Skip to content

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Bajić
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Sokobanja
Osnaživanje ljudskog kapitala kroz aktivno učešće mladih
radionicaKancelarija za mlade Sokobanja u okviru programa IOM projekta “Osnaživanje ljudskog kapitala kroz aktivno učešće mladih”, ovog vikenda organizovala je radionicu pod nazivom “Zdravi stilovi života”. Radionica je privukla je veliku pažnju mladih, od 15 do 25 godina.
 
1.600.000 dinara za dogradnju objekta vrtića "Bucko"
vrtić buckoDržavni sekretar u Ministarstvu za državnu upravu i lokalnu samoupravu Sanja Čeković uručila je danas predsedniku Opštine Dimitriju Lukiću rešenje Ministarstva za državnu upravu i lokalnu samoupravu o dodeli sredstava iz prihoda od igara na sreću, u iznosu od 1.600 000 dinara, za projekat „Dogradnja objekta Dečijeg vrtića Bucko.
 
Umrežavanje za decu
umrežavanje za decuNacionalna konferencija umrežavanja Organizacija koje se bave decom, biće održana u Sokobanji u hotelu "Zdravljak". Konferencija počinje večeras i trajaće do nedelje, 31. oktobra, saznajemo od koordinatora projekta, Saše Stefanovića iz Društva za zaštitu i unapredjenja mentalnog zdravlja dece i omladine-Niš.
 
Ministar Oliver Dulić posetio Sokobanju
Ministar Dulić u SokobanjiMinistar životne sredine i prostornog planiranja Oliver Dulić prisustvovao je u Sokobanji prezentaciji projekta kompleksa otvorenih bazena.  Nakon obilaska lokacije za budući kompleks, ministar je prisustvovao izložbi dečjih likovnih radova na temu ekologije u osnovnoj školi "Mitropolit Mihailo".
 
Drevna piramida ili remek delo prirode?
Planina RtanjPoštovani ljubitelji Rtnja, trudimo se što je više moguće da interesantne materijale o fenomenima koji su decenijama primetni na ovoj mističnoj planini sprovedemo do vas. Iz tog razloga na video kanalu Duh Rtnja preko sajta za pregled i razmenu video sadržaja Vimeo.com, smo vam omogućili da im lako i jednostavno pristupite.
 
Gideoniti u Sokobanji
GideonitiNaši građani-reporteri obavestili su nas da su ovih dana u gradu prisutni Gideoniti misionari koji građanima i posetiocima Sokobanje nude besplatne vezije Biblije i propratnog religijskog materijala za decu. U opširnijem prilogu pogledajte više slika.
 
Konkurs za direktora škole
GimnazijaSrednja škola "Branislav Nušić" iz Sokobanje raspisuje konkurs za direktora škole na mandatni period od četiri godine. Kandidat treba da ima državljanstvo RS, odgovarajuće visoko obrazovanje za nastavnika gimnazije ili stručne škole...
 
Priča o Greti i Juliusu Minhu
MinhDugo sam razmišljala, kako da počnem priču o ljudima, čija su srca bila velika, a o njima se ne zna dovoljno… Ni ja ne znam puno, ali to što sam uspela da saznam, želim da podelim sa Vama. Molim sve, koji pročitaju ovu priču, ako su, kojim slučajem, čuli nešto o njima ili njihovim potomcima, da mi se jave.
 
Književno veče "Sokolovo pero i prijatelji"
sokolovce-perceKnjiževni klub “Sokolovo pero'' danas organizuje Književno veče sa modnom revijom “Etnos”-a - “Sokolovo pero i prijatelji”. U programu su učestvovali pesnici iz književnih klubova: “Velimir Rajić “iz Aleksinca, “Mirko Banjević” iz Paraćina i “Slovo” iz Lapova, Sokobanjski kvartet, Milena Veljković i manekenke “Etnos”-a.
 
Sokobanja napokon dobija bazen!
aquaNa predlog Ministarstva zaštite životne sredine i prostornog planiranja na današnjoj sednici Vlade usvojen je projekat izgradnje kompleksa otvorenih bazena u Sokobanji. U ekonomskom, turističkom i svakom drugom smislu, “Akva park” je od velike važnosti, jer će Sokobanju staviti u lidersku poziciju banjskog turizma
 
Javni poziv za dodelu nagrada izuzetno talentovanim učenicima i studentima
skolaOpština Sokobanja objavila je Javni poziv za dodelu nagrada izuzetno talentovanim ucenicima i studentima, apsolventima i studentima na postdiplomskim studijama...Na Javni poziv mogu da se prijave izuzetno talentovani ucenici, studenti, apsolventi i studenti na postiplomskim studijama sa prebivalištem na teritoriji Opštine Sokobanja
 
Dan Osnovne škole "Mitropolit Mihajlo"
osnovna skola Osnovna škola “Mitropolit Mihailo” danas je obeležila Dan škole. Sokobanjski osnovci obeležili su ovaj dan brojnim aktivnostima. Pored sportskih takmičenja u košarci i odbojci, za učenike starijih razreda organizovan je zabavni kviz znanja.
 
SŠ "Branislav Nušić" obeležila Dan škole
ssbranislavnusic-mala.jpgSrednja škola "Branislav Nušic" u petak 8. oktobra obeležila je Dan škole. Srednjoškolci su povodom toga pripremili prigodan program za profesore, učenike i roditelje koji je prikazan u sali bioskopa "Moravica".
 
Održana akcija Očistimo Sokobanju
Čista SokobanjaU okviru Olimpijade sporta, zdravlja i kulture trećeg doba održano je čišćenje Sokobanje, uz podršku akcije Očistimo Srbiju. Stotinak učesnika, članova udruženja penzionera, očistilo je Sokobanju i dalo svoj doprinos nastavku akcije.
 
Stihovi inspirisani Olimpijadom trećeg doba
OlimpijacMilan Sekulić iz Novog Sada, član ekipe “Veteran”, posvetio je pesmu ovogodišnjoj Olimpijadi sporta, zdravlja i kulture trećeg doba.
 
Projekat "USAID Agrobiznis"
USAID Agrobiznis projekat pokreće uskoro program podrške razvoju preduzetništva žena u ruralnim krajevima Srbije, sa posebnim akcentom na poboljšanje njihovih poslovnih veština i znanja i pomoći u obezbeđenju finansijskih sredstava za pokretanje sopstvenog agrobiznisa. RARIS se ponudio da pomogne da se projekat realizuje u okruzima Istočne Srbije: Zaječar, Pirot i Bor.
 
X Međunarodni bijenale ekološke karikature
bijenale ekološke karikatureDeseti "Međunarodni bijenale ekološke karikaturte - Sokobanja 2010 održaće se 20. oktobra u Sokobanji. Tema te jubilarne i jedinstvene manifestacije je "Ekologija - šume i vode" izjavio je umetnički direktor Bijenala Aleksandar Blatnik.
 
Za aktivnu i kreativnu starost
treca-olimpijadaSavez penzionera Srbije u saradnji sa Аsocijacijom „Sport za sve Srbije“, Nacionalnom fondacijom “Dr. Laza K. Lazarević“ i Opštinom Sokobanja organizuje Treću olimpijadu sporta, zdravlja i kulture trećeg doba u Sokobanji od 29.9.2010. do 3.10.2010. pod sloganom "Za aktivnu i kreativnu starost"
 
Rtanj raščišćavanje – Šiljak 2010.
rascicavanje rtnjaCentar za istraživanje i ekologiju „Duh Rtnja“ u saradnji sa Zavodom za zaštitu prirode Srbije i podršku turističke organizacije Boljevca u periodu od 27.09. do 01.10.2010. godine izvesti složeniju terensku aktivnost i istraživanje na planini Rtanj. Reč je o pokušaju raščišćavanja klastičnih naslaga „Jame na Šiljku“.
 
Vladari Srbije na vremenskoj lenti
Srpski vladariOsnovna škola "Mitropolit Mihailo" iz Sokobanje objavljuje nagradni konkurs povodom izrade kompjuterske igrice na temu nacionalne istorije, pod nazivom "Vladari Srbije na vremenskoj lenti". Rok za prijavljivanje i slanje radova je  15. oktobar 2010.g.
 
Selo Vrmdža u podnožju Rtnja
vrmdza-mala.jpgSelo Vrmdža nalazi se u podnožju planine Rtanj u blizni Sokobanje i jedno je od retkih sela u Srbiji gde se broj stanovnika povećava. Priroda, čist vazduh i zdrava okolina privukli su nove žitelje kojima je dosadila gužva i brz život u gradovima.
 
Mala Gospojina
Mala GospojinaSvetom Liturgijom i činom rezanja slavskog kolača, obeležen je praznik Rođenja Presvete Bogorodice i hramovna slava, u hramu na Lepteriji, u prisustvu mnogobrojnih vernika, gostiju i meštana Sokobanje. Svima koji slave današnji dan i svim pravoslavnim vernicima želim srećnu slavu i praznik
 
Nedelja mobilnosti
Nedelja mobilnosti - dan bez automobilaSvake godine, 16-22.09. održava se Nedelja mobilnosti u zemljama Evrope. Opština Sokobanja je podržala ovu akciju. Obaveštavamo građane Sokobanje da će u sredu 22. septembra u saobraćaj biti privremeo obustavljen u sledećim ulicama: Mitropolita Mihaijla, 27. marta i Alekse Markišića.
 
"Partnerstvom do transparentnosti"
Timočki klubTimočki klub u narednom periodu realizuje projekat "Partnerstvom do transparentnosti" čiji je cilj podsticanje procesa donošenja odluka i rešavanja problema, putem povećanja saradnje između građana i lokalnih vlasti, kroz aktivno angažovanje civilnog sektora i lokalnih vlasti u promocji visokih standarda opštinskih usluga i promovisanje demokratskih procesa.
 
„...Još uvek neotkrivena..."
Istočna SrbijaMinistarstvo ekonomije i regionalnog razvoja Republike Srbije - sektor za turizam i Opština Sokobanja organizovali su sastanak vezan za formiranje Regionalne turističke organizacije „Jugoistočna Srbija“. Prema Strategiji razvoja turizma, ključna tema za marketinško pozicioniranje Jugoistočne Srbije kao turističkog regiona jeste: „...Još uvek neotkrivena..."
 
"Autobus decentralizacije" posetio Sokobanju
Autobus decentralizacijeNacionalna koalicija za decentralizaciju u okviru svoje akcije "Autobusom decentralizacije" posetila je Sokobanju. Koalicija za cilj da kanališe postojeću energiju i podršku decentralizaciji u Južnoj Srbiji.
 
Izložba Marijane Marinković - 13.09-24.09.2010
Mirjana MarinkovicOvo je prva samostalna izložba Marijane Marinković. Izložba je sastavljena od četrdeset radova, radjenih različitim likovnim tehnikama: akrilik  na platnu, kolaž, lavirani tuš, kombinovana tehnika, likovna grafika, litografija, suva igla ...
 
ESPA u Srbiji
ZlatiborU periodu od 28. avgusta do 2. septembra 2010. godine Udruženje banja Srbije bilo je domaćin delegaciji Evropskog udruženja banja (ESPA). Delegacija je obišla Sokobanju , Nišku, Ribarsku i Vrnjačku Banju, banje Koviljaču i Kanjižu, kao i Zlatibor. Cilj je snimanje trenutnog stanja i stepena iskorišćenosti prirodnog i stručnog potencijala („Spa checkup“).
 
NP "Đerdap" na Silvafestu
Nacionalni park ĐerdapJavno preduzeće Nacionalni park Đerdap predstavilo je nedavno završenu Strategiju razvoja održivog turizma u Nacionalnom parku koju je uradilo zajedno sa Mladim istraživačima Srbije a u okviru projekta „Zaštita biodiverziteta kroz razvoj ekoturizma u Nacionalnom parku Đerdap“
 
Britanski novinari uživali u čarima Srbije
Golubačka tvrđavaTuristička organizacija Srbije bila je domaćin britanskim novinarima iz redakcija  “Daily Mirror“, „Manchester Evening News“, „South Wales Evening Post“,  „Sunday Mercury“, „Liverpool Echo“ i „Ipswich Evening Star“. Novinari su posetili Viminacijum, Srebrno jezero, Golubačku tvrđavu, Đerdapsku klisuru, Donji Milanovac i Kladovo.
 
<< PoÄŤetak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeca > Kraj >>

Rezultati 181 - 210 of 1047

Reklame


Vila Čair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

Doček Nove godine

Doček Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vaučeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas66
mod_vvisit_counterJuce379
mod_vvisit_counterOve nedelje66
mod_vvisit_counterOvog meseca2879