Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Bajić
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Tradicionalni uspon na Rtanj
Kao i prethodnih godina i ovog sedmog jula organizovan je tradicionalni uspon na planinu Rtanj, odnosno na njegov vrh Šiljak na 1566 mnv. Veliki broj učesnika u veselom raspoloženju obreo se ka vrhu od ranog jutra.


Na Ivandanj se svake godine organizuje susret odgajivača, prerađivača i berača lekovitog bilja, „Sv. Jovan Biljober – Sokobanja“. Ovaj petnaesti po redu sa oko 300 posetilaca bio je slabije posećen zbog lošeg vremena koje je najavljivalo moguću kišu, a sa kišom i eventualne gromove i munje na Rtanju. Međutim, upornijim osobama to nije predstavljao problem. Ali kako je vreme prolazilo zbog sve izglednije opasnosti ljudi su se spustili u podnožje da bi izbegli ono najgore, a to su svakako loptaste munje za koje stanovnici pojednih sela svedoče da su se dogodile više puta. O sličnim pojavama možete se raspitati i na drugoj strani Rtnja u čijem podnožju se nalazi Motel "Balašević" u kojem i dan danas dolaze znatiželjni. MZ Mužinac, SO Sokobanja i PP "Adonis" potrudili su se da gostima obezbede hranu piće i trubače-Ukoliko ste ovaj tradicionalni uspon na Rtanj ove godine propustili - ne očajavajte - na Rtanj se možete popeti bilo kog lepog dana u toku sezone, kako iz pravca Mužinca ili Šarbanovca, tako i iz podnožja sela Rtanj.

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila Čair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

Doček Nove godine

Doček Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vaučeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 1 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas75
mod_vvisit_counterJuce193
mod_vvisit_counterOve nedelje640
mod_vvisit_counterOvog meseca640