Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Bajić
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Iz pravca Kruševca ili Zaječara
iz-pravca-Krusecva-i-Zajeca.jpg


Od Kruševca do Sokobanje

Od Kruševca do Sokobanje vas deli 60km. Ukoliko na put do Sokobanje krećete iz Kruševca krenite u pravcu sela Parunovac, potom ka selu Kapidžija, Gaglovu i nakon prelaska preko Čokotinog brega uključićete se na put ka Đunisu levo (severno). Prođite kroz Đunis i Praskovče i kod uključenja na put u Deligrad skrenite desno ka Aleksincu. Nakon prolaska kroz Vukašinovac i Rutevac posle jedne velike krivine uočićete put koji vodi preko nadvožnjaka ka Sokobanji levo. Nakon prelaska nadvožnjaka preko autoputa E75 doći će te do skretanja i skrenite desno. Nedugo potom, nakon prelaska mosta preko Moravice uključićete se na sokobanjski drum, skrenite levo ka Sokobanji i nastavite put još 20km. Usput će te proći kroz bovansku klisuru i pored Bovanskog jezera, a zatim će te se naći u sokobanjskoj kotlini u čijem se jugoistočnom kutku krije Sokobanja.

Krusevac-Sokobanja


Od Zaječara do Sokobanje

Od Zaječara do Sokobanje vas deli 60km. Najlakši način da do Sokobanje dođete je da krenete magistralnim putem ka Paraćinu i da se kod Boljevca isključite i da putem preko Rtnja dođete do Sokobanje. Od Boljevca do Sokobanje proći će te pored sela Ilino i Nikolinac.

Do Sokobanje možete doći i preko Knjaževca prolaskom kroz knjaževačku klisuru koja je dosta nepregledna, put je u lošem stanju i ima dosta krivina i uspona.

Napomena: Zimi je put preko Rtnja obično zbog visokih snežnih nameta zatvoren, tako da do Sokobanje možete doći jedino preko Knjaževca

Zajecar-Sokobanja

 

Reklame


Vila Čair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

Doček Nove godine

Doček Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vaučeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas32
mod_vvisit_counterJuce215
mod_vvisit_counterOve nedelje471
mod_vvisit_counterOvog meseca5922