Skip to content

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Bajić
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Sokobanja
Najbolji sportista Sokobanje u 2010. god.
najbolji-sportistaU maloj galeriji, u zgradi OTKS-a, od 13 časova, održaće se proglašenje najboljeg sportiste Sokobanje u protekloj godini i to u kategorijama: sportista i sportistkinja godine, mlade nade, najbolji sportski kolektiv, stručni radnik, sportski radnik i sportski novinar. Komisija je birala najbolje sportiste i sportske radnike prema postignutim sportskim rezultatima ali i prema njihovom doprinosu razvoju i afirmaciji sporta u Sokobanji.
 
Na istoku nešto novo
negotinU ponedeljak, 31. januara 2011. godine u 13.00 časova, u Njegoševoj 77 u Beogradu, Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije - RARIS, održala je prezentaciju investicionih potencijala Timočke krajine/istočne Srbije, nazvanu "Na istoku nešto novo".
 
Postali milioneri zbog sporosti suda
policajac milionerPorodica Todorović iz Sokobanje verovatno je jedina u državi koja je veoma zadovoljna zbog sporog rada pravosudnog sistema jer je profitirala više nego da su dobili na lutriji. Spor je vođen 12 godina, predmet se šetao od Opštinskog do Okružnog suda u Zaječaru, čamio po fiokama, a za to vreme kamata je išla na kamatu i dostigla današnjih 2,5 miliona dinara.
 
Radovi na aqua-parku kreću na proleće
aqua park u SokobanjiRadovi na izgradnji Akva parka na Podini počeće na proleće u skladu sa vremenskim prilikama. Nadamo se da će radovi biti završeni i Akva Park biti otvoren u toku sezone, kaže Narodni poslanik, Dejan Nikolić. Sredstva su obezbedjena, izgradnja će koštati 113 miliona dinara, bez PDV-a. 50% sredstava obezbedjeno je preko Ministarstva životne sredine i prostornog planiranja, a 50% sredstava obezbedjeno je iz kredita, koji će opština Sokobanja vraćati narednih 5 godina.
 
Stanje sokobanjske privrede
alksandar-jankovicOpšte stanje sokobanjske privrede u 2010. prema statističkim podacima Opšteg udruženja preduzetnika Sokobanje nije nimalo ohrabrujuće. Prošla godina će najverovatnije biti upamćena kao godina u kojoj se prvi put desilo da je broj brisanih radnji duplo veći od broja novoosnovanih, kaže sekretar Opšteg udruženja preduzetnika Sokobanja, Aleksandar Janković. U 2010. osnovano je 57, a obrisane su 104 radnje.
 
Poreski obveznici Sokobanje
sokobanjeOpštinska uprava opštine Sokobanja – odeljenje za finansije, naplatu javnih prihoda i imovinsko pravne odnose obaveštava poreske obveznike da 15. februara dospeva prvi kvartal za obaveze po osnovu izvornih lokalnih javnih prihoda i to: Porez na imovinu fizičkih lica, porez na imovinu pravnih lica, lokalne komunalne takse za isticanje firme na poslovnom prostoru i naknade za korišćenje građevinskog zemljišta, naknade za zaštitu i unapređenje životne sredine. Opštinska uprava opštine Sokobanja podseća poreske obveznike da svoje obadveze po tom osnovu izmire blagovremeno.
 
Konkurs “Jutro nad Ozrenom” Sokobanja
hranimir-stojkovic VI Književni konkurs “Jutro nad Ozrenom” Književnog kluba “Sokolovo pero” biće raspisan je juče, saznajemo od predsednika KK Sokolovo pero Hranimira Milojkovića. Prošle godine učešće je uzelo 140 pesnika, a orgaznizatori ove godine očekuju veći odziv. Tema konkursa je slobodna, a zainteresovani mogu da pošalju najviše tri pesme i to svaku u tri primerka, kaže Milojković. Za prvo, drugo i treće mesto obezbeđene su nagrade. Stotinak najboljih pesama ući će u Zbornik “Jutro nad Ozrenom”, dodaje Milojković. Konkurs traje do prvog maja.
 
KUD „Dušan Jović“
kud-dusan-jovic.jpgNa inicijativu Saveta MZ Resnik, KUD „ Dušan Jović“ , počelo je ponovo sa radom posle dve decenije. Kako saznajemo od predsednika MZ Resnik Slaviše Stojanovića, trenutno se radi sa decom školskog uzrasta, a u narednom periodu priprema i rad sa strijim grupama. Sa decom radi koreograf Branislav Milovanović. MZ Resnik ovom prilikom zahvaljuje se Školskom odboru Osnovne škole „Mitropolit Mihailo“ što im je omođućio korišćenje prostorija u školi u Resniku.
 
"Hrišćanstvo na metar"
krstaca na RtnjuPredstojeća gradnja gigantskog krsta u Nišu, najava podizanja još jednog na planini Rtanj iznad Sokobanje koji bi trebalo da bude čelične konstrukcije i visine između 150 i 200 metara, kao i moguća gradanja krsta kod Eparhije mileševske i jednog na Zlatiboru ocenjeni su kao pomodarstvo i megalomanija na tribini pod nazivom "Hrišćanstvo na metar" koja je održana u Nišu.
 
19. Svetosavske svečanosti
sveti SavaPo devetnaesti put Dobrotvorno društvo "Sveti Sava", iz Sokobanje, u saradnji sa Crkvenom opštinom Sokobanja, osnovnom i srednjom školom, Srpskim lekarskim društvom, Narodnom bibliotekom "Stevan Sremac", OTKS i SO Sokobanja, organizuje svetosavske svečanosti u varošici po Ozrenom.
 
Prodaju majice i zimi
kampanja majice«Kampanja» promotivne usluge i štampa završila je uspešno svoju prvu poslovnu godinu. Pored prodaje majica ovo mlado preduzeće snabdelo je raznovrsnim promotivnim artiklima preko 50 firmi sa područja jugoistočne Srbije. Iako je zima već poodmakla, majice i dalje zauzimaju značajan udeo u ukupnoj prodaji koju «Kampanja» ostvaruje.
 
Čaj spojio zdravlje i biznis
adonis sokobanjaOkolina Sokobanje prednjači u sakupljanju lekovitog bilja, pa otuda u tom kraju uspešno već 20 godina radi fabrika čaja. Fabrika Sokobanjca Nebojše Stanojevića prošle godine je isporučila pola miliona pakovanja čajeva na domaće tržište i u region.
 
Stazom do zdravlja
staza-zadravlja-specijalne-bolnice-sokobanjaMnogi su i raznoliki putevi do dobrog zdravlja. Među njima sasvim sigurno posebno mesto zauzima ''Staza zdravlja'' Specijalne bolnice ''Sokobanja'' - od ove godine na raspolaganju kako zdravim, tako i osobama sa zdravstvenim problemima.
 
Dobar odziv davaoca krvi
ivana"Još jednom se možemo pohvaliti najvećim brojem dobrovoljnih davalaca", kaže menadžer razvoja Crvenog krsta Ivana Vasiljević. Pored redovnih davalaca, akciji su se u zavidnom broju broju odazvali i sokobanjski srednjoškolci. Za njih će biti organizovana posebna akcija dobrovoljnog davalaštva koja će biti održana 9. marta u prostorijama Srednje škole
 
Vesti iz SUP Sokobanja
komandir SUP SokobanjaPripadnici sokobanjske policije su u periodu 2010.godine dali značajan doprinos na održavanju stabilnog javnog reda, zaštiti lične i imovinske sigurnosti građana i poslovima suzbijanja kriminaliteta, obezbeđenju brojnih javnih skupova, pružanju policijske pomoći-asistencija i u drugim aktivnostima čiji je obim tokom 2010.godine znatno povećan u odnosu na predhodnu godinu
 
Nova turistička signalizacija opštine Sokobanja
welcome to SokobanjaZahvaljujući projektu RARISA i JP Putevi Srbije kao i Opštini Sokobanja i OTKS turistička ponuda Sokobanje upotpunjena je novom vertikalnom signalizacijom, turističkim tablama i info panoima. Doprinos u promociji Sokobanje jednim delom dao je i Saša Stojanović čije su fotografije postavljene na tabli na ulazu u opštinu Sokobanja.
 
Javni uvid u Nacrt prostornog plana Timočke krajine
nacrt-plana Javni uvid u Nacrt Prostornog plana Timočke krajine i Izveštaj o strateškoj proceni uticaja Regionalnog prostornog plana na životnu sredinu trajaće do 24. januara. Nacrt prostornog plana i Izveštaj o strateškoj proceni biće izloženi na Javni uvid svakog radnog dana od 9 do 14 časova u zgradi SO Sokobanja.
 
Seminar Agrobiznis III
budi svoj covekTreći i završni deo seminara u okviru projekta USAID Agrobiznis, "Žene u preduzetništvu", koji sprovodi firma "Budi svoj čovek" iz Beograda, održan je danas u Sokobanji. U Sokobanji seminar je pohadjalo 16 žena koje će proći obuku i napraviti biznis plan, kojim će u II fazi programa moći da konkurišu kod Agrobiznis projekta za bespovratna sredstva.
 
Izabran direktor Specijalne bolnice 'Sokobanja'
Ljiljana IsakovićOdlukom Upravnog odbora Specijalne bolnice ’’Sokobanja’’, doktor medicinskih nauka Ljiljana Isaković, specijalista interne medicine, ponovo je izabrana za direktora te zdravstvene ustanove u narednom četvorogodišnjem periodu. Ovu odluku Upravni odbor doneo je na sednici održanoj u subotu 15.januara.
 
27. Božićni uspon na Rtanj
27mi Božićni uspon na Rtanj27-mi Božićni uspon na Rtanj održan je danas, 15. januara 2011. godine. Na ovoj tradicionalnoj manifestacviji ove godine učestvovalo je oko 1000 planinara iz Srbije i inostranstva. Vreme je bilo prohladno, a društvo kao po običaju veselo i raspoložno.
 
Novogodišnja žurka u Adi
novogodišnja žurkaAko volite rok, pank, metal i death muziku rok klub Ada je pravo mesto za vas. Svake večeri se u kafiću organizuju svirke poznatih sokobanjskih bendova koji su obično propraćeni dobrom atmosferom i ovacijama. Tako je bilo i sinoć na dočeku julijanske nove godine.
 
Veselo u novoj godini
novogodisnje-veseljeTradicionalno u Sokobanji se svakog 1. januara, u Ozren bašti, tačno u podne održava koktel, sa kojim se ulazi u novu kalendarsku godinu. Etno-domaćinstvo LAZIĆ, iz Jošanice, svake godine obezbedi slane i slatke grickalice, ali domaće, od integralnog brašna, onako kako su nekad naše bake radile i spremale jela i đakonije.
 
Sokobanjski badnjaci
sokobanjski-badnjaciEvo nekoliko primera Božićnih badnjaka u realizaciji sokobanjskih trgovaca i domaćica.
 
Prodaja ribolovačkih dozvola
usr-moravicaProdaja ribolovačkih dozvola za 2011. godinu počela je danas. Najvažnija informacija za ribolovce je da firme sa kojima smo imali potpisane ugovore i ranijih godina i preko kojih ostvarujemo najveću prodaju, ugovori sa tim firmama biće sklopljeni u narednih nekoliko dana izjavio je predsednik USR "Moravica" Aleksandar Janković.
 
Svirka na nivou
uk-of-tzarina U dugim zimskim mesecima, van turističke sezone, kada je dešavanja u Sokobanji malo, sadržaj i kvalitetom siromašan, sokobanjski muzički sastav "United kingdom of Tzarina", organizuje svake nedelje svirku u Rok klubu "ADA", ili u nekom od kafića koji su otvoreni i preko zime.
 
Investicioni projekti za razvoj Srbije
 Termalni akvapark u Sokobanji, firma vetrogeneratora u Negotinu, vinsko selo u Aleksandrovcu i aerodrom u Zrenjaninu neki su od gotovo 200 projekata do sada ponuđenih potencijalnim investitorima iz dijaspore. Projekti su predstavljeni u multimedijalnom katalogu, koji je u saradnji sa 68 lokalnih samouprava priredilo Ministarstvo za dijasporu.
 
Badnji dan
Badnje večeDanas je Badnji dan, dan kojim se završava četrdesetodnevni post, uoči Božića, praznika Rođenja Isusa Hrista i najradosnijeg događaja za hrišćanski svet. U skladu sa tradicijom sokobanjska crkva organizovala je večernje bogosluženje sa osvećenjem i nalaganjem badnjaka ispred sabornog hrama Sv. Preobraženja.
 
Nastavak radova na parohijskom domu
parohijski dom u SokobanjiSredstva za nastavak radova na Parohijskom domu u porti Hrama Sv. Preobraženja Gospodnjeg u Sokobanji obezbedjena su zahvaljujući zalaganju narodnog poslanika Dejana Nikolića.
 
27-mi Božićni uspon na Rtanj
Božićni uspon na RtanjPod pokroviteljstvom Grada Zaječara OPSD “Dragan Radosavljević” iz Zaječara organizuje “27. Božićni uspon na Rtanj”. Pozivamo sokobanjčane da uzmu učešća u ovom tradicionalnom usponu i da u međuvremenu oforme jedno ozbiljnije planinarsko društvo.
 
Otvorena "staza zdravlja"
otvaranje staze zdravljaDirektor Nacionalne službe za zapošljavanje, Dejan Jovanović otvorio je danas „Stazu zdravlja" u okviru Specijalne bolnice „Sokobanja". „Staza zdravlja" će biti mesto za šetnju i rekreaciju kako obolelih, tako i zdravih osoba.
 
<< PoÄŤetak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeca > Kraj >>

Rezultati 121 - 150 of 1047

Reklame


Vila Čair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

Doček Nove godine

Doček Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vaučeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 4 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas112
mod_vvisit_counterJuce275
mod_vvisit_counterOve nedelje112
mod_vvisit_counterOvog meseca674