Skip to content

Sokobanja
├łuka park II
Park ├łuka 2
Plan grada sa obele┼żenim polo┼żajem ├łuka 2 parka


Poput ve├Žine turista, verujemo da ├Že te i vi posetiti park u neposrednoj blizini Specijalne bolnice "Sokobanja", odnosno park u naselju ├łuka po kojem je i dobio ime. Park se nalazi u širem okru┼żenju Sokobanje i do njega se mo┼że lako do├Ži kolima ili pešaka. S obzirom da je poenta staza zdravlja koje vode do ovog parka zdrav ┼żivot i šetnja, preporu├Ęujemo vam da do njega do├░ete pešaka. Do parka mo┼żete do├Ži iz bilo kog kraja grada tako da vam zbog toga nismo ucrtavali maršrute na karti.


├łuka park├łuka park├łuka park├łuka park
├łuka park├łuka park├łuka park├łuka park


Park je uvek lepo pokošen, a u parku se nalaze drvene ku├Žice, stolovi i klupe. Nalazi se na blagoj kosini što vam omogu├Žava lep pogled na grad i planinu Rtanj. Podesan je za razne sportske aktivnosti kao što su badminton, frizbi, mountain bike ili za najobi├Ęniji popodnevni odmor u prirodnom okru┼żenju.

U neposrednom okru┼żenju ne├Žete na├Ži ni jednu prodavnicu, tako da vam preporu├Ęujemo da usput kupite sve što vam je potrebno (vodu, sok, grickalice i sl.). U samom parku se nalazi izvor za koji vam ne mo┼żemo garatovati da li ├Že imati vodu i da li ├Že ta voda biti ispravna za pi├Že. U svakom slu├Ęaju, ukoliko je bude, ohladi├Že vam pi├Že u toplim letnjim danima.
kliknite na sliku za 360° rotacioni prikaz parka ├łuka


Klikom na rotacionu sliku otvori├Že se flash aplikacija zabele┼żena u maju ove godine. U donjem delu mape uo├Ęi├Žete dugmi├Že za pomeranje mape, uveli├Ęavanje, auto rotaciju i poslednju - fullscreen opciju.
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas1
mod_vvisit_counterJuce197
mod_vvisit_counterOve nedelje633
mod_vvisit_counterOvog meseca4487