Skip to content

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Bajić
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Sokobanja
Računari i radionice u osnovnoj školi
Osnovna škola Mitropolit MihajloRadionica na temu “Užinajmo zdravo”, održana je juče u Medijateci sokobanjske Osnovne škole, i izazvala je veliko interesovanje učenika. U Ošnovnoj školi “Mitropolit Mihailo” početkom drugog polugodišta biće opremljeni digitalni kabineti, u okviru programa “Digitalna škola”.
 
Novogodišnja izložba knjiga
HeroesNovogodiušnja izložba knjiga i predmeta od terakote, u organizaciji Agencije “Heroes” otvorena je sinoć u sali stare škole. Specijalni gost izložbe je Etnološka radionica “Etnos”. Pored velikog broja knjiga naši sugrađani i gosti narednih dana mogu da pogledaju interesantne predmete izrađene od terakote kao i modele radionice “Etnos”.
 
Poetska pozornica plus
Slađana MilijićNa manifestaciji "Poetska pozornica plus" koja je odrzana u Cupriji, Sladjana Milijic clan Knjizevnog kluba "Sokolovo pero" iz Sokobanje osvoila je II mesto po oceni strucnog zirija za pesmu "Cutnja".
 
Svirka u kafeu "Vegas"
ua baKancelarija za mlade opšine Sokobanja organizuje žurku u kafeu "Vegas" 17.12.2010. od 21h. Sviraju: U.A.Ba! i prijatelji (Beauties itd.). Pozivamo sve mlade da posete žurku jer provod je zagarantovan.
 
II konferencija o zdravstvenom, wellness i spa turizmu
spaGospođa Renata Pindžo, zamenik državnog sekretara za turizam, otvorila je konferenciju i naglasila da razvoj zdravstzvenog i wellness turizma jeste jedan od prioriteta u strategiji razvoja turizma Srbije i da su potencijali za razvoj, pre svega, banjskog turizma veliki, ali da su oni uglavnom i dalje neiskorišćeni.
 
Novo, lepo, korisno
vertikalna signalizacijaSredinom decembra, svake godine, sokobanjsko šetalište, nekoliko ulica, drveća u parkovima i fontane, bivaju okićeni, povodom novogodišnjih i božićnih praznika. Ovog decembra, pored kićenja, privremenog, Sokobanja dobija nešto što će trajati i neće više biti predmet kritike.
 
Budi svoj čovek
Budi svoj čovek "Budi svoj čovek" je i firma koja se bavi implementacijom projekta preduzetnica u agrobiznisu. U Sokobanji rade na projektu pomoći ženama iz ruralnih krajeva Srbije u pronalaženju sebe u privatnom biznisu i samim tim u samozapošljavanju i obezbedjenju ekonomske sigurnosti
 
Projekat socijalnih stanova
Soko banjaMinistarstvo životne sredine i prostornog planiranja potpisaće sutra sa predstavnicima opštine Sokobanja preliminarni sporazum o realizaciji projekta za obezbeđenje stambenih rešenja za stanovništvo sa niskim i srednjim primanjima.
 
Sokobanjski meteorit
sokobanjski meteoritBlizu Aleksinačke Banje čula se žestoka pucnjava. Zvanična izvešća i četiri komada kamenja od ministra unutrašnjih dela data našem kabinetu na čuvanje, pokazaše da je to odista meteorsko kamenje, rekao je Josif Pančić na sednici prirodno-matematičkog odseka Učenog društva, aprila 1879.
 
Bazenski kompleks u Sokobanji do avgusta 2011.god.
otvoreni bazen u sokobanjiBazen na otvorenom, koji stanovnici Sokobanje i gosti tog poznatog turističkog mesta juga Srbije očekuju već 20 godina, biće izgrađen sledeće godine. Reč je o kompleksu koji će se prostirati na 2 ha u naselju Podina a moći će da primi oko 1.000 posetilaca.
 
Eko karikature
Zeleno SrceNa nagradnom konkursu za izbor najlepše eko karikature učenika Osnovne škole, prvo mesto osvojila je Danica Vojinović -učenica osmog razreda. Drugo mesto pripalo je Zlatici Bogdanović učenici šestog razreda, a treće treće mesto zauzeo je Boško Milićević učenik petog razreda.
 
Prvi glas Sokobanje
Nikola NikolićOvogodišnji pobednik takmičenja pevača amatera „Prvi glas Sokobanje“ je Nikola Nikolić iz Sokobanje, drugo mesto zauzela je Ana Nikolić takođe iz Sokobanje, dok je treće mesto osvojio Gradimir Adelj iz Aleksinca.
 
Izložba “Gazivode”
gazivode Izložba akvarela Likovne kolonije “Gazivode 2008.” otvorena je sinoć u galeriji Upravne zgrade OTKS, iprivukla je veliku pažnju posetilaca – ljubitelja akvarela. Postavka sadrži 16 radova, a među njima i akvarel sokobanjskog slikara Momira Armuša.
 
Belgija u Srbiji do 1918 godine
belgijankaAmbasadorka Belgije Njena Ekselencija G-đa Deniz de Hauer otvorila je danas u Sokobanji izložbu “Belgija u Srbiji do 1918 godine”. Organizator izložbe, koja je fotodokumentaciona, su Ambasada Kraljevine Belgije u Beogradu, Narodni muzej Zaječar i OTKS Sokobanja.
 
Vakcinacija građana protiv sezonskog gripa
Marijana NikolićVakcinacija građana protiv sezonskog gripa nastavlja se u sokobanjskom Domu zdravlja. Interesovanje građana je nešto slabije nego ranijih godina, a zaključno sa jučerašnjim danom podeljene su 563 doze, kaže glavna sestra Doma zdravlja Marijana Nikolić.
 
Crveni krst Sokobanja sprovodi program brige o starima
crveni-krstCrveni krst - Sokobanja kontinuirano sprovodi program brige o starima. Ovaj program ima 70-80 korisnika sa teritorije naše opštine. Svakog utorka od 8h vršimo proveru nivoa šećera u krvi i merenje pritiska korisnicima, kaže menadžerka razvoja Crvenog krsta, Ivana Vasiljević.
 
Prvo mesto za košarkašice
cakiŽenska košarkaška ekipa Osnovne škole „Mitropolit Mihailo“, osvojila je prvo mesto na Međuokružnom takmičenju, koje je u sredu održano u Prokuplju. Sokobanjska ekipa je bila predstavnik Zaječarskog okruga, a pored naše ekipe takmičili su se predstavnici još tri okruga : Niškog, Topličkog i Rasinskog.
 
Rtanj zove Mars
ufo-rtanjTure s one strane mogućeg: Rtanj, jedina srpska planina na koju su se spustili vanzemaljci. Da li je na Rtnju pao meteorit sa meseca ili su došli vanzemaljci - nije važno. Iako su vanzemaljci u unutrašnjosti Rtnja izgradili heliodrom, zarade od turizma za sada nema.
 
(ne)sportski ribolov na Bovanskom jezeru
noćni roniociU poslednjih 45 dana, ribočuvari Južne Morave II sektor Sokobanja, su na Bovanskom jezeru zaplenili veliki broj mreža. U sredu uveče, 17.novembra mučki sa leđa napadnut je ribočuvar iz Aleksinca. Samo jedan dan posle napada na službeno lice, na Bovanskom jezeru je u krivolovu zatešen ronilac sa kompletnom opremom za noćni podvodni ribolov.
 
"SB" pozorište priprema nove predstave
seniorsko pozorišteSeniorski ansambl amaterskog “SB” pozorišta priprema novu predstavu “Balkan ekspres” po scenariju i u režiji Mirjane Milenković. Omladinski ansambl uskoro kreće sa probama predstave “Lari Tompson – tragedija jedne mladosti”.
 
Sokobanja 2011. Doček Nove godine
Nova godina 2011 SokobanjaTuristički i ugostiteljski radnici, vlasnici privatnih restorana i pansiona u Sokobanji ovih dana uveliko pripremaju ponudu i program dočeka Nove 2011. godine. Cene su uglavnom u visini prošlogodišnjih, a ponuda je kao i uvek bogata i raznovrsna, za svačiji ukus i platežne mogućnosti.
 
NIP za Sokobanju
sokobanjaOpština Sokobanja je ove godine iz NIP-a dobila 32 miliona dinara za rekonstrukciju gradske saobraćajnice, oštećene u poplavama tokom zime i proleća, i za dogradnju dečjeg vrtića.
 
Javna nabavka za izvođenje radova
aqua parkOpština Sokobanja  upućuje poziv za podnošenje ponude u postupku javne nabavke broj: 23/2010„Izvođenje radova na izgradnji kompleksa sportskih bazena u Sokobanji.
 
Redovna sednica Skupštine FK “Trebič”
fk trebičRedovna sednica Skupštine FK “Trebič” Sokobanja održana 26. novembra, 2010. godine, sa početkom u 18 sati, u sali SO Sokobanja, iznad Vatrogasnog doma. Sednici je prisustvovalo 17 delegata Skupštine, od 25, kao i desetak gostiju, sportskih radnika i prijatelja kluba.
 
Sanacija Amama
amamSpecijalna bolnica "SOKOBANJA", otpočela je danas sa radovima na sanaciji Amama, kojem su oštećeni krov i zidovi. Što zbog zuba vremena, koji ga nagriza, ali i zbog nestašnih posetilaca, naročito u vreme kada se na trgu održavaju koncerti: mnogi požele da sa krova amama i njegovih zidova, prate koncert.
 
I mladi vole banje
mladi u SokobanjiPosle uspešne letnje, Sokobanja se uveliko priprema za zimsku sezonu. Glavni aduti: lekovita voda i čist vazduh. OVAJ period, oko devet meseci, bio je veoma uspešan za Sokobanju: zabeležena je poseta od 70.389 gostiju i ostvareno 410.940 noćenja. Rukovodstvo i turistički poslenici u Sokobanji dobro su se pripremili i za predstojeću zimsku sezonu.
 
Andrićev apartman dobija novi izgled
Andrićev apartmanApartman br. 144 na drugom spratu sokobanjskog hotela ”Moravica”, koji posluje u okviru Kazneno-popravnog doma Sremska Mitrovica, dobiće potpuno novo ruho i namenu. Onakvu, kakvu i zaslužuje naš jedini nobelovac Ivo Andrić, koji je u periodu od 1971. do 1974. godine, često odsedao u ”Moravici” i uvek u tom istom - omiljenom apartmanu.
 
Sokobanja vratila glas
Ana i Branislav u Sokobanji Vojvođanki Ani Dolhai Munćan vratio se glas zahvaljujući lekovitom delovanju banje pod Ozrenom. Donedavno mogla normalno da govori samo u centru banje
 
XIX sednica SO Sokobanje biće održana 10.11.2010
sokobanjska opštinaXIX sednica SO Sokobanja biće održana u sredu 10. novembra. Na dnevnom redu naći će se 25 tačaka, između ostalih: Razmatranje i usvajanje i Rebalansa Odluke o budžetu Opštine Sokobanja za 2010., Razmatranje i donošenje Odluke o prihvatanju obaveze servisiranja duga po projektu Izgradnje kompleksa sportskih bazena u Sokobanji...
 
Važna obaveštenja iz JKP Napredak
Komunalno NapredakJKP „Napredak“ počinje sa primenom novih cena koje dosada nije imalo u cenovniku. Potreba za primenom novih cena javila se zato što je JKP „Napredak“ ...nabavilo dva nova vozila, ali i zbog toga što u postojećem cenovniku nisu bile primenjivane cene za pojedine usluge koje preduzeće obavlja.
 
<< PoÄŤetak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeca > Kraj >>

Rezultati 151 - 180 of 1047

Reklame


Vila Čair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

Doček Nove godine

Doček Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vaučeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 1 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas70
mod_vvisit_counterJuce379
mod_vvisit_counterOve nedelje70
mod_vvisit_counterOvog meseca2883