Skip to content

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Bajić
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Sokobanja
Otvaranje izložbe “Foto izazov Sokobanja 2011"
vrmdžansko jezeroFinale fotkonkursa “Foto izazov Sokobanja 2011“ zakazano je za nedelju 21. avgusta u 20 sati. 40 najboljih fotografija je predstavljeno publici na izložbi u Galeriji legatu Miluna Mitrovića. Tema ovogodišnjeg fotokonkursa bila je „Sokobanja zauvek tvoja“ a tokom konkursa pristiglo je više od 150 radova.
 
Trka četiri elemenata
outdoorNa planini Rtanj pa do Bovanskog jezera, 22. avgusta biće održana trka "Nissan 4 elements". To je najteža sportska bitka u istoriji outdoor sportova! Ova trka će biti prva tog tipa u jugoistočnoj Evropi. Procena trajanja trke je oko osam časova.
 
Preobraženje i vašar
crkvaPo prvi put vašar u Sokobanji je trajao tri dana; dva dana u centru grada i jedan dan na Podini. Vašar je dobro posećen ali su se prodavci žalili na slabu kupovnu moć građana i visoke opštinske komunalne takse.
 
Balkan ekspress
amatersko sb pozorišteAmatersko "SB" pozorište je 18. avgusta u prepunoj sali bioskopa "Moravica", izvelo predstavu BALKAN EKSPRES. Scenario i režiju po filmu napisala je napisala Mirjana Milenković.
 
Regionalna promocija Foam festa
tehno žurkaRegionalna promocija Foam festa za jug i jugoistok Srbije biće održana u petak, 19. avgusta 2011. u Sokobanji. Zvezde večeri biće EMIL LASSARIA & F.CHARM. Osim njih natupiće i DJ KIZAMI, DJ MARKO SPANAC, MC POP, DJ MIRKO & MEEX, DJ MILKAN & DJ DABA !!!
 
Regionalni turizam nova šansa i izazov
Ozrenske livadeSamo za prvih šest meseci ove godine broj turista koji su posetili Soko Banju veći je za 20 posto u odnosu na isti period prošle godine, a očekuje se da će do kraja godine biti i više od 30 posto gostiju nego lane. Međutim, turistički poslenici ne spavaju na lovorikama, na zadovoljavaju se ostvarenim znaju da može i bolje i na tome predano rade.
 
Bazen u Limun banji
limun banjaGrađevinska dozvola za izgradnju sportsko rekreativnih bazena na lokaciji “Limun banja”, danas uručena preduzeću “Sindjelić vode” d.o.o. Predsednik Opštine Sokobanja Dimitrije Lukić svečano je uručio porodici Milojević, Dragiši i Milanu Milojeviću, vlasnicima preduzeća, svu potrebnu dokumentaciju za početak izgradnje.
 
Upoznaj državu Srbiju
opstina sokobanjaU okviru ovogodišnjeg projekta „Upoznaj državu Srbiju“ srpski studenti sa prestižnih svetskih univerziteta obavljaće praksu u periodu od od 14. do 29. avgusta 2011. godine u 18 opština i gradova širom Srbije, među kojima su gradovi Vranje, Kragujevac, Pančevo, Požarevac, Sombor, Čačak, i veći broj opština..
 
Omladinski kamp na Bovanskom jezeru
bovansko jezeroOd 14. do 20. avgusta na Bovanskom jezeru se održava Internacionalni omladinski kamp inovacija „BOVAN 2011.“ Učešće je uzelo preko sedamdeset mladih uzrasta između 18 i 30 godina, aktivnih članova i volontera omladinskih udruženja, neformalnih grupa, NVO-a u svojim lokalnim sredinama koji su spremni da uče i stiču nova znanja, veštine i sposobnosti.
 
Na Bovanskom jezeru uhvaćen som od 104 kilograma
somRibolovac Slobodan Milenković upecao je soma teškog 104 kilograma i dugačkog 2,5 metra! Da sve bude još zanimljivije, da bi izvukli čudovište iz jezera ribolovci su morali da prekinu slavlje koje je Milenković upriličio jer je na istom mestu pre dva dana ulovio soma kapitalca teškog oko 70 kilograma i dugačkog 2,05 metra
 
Šta treba posetiti u Sokobanji?
županSokobanja spada u red turističkih centara sa najdužom tradicijom i jedno je od najposećenijih mesta u Srbiji. Lekovite vode i čist planinski vazduh, sa puno ozona idealni su za lečenje i rehabilitaciju.
 
Sve draži Sokobanje
OčnoSokobanja, pionir turizma u Srbiji, prema zvaničnim podacima organizovanim turizmom bavi se od 1837.godine. Nalazi se na jugoistoku Srbije, 230 kilometara od Beograda, u kotlini između planina Rtanj i Ozren. Poznata po lekovitoj mineralnoj vodi, čistom vazduhu, divnoj prirodi punoj lekovitih trava i pravi je raj za odmor
 
30% veća posećenost nego lane
Dimitrije LukićUskoro akva-park, a sledi gradnja još tri bazena sa termalnom vodom, sportske hale i fudbalskih terena Odbornici, većnici, članovi upravnih i nadzornih odbora i komisija ne primaju nadoknade za svoj rad
 
Besplatan mamograf u Sokobanji
mobilni mamograf Institut za onkologiju i radiologiju i Olimpijski pokret trećeg doba Srbije organizovaće besplatne mamografske preglede u toku predstojeće Olimpijade sporta, zdravlja i kulture trećeg doba, koja će biti održana u Sokobanji od 25. septembra do 7. oktobra.
 
Program banjskog kulturnog leta, avgust 2011.
manifestacije u sokobanjiOTKS Sokobanja, nastavlja organizovanje sadržaja u okviru Banjskog kulturnog leta 2011. Do kraja leta smenjivaće se raznovrsni sadržaji, pozorišne predstave, nastupi KUD-ova, književne večeri, koncerti. Mesta održavanja su amfiteatar ispred Zavičajnog muzeja, Centralni gradski trg i letnja pozornica "Vrelo".
 
U Sokobanju po mladost
rusi @ SokobanjaOko 10.000 domaćih i stranih gostiju ovog leta se odmara u banji. Trend rasta broja gostiju se nastavlja, pa tako blagodeti banje pod Ozrenom trenutno koristi 10.000 gostiju. Statistika govori da je Sokobanja odmah posle Zlatibora, postala drugi najposećeniji turistički centar u zemlji.
 
Karavan RTS-a u Sokobanji
rts karavanKaravan RTS-a "Putujući pevajući" predstaviće se sokobanjskoj publici u ponedeljak 1. avgusta. Nastupiće veliki broj poznatih pevača Miroslav Ilić, Snežana Babić, Čedomir Marković, Izvorinka Milošević, Biljana Jeftić Gordana Stojićević, Slobodan Vasić, i orkestar Dragana Ilića.
 
Sokobanja se podmlađuje
aqua-parkBazeni na 20 hektara, koji će činiti najsavremeniji vodeni park u Srbiji, već na jesen upotpuniće turističku ponudu Sokobanj.  U naselju Podina osamdeset radnika, u tri smene, gradi poluolimpijski bazen po FINA standardima, bazene za zabavu i neplivače. Pomoć Vlade Srbije domaćoj građevinskoj industriji bila je značajna podrška realizaciji tog projekta.
 
Tdi & beatshakers white night pena party #2
tdi žurka sokobanjaProsle godine , od strane dj-jeva white night pena party proglasen je za zurku godine ! White night pena party no.2 je nastavak proslogodisnje priče !! Za produkciju pene pobrinuce se ista ekipa koja se bavi produkcijom pene u beogradskoj areni na bgd foma festu , tako da nas ocekuje gotovo neverovatnih 4 tone pene !!!
 
Velika žurka na Županu 1. avgusta
zurka Ponedeljak, 1. avgust, plaža "Župan" 100% live House music party! Energični beogradski bend "MAKAO" ponovo u Sokobanji! Takmičenje u skokovima u vodu,djuskanje uz najveće hitove house muzike,koju će takodje vrteti Dj Milan Babić & Double Play Dj's, promotivne cene pića i još mnogo toga! Vidimo se na Županu!
 
Rtanj - istraživački festival 2011,
rtanjRtanj - istraživački festival 2011, predstavlja nastavak dosadašnjih istraživanja misteriozne planine Rtanj. Ovaj neobični festival je pokrenut na inicijativu centra za istraživanje i ekologiju „Duh Rtnja“ i saradnju mnogih individua, institucija i kompanija poštovalaca prirode i ekologije Rtnja. I ove godina će glavna tema biti spoznaja da li je Rtanj drevna piramida ili remek delo prirode.
 
Program banjskog kulturnog leta 2011.
banjsko kulturno leto 2011 OTKS Soko Banja vam ponosno predstavlja pažljivo biran i bogato osmišljen Program banjskog kulturnog leta 2011.koji će te dugo pamtiti i prepričavati. Dobrodošli !!!
 
Foto-video kolonija od 2. do 8. jula
foto video kolonijaU Sokobanji će od 2. do 8. jula biti održana prva Foto-video kolonija, a organizuju je Medijski istraživački centar iz Niša, opština Sokobanja i Turistička organizacija Sokobanje. U radu kolonije učestvovaće 13 fotoreportera i snimatelja iz Bugarske, Makedonije i Srbije. Ovo je prvi multimedijalni skup te vrste u Srbiji, a partner u organizaciji kolonije je RTS.
 
Na Dan opštine Sokobanja Vlada Japana donirala JKP "Napredak" kamion
djubretarac za opštinu SOKO BANJASO Sokobanja je u 21.juna u saradnji sa OTKS, organizovala  proslavu dana Opštine. Na ovaj datum je 1837.g., zvanično je započeo razvoj zdravstveno-lečilišnog turizma u Sokobanji i Srbiji. Proslava je započela održavanjem svečane sednice, kulturno-umetnički programom i koktelom. Počasni gost manifestacije bio je ambasador Japana.
 
XVII Susreti Sveti Jovan Biljober
biljoberi 2011U okviru XVII Svečanosti Sv. Jovan Biljober, OTKS-Sokobanja, Udruženje za lekovito bilje "dr Jovan Tucakov" i d.o.o. Adonis, pripremaju bogat program, izlete do poznatih sokobanjskih turističkih lokaliteta uz branje lekovitog bilja, tradicionalni izbor princeze Biljarice, kviz o poznavanju lekovitog bilja, izbor najlepšeg ivanjdanskog venčića i Biljnu paradu.

 
Projekti NIP-a za jug Srbije
iz NIPa za SokobanjuDržavni sekretar Milan Đokić svečano je uručio u Pirotu ugovore za realizaciju 14 projekata predstavnicima 11 gradova i opština koji se finansiraju iz NIP-a među kojima je i sportska sala u Sokobanji. Projekat ima za cilj završetak sportske sale u Sokobanji, a vrednost radova je 53 miliona dinara. Radovi će biti okončani do Nove godine, a od dana uvođenja izvođača radova 120 radnih dana.
 
6. Vidovdanski turnir u malom fudbalu
turnirU utorak, 28.juna u 19 časova počinje 6. Vidovdanski turnir u malom fudbalu - Memorijal Rade Jevtić. Prijavljivanje ekipa vrši se u Organizaciji za turizam, kulturu i sport Sokobanja, najkasnije do 26.juna do 20 časova. Završne večeri, posle finalne utakmice biće održana žurka na otvorenom.
 
Piramida krasi Srbiju, a zbunjuje nauku
rtanjKao i proteklih godina, ekipa naučnika i entuzijasta okupljenih u Centru za ekologiju i istraživanje „Duh Rtnja“ ove sezone nastavljaju da proučavaju fenomene koji se zbivaju na Rtnju, sa ciljem da dosegnu, kako kažu „do spoznaje prirode ove planine i svojstava koje ovakvo gigantsko trostrano piramidalno telo u vremenu i prostoru može da ima kao krajnje efekte“.
 
51. biciklistička trka “Kroz Srbiju”
biciklisti kroz SokobanjuU petak 17.juna Sokobanja će biti cilj pete etape. Cilj trke biće ispred Komercijalne banke u Sokobanji, a očekuje se da prvi biciklista prodje kroz cilj oko 13:00 h. U 13:15 biće proglašenje pobednika, a u 13:30 konferencija za novinare. Biciklisti će provesti jednu noć u Sokobanji a već sledećeg dana nastavlja se trka.
 
Odlična popunjenost hotela
hotel zdravljakTrenutna popunjenost kapaciteta Hotela Zdravljak i Hotela Turist je 80%. Jul, avgust i septembar mesec su skoro popunjeni. Specijalna bolnica „Banjica” do 8. juna rezervisana je za rekreativnu nastavu. Specijalna bolnica dugi niz godina sezonu radi sa preko 60 – 70 % popunjenosti kapaciteta u predprodaji. Još uvek ima slobodnih mesta za individualne goste.
 
<< PoÄŤetak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeca > Kraj >>

Rezultati 31 - 60 of 1047

Reklame


Vila Čair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

Doček Nove godine

Doček Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vaučeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas75
mod_vvisit_counterJuce379
mod_vvisit_counterOve nedelje75
mod_vvisit_counterOvog meseca2888