Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Bajić
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Iz pravca Beograda ili Niša
od-Beograda-do-Sokobanje.jpg

Iz Beograda ili Niša do Sokobanje je najlakše doći autoputem E75 Beograd-Niš preko Aleksinca. Ukoliko u Sokobanju dolazite iz pravca severa odnosno Beograda najbolje je da u Aleksinac dođete preko Aleksinačkih rudnika, a ukoliko dolazite iz južnog pravca odnosno Niša, najbolje je da se u Aleksinac uključite kod glavnog ulaza (naplatne rampe za Aleksinac). Od Beograda do Aleksinca razdaljina iznosi 210 km, a od Niša do Aleksinca razdaljina je 30 km.

Aleksinac-mala.jpg
Maršruta kroz Aleksinac
(kliklnite preko mape za uvećan prikaz)

Od Aleksinca do Sokobanje imate još 30km, što s obzirom na ograničenja vremenski iznosi oko 30-40 minuta vožnje. Na pola puta proći će te pored Bovanskog jezera, a zatim će te ući u sokobanjsku kotlinu u čijem se jugoistočnom kutku krije Sokobanja.

Napomena:
Ukoliko dolazite iz pravca Beograda i koristite Garmin GPS navigaciju (verzija SCG 1.8), uređaj će vam najpre predložiti da kod Paraćina skrenete prema Rtnju, a potom preko Rtnja do Sokobanje. Skrećemo vam pažnju da to ne činite jer je put preko Rtnja (naselje Rtanj) u izuzetno lošem stanju i da će te se samo iznervirati, kola oštetiti i više goriva potrošiti.
Put nastavite ka Aleksinačkim rudnicima, ali se kod Garmin GPS sistema tu javlja greška. Nakon prolaska naplatne rampe uređaj će vas posavetovati da skrenete levo ka rudnicima što bi svakako trebali da ignorišete. Skrenite desno ka Aleksincu. Potom će vam u Aleksincu predložiti da skrenete u jednosmernu ulicu levo što ponovo trebate da igorišete. Tek kada dođete do centra Aleksinca u i vidite znak "Sokobanja" u pravcu levo skrenite (pored crkve) i produžite sokobanjskim drumom 30 km do Sokobanje.
 

Reklame


Vila Čair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

Doček Nove godine

Doček Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vaučeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 2 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas35
mod_vvisit_counterJuce215
mod_vvisit_counterOve nedelje474
mod_vvisit_counterOvog meseca5925