Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Bajić
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Čuka park II
Park Čuka 2
Plan grada sa obeleženim položajem Čuka 2 parka


Poput većine turista, verujemo da će te i vi posetiti park u neposrednoj blizini Specijalne bolnice "Sokobanja", odnosno park u naselju Čuka po kojem je i dobio ime. Park se nalazi u širem okruženju Sokobanje i do njega se može lako doći kolima ili pešaka. S obzirom da je poenta staza zdravlja koje vode do ovog parka zdrav život i šetnja, preporučujemo vam da do njega dođete pešaka. Do parka možete doći iz bilo kog kraja grada tako da vam zbog toga nismo ucrtavali maršrute na karti.


Čuka parkČuka parkČuka parkČuka park
Čuka parkČuka parkČuka parkČuka park


Park je uvek lepo pokošen, a u parku se nalaze drvene kućice, stolovi i klupe. Nalazi se na blagoj kosini što vam omogućava lep pogled na grad i planinu Rtanj. Podesan je za razne sportske aktivnosti kao što su badminton, frizbi, mountain bike ili za najobičniji popodnevni odmor u prirodnom okruženju.

U neposrednom okruženju nećete naći ni jednu prodavnicu, tako da vam preporučujemo da usput kupite sve što vam je potrebno (vodu, sok, grickalice i sl.). U samom parku se nalazi izvor za koji vam ne možemo garatovati da li će imati vodu i da li će ta voda biti ispravna za piće. U svakom slučaju, ukoliko je bude, ohladiće vam piće u toplim letnjim danima.
kliknite na sliku za 360° rotacioni prikaz parka Čuka


Klikom na rotacionu sliku otvoriće se flash aplikacija zabeležena u maju ove godine. U donjem delu mape uočićete dugmiće za pomeranje mape, uveličavanje, auto rotaciju i poslednju - fullscreen opciju.
 

Reklame


Vila Čair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

Doček Nove godine

Doček Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vaučeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 1 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas36
mod_vvisit_counterJuce215
mod_vvisit_counterOve nedelje475
mod_vvisit_counterOvog meseca5926