Skip to content

Sokobanja
Virtualni vodiĆØ
Virtualni vodiĆØ je flash aplikacija pomoƦu koje možete da "prošetate" kroz našu opštinu, da vidite naša sela, popularna izletišta i naravno da prošetate banjom. Da bi pokrenili aplikaciju neophodno je da imate Flash 10 instaliran na vašem raĆØunaru. Ukoliko nemate najnoviju verziju možete je preuzeti ovde .

PomoƦu ove aplikacije na virtualni put kroz našu opštinu krenuƦete sa vazdušne taĆØke koja se nalazi na 200m iznad sela Beli potok. Klikom na sliku ipod u lihtbox prozoru otvoriƦe se aplikacija, odnosno slika koju možete okretati 360 ukrug. Okretanje slike se vrši pomoƦu kontrolnih dugmiƦa koji se nalaze na donjoj strani ili držanjem levog klika na mišu i okretanjem u željenom smeru. PrimetiƦete žute taĆØke koje oznaĆØavaju hotspotove koje možete kliknuti i prebaciti se na izabrano mesto. Sa novog mesta sliku možete ponovo rotirati u željenom smeru i odabrati drugi - novi hotspot.  S obirom da je aplikacija nova možda neƦete moƦi svaki hotspot da pokrenete, ali svakim danom osvežavaƦemo vitualni vodiĆØ novim lokacijama za koje smatramo da su vredni pažnje.

Za startovanje aplikacije kliknite na sliku ispod, okreƦite je u željenom smeru i prekeo hotspotova prebacite se na željeno mesto.Kliknite da otvorite rotacioni prikaz iznad sokobanjske kotline
Kliknite da otvorite rotacioni prikaz iznad kotline


Naravno, ukoliko želite na obilazak možete krenuti i iz centra Sokobanje. Klikom na sliku ispod otvoriƦe se rotacioni prikaz ispred Miloševog konaka i turskom amama. Potom možete odabrati druge stajne taĆØke odnosno hotspotove i virtualno se prošetati kroz grad.


KKliknite da otvorite rotacioni prikaz iz centra Sokobanje
Kliknite da otvorite rotacioni prikaz iz centra Sokobanje
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas126
mod_vvisit_counterJuce208
mod_vvisit_counterOve nedelje1240
mod_vvisit_counterOvog meseca3652