Skip to content

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani BajiƦ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Sokobanja
Otvorena "staza zdravlja"
otvaranje staze zdravljaDirektor Nacionalne službe za zapošljavanje, Dejan JovanoviƦ otvorio je danas „Stazu zdravlja" u okviru Specijalne bolnice „Sokobanja". „Staza zdravlja" Ʀe biti mesto za šetnju i rekreaciju kako obolelih, tako i zdravih osoba.
 
RaĆØunari i radionice u osnovnoj Å”koli
Osnovna škola Mitropolit MihajloRadionica na temu “Užinajmo zdravo”, održana je juĆØe u Medijateci sokobanjske Osnovne škole, i izazvala je veliko interesovanje uĆØenika. U Ošnovnoj školi “Mitropolit Mihailo” poĆØetkom drugog polugodišta biƦe opremljeni digitalni kabineti, u okviru programa “Digitalna škola”.
 
NovogodiŔnja izložba knjiga
HeroesNovogodiušnja izložba knjiga i predmeta od terakote, u organizaciji Agencije “Heroes” otvorena je sinoƦ u sali stare škole. Specijalni gost izložbe je Etnološka radionica “Etnos”. Pored velikog broja knjiga naši sugraĆ°ani i gosti narednih dana mogu da pogledaju interesantne predmete izraĆ°ene od terakote kao i modele radionice “Etnos”.
 
Poetska pozornica plus
Slaưana MilijiƦNa manifestaciji "Poetska pozornica plus" koja je odrzana u Cupriji, Sladjana Milijic clan Knjizevnog kluba "Sokolovo pero" iz Sokobanje osvoila je II mesto po oceni strucnog zirija za pesmu "Cutnja".
 
Svirka u kafeu "Vegas"
ua baKancelarija za mlade opšine Sokobanja organizuje žurku u kafeu "Vegas" 17.12.2010. od 21h. Sviraju: U.A.Ba! i prijatelji (Beauties itd.). Pozivamo sve mlade da posete žurku jer provod je zagarantovan.
 
II konferencija o zdravstvenom, wellness i spa turizmu
spaGospoĆ°a Renata Pindžo, zamenik državnog sekretara za turizam, otvorila je konferenciju i naglasila da razvoj zdravstzvenog i wellness turizma jeste jedan od prioriteta u strategiji razvoja turizma Srbije i da su potencijali za razvoj, pre svega, banjskog turizma veliki, ali da su oni uglavnom i dalje neiskorišĆ¦eni.
 
Novo, lepo, korisno
vertikalna signalizacijaSredinom decembra, svake godine, sokobanjsko šetalište, nekoliko ulica, drveƦa u parkovima i fontane, bivaju okiƦeni, povodom novogodišnjih i božiƦnih praznika. Ovog decembra, pored kiƦenja, privremenog, Sokobanja dobija nešto što Ʀe trajati i neƦe više biti predmet kritike.
 
Budi svoj ĆØovek
Budi svoj ĆØovek "Budi svoj ĆØovek" je i firma koja se bavi implementacijom projekta preduzetnica u agrobiznisu. U Sokobanji rade na projektu pomoƦi ženama iz ruralnih krajeva Srbije u pronalaženju sebe u privatnom biznisu i samim tim u samozapošljavanju i obezbedjenju ekonomske sigurnosti
 
Projekat socijalnih stanova
Soko banjaMinistarstvo životne sredine i prostornog planiranja potpisaƦe sutra sa predstavnicima opštine Sokobanja preliminarni sporazum o realizaciji projekta za obezbeĆ°enje stambenih rešenja za stanovništvo sa niskim i srednjim primanjima.
 
Sokobanjski meteorit
sokobanjski meteoritBlizu AleksinaĆØke Banje ĆØula se žestoka pucnjava. ZvaniĆØna izvešĆ¦a i ĆØetiri komada kamenja od ministra unutrašnjih dela data našem kabinetu na ĆØuvanje, pokazaše da je to odista meteorsko kamenje, rekao je Josif PanĆØiƦ na sednici prirodno-matematiĆØkog odseka UĆØenog društva, aprila 1879.
 
Bazenski kompleks u Sokobanji do avgusta 2011.god.
otvoreni bazen u sokobanjiBazen na otvorenom, koji stanovnici Sokobanje i gosti tog poznatog turistiĆØkog mesta juga Srbije oĆØekuju veƦ 20 godina, biƦe izgraĆ°en sledeƦe godine. ReĆØ je o kompleksu koji Ʀe se prostirati na 2 ha u naselju Podina a moƦi Ʀe da primi oko 1.000 posetilaca.
 
Eko karikature
Zeleno SrceNa nagradnom konkursu za izbor najlepše eko karikature uĆØenika Osnovne škole, prvo mesto osvojila je Danica VojinoviƦ -uĆØenica osmog razreda. Drugo mesto pripalo je Zlatici BogdanoviƦ uĆØenici šestog razreda, a treƦe treƦe mesto zauzeo je Boško MiliƦeviƦ uĆØenik petog razreda.
 
Prvi glas Sokobanje
Nikola NikoliƦOvogodišnji pobednik takmiĆØenja pevaĆØa amatera „Prvi glas Sokobanje“ je Nikola NikoliƦ iz Sokobanje, drugo mesto zauzela je Ana NikoliƦ takoĆ°e iz Sokobanje, dok je treƦe mesto osvojio Gradimir Adelj iz Aleksinca.
 
Izložba ā€œGazivodeā€
gazivode Izložba akvarela Likovne kolonije “Gazivode 2008.” otvorena je sinoƦ u galeriji Upravne zgrade OTKS, iprivukla je veliku pažnju posetilaca – ljubitelja akvarela. Postavka sadrži 16 radova, a meĆ°u njima i akvarel sokobanjskog slikara Momira Armuša.
 
Belgija u Srbiji do 1918 godine
belgijankaAmbasadorka Belgije Njena Ekselencija G-Ć°a Deniz de Hauer otvorila je danas u Sokobanji izložbu “Belgija u Srbiji do 1918 godine”. Organizator izložbe, koja je fotodokumentaciona, su Ambasada Kraljevine Belgije u Beogradu, Narodni muzej ZajeĆØar i OTKS Sokobanja.
 
Vakcinacija graĆ°ana protiv sezonskog gripa
Marijana NikoliƦVakcinacija graĆ°ana protiv sezonskog gripa nastavlja se u sokobanjskom Domu zdravlja. Interesovanje graĆ°ana je nešto slabije nego ranijih godina, a zakljuĆØno sa juĆØerašnjim danom podeljene su 563 doze, kaže glavna sestra Doma zdravlja Marijana NikoliƦ.
 
Crveni krst Sokobanja sprovodi program brige o starima
crveni-krstCrveni krst - Sokobanja kontinuirano sprovodi program brige o starima. Ovaj program ima 70-80 korisnika sa teritorije naše opštine. Svakog utorka od 8h vršimo proveru nivoa šeƦera u krvi i merenje pritiska korisnicima, kaže menadžerka razvoja Crvenog krsta, Ivana VasiljeviƦ.
 
Prvo mesto za koŔarkaŔice
cakiŽenska košarkaška ekipa Osnovne škole „Mitropolit Mihailo“, osvojila je prvo mesto na MeĆ°uokružnom takmiĆØenju, koje je u sredu održano u Prokuplju. Sokobanjska ekipa je bila predstavnik ZajeĆØarskog okruga, a pored naše ekipe takmiĆØili su se predstavnici još tri okruga : Niškog, TopliĆØkog i Rasinskog.
 
Rtanj zove Mars
ufo-rtanjTure s one strane moguƦeg: Rtanj, jedina srpska planina na koju su se spustili vanzemaljci. Da li je na Rtnju pao meteorit sa meseca ili su došli vanzemaljci - nije važno. Iako su vanzemaljci u unutrašnjosti Rtnja izgradili heliodrom, zarade od turizma za sada nema.
 
(ne)sportski ribolov na Bovanskom jezeru
noƦni roniociU poslednjih 45 dana, riboĆØuvari Južne Morave II sektor Sokobanja, su na Bovanskom jezeru zaplenili veliki broj mreža. U sredu uveĆØe, 17.novembra muĆØki sa leĆ°a napadnut je riboĆØuvar iz Aleksinca. Samo jedan dan posle napada na službeno lice, na Bovanskom jezeru je u krivolovu zatešen ronilac sa kompletnom opremom za noƦni podvodni ribolov.
 
"SB" pozoriŔte priprema nove predstave
seniorsko pozorišteSeniorski ansambl amaterskog “SB” pozorišta priprema novu predstavu “Balkan ekspres” po scenariju i u režiji Mirjane MilenkoviƦ. Omladinski ansambl uskoro kreƦe sa probama predstave “Lari Tompson – tragedija jedne mladosti”.
 
Sokobanja 2011. DoĆØek Nove godine
Nova godina 2011 SokobanjaTuristiĆØki i ugostiteljski radnici, vlasnici privatnih restorana i pansiona u Sokobanji ovih dana uveliko pripremaju ponudu i program doĆØeka Nove 2011. godine. Cene su uglavnom u visini prošlogodišnjih, a ponuda je kao i uvek bogata i raznovrsna, za svaĆØiji ukus i platežne moguƦnosti.
 
NIP za Sokobanju
sokobanjaOpština Sokobanja je ove godine iz NIP-a dobila 32 miliona dinara za rekonstrukciju gradske saobraƦajnice, ošteƦene u poplavama tokom zime i proleƦa, i za dogradnju deĆØjeg vrtiƦa.
 
Javna nabavka za izvoĆ°enje radova
aqua parkOpština Sokobanja  upuƦuje poziv za podnošenje ponude u postupku javne nabavke broj: 23/2010„IzvoĆ°enje radova na izgradnji kompleksa sportskih bazena u Sokobanji.
 
Redovna sednica SkupÅ”tine FK ā€œTrebiĆØā€
fk trebiĆØRedovna sednica Skupštine FK “TrebiĆØ” Sokobanja održana 26. novembra, 2010. godine, sa poĆØetkom u 18 sati, u sali SO Sokobanja, iznad Vatrogasnog doma. Sednici je prisustvovalo 17 delegata Skupštine, od 25, kao i desetak gostiju, sportskih radnika i prijatelja kluba.
 
Sanacija Amama
amamSpecijalna bolnica "SOKOBANJA", otpoĆØela je danas sa radovima na sanaciji Amama, kojem su ošteƦeni krov i zidovi. Što zbog zuba vremena, koji ga nagriza, ali i zbog nestašnih posetilaca, naroĆØito u vreme kada se na trgu održavaju koncerti: mnogi požele da sa krova amama i njegovih zidova, prate koncert.
 
I mladi vole banje
mladi u SokobanjiPosle uspešne letnje, Sokobanja se uveliko priprema za zimsku sezonu. Glavni aduti: lekovita voda i ĆØist vazduh. OVAJ period, oko devet meseci, bio je veoma uspešan za Sokobanju: zabeležena je poseta od 70.389 gostiju i ostvareno 410.940 noƦenja. Rukovodstvo i turistiĆØki poslenici u Sokobanji dobro su se pripremili i za predstojeƦu zimsku sezonu.
 
AndriƦev apartman dobija novi izgled
AndriƦev apartmanApartman br. 144 na drugom spratu sokobanjskog hotela ”Moravica”, koji posluje u okviru Kazneno-popravnog doma Sremska Mitrovica, dobiƦe potpuno novo ruho i namenu. Onakvu, kakvu i zaslužuje naš jedini nobelovac Ivo AndriƦ, koji je u periodu od 1971. do 1974. godine, ĆØesto odsedao u ”Moravici” i uvek u tom istom - omiljenom apartmanu.
 
Sokobanja vratila glas
Ana i Branislav u Sokobanji Vojvoưanki Ani Dolhai MunƦan vratio se glas zahvaljujuƦi lekovitom delovanju banje pod Ozrenom. Donedavno mogla normalno da govori samo u centru banje
 
XIX sednica SO Sokobanje biƦe održana 10.11.2010
sokobanjska opštinaXIX sednica SO Sokobanja biƦe održana u sredu 10. novembra. Na dnevnom redu naƦi Ʀe se 25 taĆØaka, izmeĆ°u ostalih: Razmatranje i usvajanje i Rebalansa Odluke o budžetu Opštine Sokobanja za 2010., Razmatranje i donošenje Odluke o prihvatanju obaveze servisiranja duga po projektu Izgradnje kompleksa sportskih bazena u Sokobanji...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeca > Kraj >>

Rezultati 151 - 180 of 1048

Reklame


Vila ƈair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

DoĆØek Nove godine

DoĆØek Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

SmeŔtaj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguƦnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguƦnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauĆØera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naĆØina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vauĆØeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 1 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas200
mod_vvisit_counterJuce211
mod_vvisit_counterOve nedelje2258
mod_vvisit_counterOvog meseca7419