Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Baji├Ž
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Spor opštine i Specijalne bolnice

U toku je spor oko vlasništva parkovskih, odnosno zelenih banjskih površina u Sokobanji, jer pravo na parkove pola┼żu i Specijalna bolnica i Opština Sokobanja, pa se o├Ęekuje arbitra┼ża Republi├Ękog geodetskog zavoda.

"O├Ęekujemo drugostepenu odluku Republi├Ękog geodetskog zavoda o daljoj sudbini banjskih zelenih površina. Ube├░en sam da ├Že zelene površine ostati u vlasništvu opštine, a ne Specijalne bolnice. Jer, ako bi parkovske površine ostale u vlasništvu Specijalne bolnice, ova ustanova bi morala da ima i slu┼żbu za odr┼żavanje parkovskih površina, koje nisu male, i gde još uvek ima dosta posla za njihovo pravo ure├░enje, a to za ovu ustanovu nije ekonomski opravdano i nije u njenoj delatnosti ovaj posao" - ka┼że predsednik opštine Sokobanja Miliša Dini├Ž

Odbornici i gra├░ani Sokobanje o├Ęekuju da ├Že se problem oko vlasništva razrešiti, a jesen i zima iskoristiti za ure├░enje velikih površine parka.

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila ├łair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

Do├Ęek Nove godine

Do├Ęek Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogu├Žnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogu├Žnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vau├Ęera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko na├Ęina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vau├Ęeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas273
mod_vvisit_counterJuce224
mod_vvisit_counterOve nedelje792
mod_vvisit_counterOvog meseca13008