Skip to content

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Bajić
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Sokobanja
Priča o Greti i Juliusu Minhu
MinhDugo sam razmišljala, kako da počnem priču o ljudima, čija su srca bila velika, a o njima se ne zna dovoljno… Ni ja ne znam puno, ali to što sam uspela da saznam, želim da podelim sa Vama. Molim sve, koji pročitaju ovu priču, ako su, kojim slučajem, čuli nešto o njima ili njihovim potomcima, da mi se jave.
 
Književno veče "Sokolovo pero i prijatelji"
sokolovce-perceKnjiževni klub “Sokolovo pero'' danas organizuje Književno veče sa modnom revijom “Etnos”-a - “Sokolovo pero i prijatelji”. U programu su učestvovali pesnici iz književnih klubova: “Velimir Rajić “iz Aleksinca, “Mirko Banjević” iz Paraćina i “Slovo” iz Lapova, Sokobanjski kvartet, Milena Veljković i manekenke “Etnos”-a.
 
Sokobanja napokon dobija bazen!
aquaNa predlog Ministarstva zaštite životne sredine i prostornog planiranja na današnjoj sednici Vlade usvojen je projekat izgradnje kompleksa otvorenih bazena u Sokobanji. U ekonomskom, turističkom i svakom drugom smislu, “Akva park” je od velike važnosti, jer će Sokobanju staviti u lidersku poziciju banjskog turizma
 
Javni poziv za dodelu nagrada izuzetno talentovanim učenicima i studentima
skolaOpština Sokobanja objavila je Javni poziv za dodelu nagrada izuzetno talentovanim ucenicima i studentima, apsolventima i studentima na postdiplomskim studijama...Na Javni poziv mogu da se prijave izuzetno talentovani ucenici, studenti, apsolventi i studenti na postiplomskim studijama sa prebivalištem na teritoriji Opštine Sokobanja
 
Dan Osnovne škole "Mitropolit Mihajlo"
osnovna skola Osnovna škola “Mitropolit Mihailo” danas je obeležila Dan škole. Sokobanjski osnovci obeležili su ovaj dan brojnim aktivnostima. Pored sportskih takmičenja u košarci i odbojci, za učenike starijih razreda organizovan je zabavni kviz znanja.
 
SŠ "Branislav Nušić" obeležila Dan škole
ssbranislavnusic-mala.jpgSrednja škola "Branislav Nušic" u petak 8. oktobra obeležila je Dan škole. Srednjoškolci su povodom toga pripremili prigodan program za profesore, učenike i roditelje koji je prikazan u sali bioskopa "Moravica".
 
Održana akcija Očistimo Sokobanju
Čista SokobanjaU okviru Olimpijade sporta, zdravlja i kulture trećeg doba održano je čišćenje Sokobanje, uz podršku akcije Očistimo Srbiju. Stotinak učesnika, članova udruženja penzionera, očistilo je Sokobanju i dalo svoj doprinos nastavku akcije.
 
Stihovi inspirisani Olimpijadom trećeg doba
OlimpijacMilan Sekulić iz Novog Sada, član ekipe “Veteran”, posvetio je pesmu ovogodišnjoj Olimpijadi sporta, zdravlja i kulture trećeg doba.
 
Projekat "USAID Agrobiznis"
USAID Agrobiznis projekat pokreće uskoro program podrške razvoju preduzetništva žena u ruralnim krajevima Srbije, sa posebnim akcentom na poboljšanje njihovih poslovnih veština i znanja i pomoći u obezbeđenju finansijskih sredstava za pokretanje sopstvenog agrobiznisa. RARIS se ponudio da pomogne da se projekat realizuje u okruzima Istočne Srbije: Zaječar, Pirot i Bor.
 
X Međunarodni bijenale ekološke karikature
bijenale ekološke karikatureDeseti "Međunarodni bijenale ekološke karikaturte - Sokobanja 2010 održaće se 20. oktobra u Sokobanji. Tema te jubilarne i jedinstvene manifestacije je "Ekologija - šume i vode" izjavio je umetnički direktor Bijenala Aleksandar Blatnik.
 
Za aktivnu i kreativnu starost
treca-olimpijadaSavez penzionera Srbije u saradnji sa Аsocijacijom „Sport za sve Srbije“, Nacionalnom fondacijom “Dr. Laza K. Lazarević“ i Opštinom Sokobanja organizuje Treću olimpijadu sporta, zdravlja i kulture trećeg doba u Sokobanji od 29.9.2010. do 3.10.2010. pod sloganom "Za aktivnu i kreativnu starost"
 
Rtanj raščišćavanje – Šiljak 2010.
rascicavanje rtnjaCentar za istraživanje i ekologiju „Duh Rtnja“ u saradnji sa Zavodom za zaštitu prirode Srbije i podršku turističke organizacije Boljevca u periodu od 27.09. do 01.10.2010. godine izvesti složeniju terensku aktivnost i istraživanje na planini Rtanj. Reč je o pokušaju raščišćavanja klastičnih naslaga „Jame na Šiljku“.
 
Vladari Srbije na vremenskoj lenti
Srpski vladariOsnovna škola "Mitropolit Mihailo" iz Sokobanje objavljuje nagradni konkurs povodom izrade kompjuterske igrice na temu nacionalne istorije, pod nazivom "Vladari Srbije na vremenskoj lenti". Rok za prijavljivanje i slanje radova je  15. oktobar 2010.g.
 
Selo Vrmdža u podnožju Rtnja
vrmdza-mala.jpgSelo Vrmdža nalazi se u podnožju planine Rtanj u blizni Sokobanje i jedno je od retkih sela u Srbiji gde se broj stanovnika povećava. Priroda, čist vazduh i zdrava okolina privukli su nove žitelje kojima je dosadila gužva i brz život u gradovima.
 
Mala Gospojina
Mala GospojinaSvetom Liturgijom i činom rezanja slavskog kolača, obeležen je praznik Rođenja Presvete Bogorodice i hramovna slava, u hramu na Lepteriji, u prisustvu mnogobrojnih vernika, gostiju i meštana Sokobanje. Svima koji slave današnji dan i svim pravoslavnim vernicima želim srećnu slavu i praznik
 
Nedelja mobilnosti
Nedelja mobilnosti - dan bez automobilaSvake godine, 16-22.09. održava se Nedelja mobilnosti u zemljama Evrope. Opština Sokobanja je podržala ovu akciju. Obaveštavamo građane Sokobanje da će u sredu 22. septembra u saobraćaj biti privremeo obustavljen u sledećim ulicama: Mitropolita Mihaijla, 27. marta i Alekse Markišića.
 
"Partnerstvom do transparentnosti"
Timočki klubTimočki klub u narednom periodu realizuje projekat "Partnerstvom do transparentnosti" čiji je cilj podsticanje procesa donošenja odluka i rešavanja problema, putem povećanja saradnje između građana i lokalnih vlasti, kroz aktivno angažovanje civilnog sektora i lokalnih vlasti u promocji visokih standarda opštinskih usluga i promovisanje demokratskih procesa.
 
„...Još uvek neotkrivena..."
Istočna SrbijaMinistarstvo ekonomije i regionalnog razvoja Republike Srbije - sektor za turizam i Opština Sokobanja organizovali su sastanak vezan za formiranje Regionalne turističke organizacije „Jugoistočna Srbija“. Prema Strategiji razvoja turizma, ključna tema za marketinško pozicioniranje Jugoistočne Srbije kao turističkog regiona jeste: „...Još uvek neotkrivena..."
 
"Autobus decentralizacije" posetio Sokobanju
Autobus decentralizacijeNacionalna koalicija za decentralizaciju u okviru svoje akcije "Autobusom decentralizacije" posetila je Sokobanju. Koalicija za cilj da kanališe postojeću energiju i podršku decentralizaciji u Južnoj Srbiji.
 
Izložba Marijane Marinković - 13.09-24.09.2010
Mirjana MarinkovicOvo je prva samostalna izložba Marijane Marinković. Izložba je sastavljena od četrdeset radova, radjenih različitim likovnim tehnikama: akrilik  na platnu, kolaž, lavirani tuš, kombinovana tehnika, likovna grafika, litografija, suva igla ...
 
ESPA u Srbiji
ZlatiborU periodu od 28. avgusta do 2. septembra 2010. godine Udruženje banja Srbije bilo je domaćin delegaciji Evropskog udruženja banja (ESPA). Delegacija je obišla Sokobanju , Nišku, Ribarsku i Vrnjačku Banju, banje Koviljaču i Kanjižu, kao i Zlatibor. Cilj je snimanje trenutnog stanja i stepena iskorišćenosti prirodnog i stručnog potencijala („Spa checkup“).
 
NP "Đerdap" na Silvafestu
Nacionalni park ĐerdapJavno preduzeće Nacionalni park Đerdap predstavilo je nedavno završenu Strategiju razvoja održivog turizma u Nacionalnom parku koju je uradilo zajedno sa Mladim istraživačima Srbije a u okviru projekta „Zaštita biodiverziteta kroz razvoj ekoturizma u Nacionalnom parku Đerdap“
 
Britanski novinari uživali u čarima Srbije
Golubačka tvrđavaTuristička organizacija Srbije bila je domaćin britanskim novinarima iz redakcija  “Daily Mirror“, „Manchester Evening News“, „South Wales Evening Post“,  „Sunday Mercury“, „Liverpool Echo“ i „Ipswich Evening Star“. Novinari su posetili Viminacijum, Srebrno jezero, Golubačku tvrđavu, Đerdapsku klisuru, Donji Milanovac i Kladovo.
 
Sve boje Smederevske jeseni
smederevska jesenOd 9. do 12. septembra 2010. godine grad Smederevo u saradnji sa Turističkom organizacijom po 123. put organizuje  turističko–privrednu manifestaciju "Smederevska jesen”. Manifestaciju prate brojne prodajne izložbe, predavanja, nastupi folklornih u muzičkih grupa, koncerti duhovne, narodne i pop muzike.
 
Lepota na Šarganu
Šarganska osmica“Železnice Srbije” i Mokra Gora ove godine su po peti put bili domaćini slikarske kolonije “Esnaf na Šarganu”. Pored učesnika iz Srbije, planirano je da naredne godine ova kolonija dobije međunarodni karakter i okupi umetnike sa akademija i univerziteta Centralne i Jugoistočne Evrope.
 
Povratak na selo
VrmdžaNetaknuta priroda u okolini Sokobanje privukla je De Marki Luča, da posle 62 godine života u Veneciji, napusti Italiju i postane žitelj Vrmdže. Kupio je napušteno imanje, šumu, zasadio baštu i sa suprugom stekao u selu mogo prijatelja.
 
Etno kuća u Ilinu
Etno kuća u IlinuVođeni predlogom gospođe Ljiljane Stanikić koja je za naš portal ranije pisala članke o prošlosti Rtnja i životu i ljudima koji su boravili u selu Rtanj u periodu posle II svetskog rata, došli smo u selo Ilino u podnožju Rtnja da napravimo reportažu o selu i Etno kući vajarke Ljubinke Savić - Grasi.
 
Novi aparat u stacionaru u "Zelengora" u Niškoj Banji
niška banjaDržavni sekretar Ministarstva zdravlja Nevena Karanović i direktor Instituta za lečenje i rehabilitaciju "Niška banja" Aleksandar Dimić pustili su juče u rad novi digitalni rendgen aparat u stacionaru "Zelengora" u Niškoj Banji.
 
Banja po meri Evrope
ribarska banja U podjastrebarskoj lepotici Ribarskoj banji boravili su predstavnici evropskog Udruženja banjskih lečilišta (ESPA). Cilj posete bilo je stručno „snimanje“ metoda lečenja, ali i smeštajnih kapaciteta, terapijskih blokova i bazena. Na osnovu tih saznanja, biće izrađeni dokumenti i preporuke za još brže ostvarivanja daljeg napredovanja.
 
Treći motoskup u Sokobanji
UA BA!U subotu, 28. avgusta održan je Treći motoskup u Sokobanji, u organizaciji OTKS-a i moto kluba „Falcons“. U 21h održan je koncert, na kojem je nastupila naša poznata rok grupa „KERBER“, a nakon njih, od 23 h sokobanjska grupa „U. A. BA!“.
 
<< PoÄŤetak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeca > Kraj >>

Rezultati 181 - 210 of 1040

Reklame


Vila Čair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vaučeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 16 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas340
mod_vvisit_counterJuce564
mod_vvisit_counterOve nedelje1691
mod_vvisit_counterOvog meseca15983