uređenja pećine, dok je opština bila glavni finansijer za prilaz i uređenje puta i postavljanja izletničkih elemenata.

Svečanom početku sezone, pored većeg broja turista, prisustvovao je i Radiša Ninić-predsednik MZ Sesalac. On je tom prilikom izjavio da očekuje bolju posetu Sesalačke pećine, napominjući da ovu pećinu godišnje poseti oko 25.000 gostiju, a sa obzirom da je prilaz od regionalnog puta ka Seselcu znatno bolji, nada se da će taj broj biti mnogo veći.

Do Seselačke pećine je nedavno rekonstruisan prilazni put i do nje se stiže za svega dvadesetak minuta i to do prakinga koji se nalazi u neposrednoj blizini pećine.

Domaćini pozivaju sve zaljubljenike u prirodu da posete ovo nezaboravno  mesto koje je pritom dobro osvetljeno i bezbedno.

FOTOGALERIJU SESALAČKE PEĆINE MOŽETE POGLEDATI OVDE. 

Komentari (3)Add Comment
...
napisao zarefripon , 21, June, 2007
Mogli ste fotogaleriju da odradite mnogo bolje, da pokazete pravi izgled spoljasnjost kao i unutrasnjost pecine. Ovako izgleda malo jadno. Mada lepo je to sto ste konacno krenuli sa uredjenjm, samo da se jos malo potrudite oko reklame i bice ok.
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: +0
re:
napisao sokomm , 26, June, 2007
[quote=zarefripon]Mogli ste fotogaleriju da odradite mnogo bolje, da pokazete pravi izgled spoljasnjost kao i unutrasnjost pecine. Ovako izgleda malo jadno. Mada lepo je to sto ste konacno krenuli sa uredjenjm, samo da se jos malo potrudite oko reklame i bice ok.[/quote]

Pogledaj www.Sesalac.co.sr
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: +0
...
napisao zarefripon , 02, July, 2007
Nije lose Miljane, samo pijanke ovih opstinara i nisu neka reklama, dodaj malo i prirodu za pocetak. A, kad kazem reklama, mislim u globali.
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: +0

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas227
mod_vvisit_counterJuce1415
mod_vvisit_counterOve nedelje15827
mod_vvisit_counterOvog meseca42712