Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Baji├Ž
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Sesala├Ęka pe├Žina
Sesala├Ęka pe├Žina se nalazi u ataru sela Sesalca. Od centra Sokobanje je udaljena oko 15 kilometara. Do sela se dolazi asfaltnim putem, od cijeg centra vodi makadam, još oko dva kilometra. Do pe├Žine sti┼że poljskim putem koji je u lošem stanju i veoma lako vam se mo┼że dogoditi da pocepate auspuh ako vam je auto nizak.

Na izletištu je dovedena je voda za pi├Že, ure├░ene su prilazne staze, postavljeni stolovi i klupe za odmor i ure├░ena su mesta za roštiljanje.


SesalacSesalacSesalacSesalac
SesalacSesalacSesalacSesalac
SesalacSesalacSesalacSesalac


Pecina je osvetljena u du┼żini od 200m. Obiluje pe├Žinskim nakitom - stalaktitima i stalagmitima i travertinskim kadama. Kroz pe├Žinu tece reka ponornica od koja na izlazu gradi malo jezerce. Ceo ambijent pretvoren je i ure├░en za prihvat turista.
Nedavno su meštani sela napravili i jezerce pregra├░ivanjem Sesala├Ęke reke tako da mo┼żete i da se kupate tu ukoliko ┼żelite.

Sesalac Sesalac Sesalac Sesalac


 

Reklame


Vila ├łair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

Do├Ęek Nove godine

Do├Ęek Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogu├Žnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogu├Žnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vau├Ęera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko na├Ęina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vau├Ęeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas2
mod_vvisit_counterJuce223
mod_vvisit_counterOve nedelje5504
mod_vvisit_counterOvog meseca225