Skip to content

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani BajiƦ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Sokobanja
Ozrenski maraton 2011.
biciklisticka trka U subotu, 23. aprila, sa poĆØetkom u 11 ĆØasova, održan je „Ozrenski maraton“, u organizaciji biciklistiĆØkog kluba „Gorski“ iz Sokobanje. Maratoni su jedna od takmiĆØarskih disciplina MTB sporta u Srbiji. Belgijanac Volter Klepe pobednik je ovogodišnjeg Ozrenskog maraona u planinskom biciklizmu.
 
TDI & Stereo palma CO2 žurka
tdi-zurka-2011SinoƦ, 23. aprila je održana velika TDI & Stereo palma CO2 žurka na kojoj je bilo više od 2000 ljudi. Žurka je odliĆØno organizovana, a fotografije možete pogledati u opširnijem prilogu
 
TDI & Stereo palma CO2 party 23.4.2011.
tdi sokobanjaŽurka koja Ʀe vas ostaviti bez daha, žurka koja Ʀe pomeriti standarde za dogaĆ°aje takve prirode na jugu Srbije, nevidjen spektakl!!! Da ostanete nemi, ali i pritom pokrenete do maksimuma sva svoja ĆØula, pobrinuƦe se ljudi koji nastupaju širom sveta, koji iza sebe imaju nastupe sa najpoznatijim svetskim DJ-jevima ...
 
UruĆØene odluke o sprovoĆ°enju javnih radova
verica-kalanovic Potpredsednica Vlade Srbije Verica KalanoviƦ uruĆØila je danas odluke o sprovoĆ°enju javnih radova izvoĆ°aĆØima iz ZajeĆØarskog okruga, u vrednosti od 25,2 miliona dinara, zahvaljujuƦi kojima Ʀe u Sokobanji biti tri javna posla vredna 6,3 miliona koji Ʀe zaposliti 41 osobu.
 
O2 treninzi za mlade
o2 sokobanja O2 (omladinska organizacija) - Sokobanja 16. aprila u periodu od 10 do 17 ĆØasova održaƦe trening o vršnjaĆØkoj edukaciji na temu tolerancije i ljudskih prava. 17 aprila održaƦe trening „Iskoristi šansu“ koji za cilj ima upoznavanja mladih sa civilnim sektorom i njihove motivacije da se ukljuĆØe u isti.
 
Održano Prvenstvo Ŕkola OpŔtine Sokobanja u biciklizmu
prvi biciklisti BiciklistiĆØki klub Gorski u saradnji sa BS Srbije organizovao je Prvenstvo Opštine Sokobanja u biciklizmu za Ć°ake. Na stadionu „Bata Nole“ okupilo se blizu 50 deĆØaka i devojĆØica, a titule su u konkurenciji petih i šestih razreda poneli NaĆ°a NastasijeviƦ i Milan JovanoviƦ, dok su u kategoriji sedmih i osmih razreda najbrži bili Jelena VasiljeviƦ i Stefan MiletiƦ.
 
Festival cveƦa 2011.
cvece sokobanjaFestival cveƦa je tradicionalna manifestacija, koja se održava od 2005. god., u organizaciji OTKS Sokobanja, i svake godine beleži sve veƦu poseƦenost. UĆØešĆ¦e na sajmu je izvanredna prilika za rasadnike i poljoprivredna gazdinstva, da promovišu svoje proizvode i da ostvare poslovnu saradnju sa institucijama koje brinu o javnom zelenilu i cvetnim površinama u Sokobanji. 
 
Uspon na OÅ”tru ĆØuku
ostra cuka planinarsko drustvoPlaninarsko društvo „Oštra ĆØuka“ organizuje u subotu, 09. aprila, uspon na Oštru ĆØuku (1075 m), za svoje ĆØlanove i ostale zainteresovane graĆ°ane. Mesto okupljanja biƦe ispred Miloševog konaka, u 9 ĆØasova, a povratak je oko 18 ĆØasova. Dužina rute je oko 25 km.
 
ZavrŔen aikido seminar
 U Sokobanji je uspešno sproveden i održan meĆ°unarodni aikido seminar u periodu od 26 do 27 marta 2011. Na seminaru je bilo preko stotinu uĆØesnika koje je vodio osnivaĆØ MeĆ°unarodne aikido akademije Branislav StajiƦ.
 
Sokobanjska fabrika ozona
specijalna bolnica SokobanjaNa promociji srpskih banja u Parizu, Sokobanju predstavlja specijalna bolnica koja je i nauĆØno-nastavna baza Medicinskog fakulteta u Nišu i jedina ustanova u Sokobanji koja ima odobrenje Ministarstva zdravlja za primenu prirodnih faktora u leĆØenju.
 
Protesti na Kosovu
protesti albanaca “Ovo je protivalbansko, ovo je saradnja sa Srbima i EULEX treba što pre da se udalji odavde, treba da zna da je ovo albanska zemlja od Sokobanje do ulaska u Kraljevo, od Leskovca do Atine, ovo je albanska zemlja”, saopštili su neki Albanci danas na protestu na Kosovu.
 
Savezni aikido seminar 2011
aikidoSavezni aikido seminar SOKOBANJA 2011,  održaƦe se 26. i 27. Marta 2011.g. u Hotelu "Zdravljak". Seminar Ʀe voditi Bratislav StajiƦ, a u ime Srpskog aikido saveza, organizator je  KBVPS "Škola borenja Trem". Na seminaru mogu uĆØestvovati deca i odrasli. Svi zainteresovani za aikido veštinu su dobrodošli. Otvoreni smo za saradnju prema svakoj organizaciji ili pojedincu.
 
Nestale bebe niko ne traži
kradja bebaRadna grupa Narodne skupštine, formirana pre godinu dana zbog afere nestanka beba iz porodilišta u Srbiji, završila je svoj rad. U izveštaju, koji je predat predsednici Narodne skupštine navodi se da je utvrĆ°eno da postojeƦe zakone ne treba menjati i da ne postoji naĆØin da se zastareli sluĆØajevi procesuiraju, a da se pri tom ne povredi Ustav.
 
Digitalna Ŕkola
osnovna-skolaU Osnovnoj školi “Mitropolit Mihailo” sledeƦe nedelje biƦe opremljeni digitalni kabineti, u okviru programa “Digitalna škola”, saznajemo od direktorke sokobanjske Osnovne škole Jelene MilenoviƦ. Prema njenim reĆØima u ponedeljak Ʀe biti instalirani kabineti u Vrelu i Mužincu, u utorak u maloj školi a u sredu u Velikoj školi, kaže direktorka MilenoviƦ.
 
XIII PeÅ”aĆØki maraton ā€žPozdrav proleƦuā€œ
pozdrav prolecuI ove godine po trinaesti put, PSD „BrĆ°anka“ Aleksinac organizuje tradicionalni planinarsko-pešaĆØki maraton od Aleksinca do Sokobanje, preko Prugovca, Crne Bare i Resnika. Dužina staze je oko 25 km. Polazak je u nedelju, 20. marta, u 8 h, ispred Doma kulture u Aleksincu.
 
Vodostaj na Jezeru
vodostaj PouĆØeni iskustvom iz prošle godine nadležni nivo jezera održavaju na niskom nivou. Nadamo se da Ʀe jezero biti na dovoljnom nivou za letnju sezonu. Situaciju ilustruju slike koje je napravio sportski ribolovac Branislav IliƦ.
 
Izložba fotografija "Banjica kroz vreme"
rviU petak, 4.marta 2011. u Specijalnoj bolnici "Banjica" održana je izložba fotografija pod nazivom "Banjica kroz vreme". Organizator izložbe je Društvo za unapreĆ°enje i ulepšavanje Sokobanje i okoline. Zbirku fotografija koja obuhvata vremensku lentu od 1934. do 2011. godine priredio je fotograf Malner Meir.
 
...JoÅ” uvek neotkrivena...
neotkrivena lepota  srbijeDo kraja aprila Ʀe biti završeno formiranje turistiĆØkog klastera jugositoĆØne Srbije koji nastaje u okviru programa prekograniĆØne saradnje Srbije i Bugarske. RTO i meĆ°uopštinska i RTO saradnja osnažuje lokalnu turistiĆØku ponudu i ovakav trend prisutan je u svetu.
 
Donacija Japana preduzeƦima u Sokobanji i Vlasotincu
JKP Napredak SokobanjaJavnim komunalnim preduzeƦima "Napredak" iz Sokobanje i Vodovod" iz Vlasotinca danas Ʀe biti uruĆØene donacije japanske vlade u ukupnom iznosu od 124.770 evra, kao podrška unapreĆ°enju ekoloških usluga u Srbiji, saopštila je ambasada Japana.
 
Svi u Å”kolu, buduƦnost za sve!
inkluzijaSokobanja je jedan od 100 gradova Srbije u kojem Ʀe od februara do kraja maja 2011. godine biti realizovana kampanja za inkluzivno obrazovanje „Svi u školu, buduƦnost za sve!”. Kampanja ima za cilj ostvarivanje kvalitetne inkluzivne kulture i prakse za svu decu kroz poveƦanje obuhvata dece iz marginalizovanih grupa, razvijanjem svesti u struĆØnoj i široj javnosti o znaĆØaju inkluzije.
 
Besede u Zoranovu ĆØast
besedništvoPoslednje kvalifikaciono takmiĆØenje u besedništvu u ĆØast pokojnog premijera održano je u subotu u Sokobanji u hotelu „Moravica“. Demokratska stranka i Fond „Dr Zoran DjindjiƦ šesti put organizuju takmiĆØenje u besedništvu pod nazivom „Besede u Zoranovu ĆØast“, u sklopu obeležavanja 8 godina od ubistva i deset godina od izbora prvog demokratskog premijera Srbije dr Zorana DjindjiƦa.
 
UnapreĆ°enje informacionog sistema opÅ”tine Sokobanja
informacioni-sistemiPo sprovedenom Konkursu za projekte namenjene podizanju IKT kapaciteta jedinica lokalne samouprave, odabrana su sredstva za finansiranje 17 projekta jedinica lokalne samouprave meĆ°u kojima se nalazi i projekat Odeljenja za privredu i lokalni ekonomski razvoj opštine Sokobanja pod nazivom „UnapreĆ°enje informacionog sistema Lokalne poreske administracije opštine Sokobanja“.
 
Regionalna agencija jugoistoĆØne Srbije - najbolja!
33 sajam turizma u BeograduNa 33. meĆ°unarodnom sajmu turizma za najbolju regionalnu turistiĆØku organizaciju proglašena je Regionalna agencija iz jugoistoĆØne Srbije sa Sokobanjom na ĆØelu. Sokobanja je zajedniĆØki nastupila sa ostalim ĆØlanicama turistiĆØkog klastera JugoistoĆØna Srbija. a to su: JP "Stara planina", Knjaževac, Pirot, Bela Palanka, Babušnica, Boljevac i Dimitrovgrad.
 
ObaveŔtenje organizatora konkursa "Jutro nad Ozrenom"
sokolovo peroU vezi sa objavljivanjem teksta 6. književnog konkursa "Jutro nad Ozrenom" pojavile su se odreĆ°ene dileme koje ovim putem organizator - Književni klub "Sokolovo pero" želi da otkloni.
 
Vuku u goste 2011.
vuku-u-gosteLovaĆØko udruženje Soko iz Sokobanje za vikend organizuje taradicionalnu hajku na vuka .Prvog dana u subotu 26. februara biƦe organizovano takmiĆØenje u gaĆ°anju makete vuka i glinenih golubova, dok je u nedelju 27. februara hajka, na padinama Rtnja, kaže Goran RadosavljeviƦ, predsednik LovaĆØkog udruženja Soko.
 
Radionica RARIS-a
rarisRegionalna agencija za razvoj IstoĆØne Srbije poslala je dopis predstavnicima privrede, lokalne samouprave, javnih preduzeƦa, poslovnih udruženja, republiĆØkih institucija i civilnog sektora iz opštine Sokobanja na radionicu pod nazivom "RARIS i lokalna samouprava za ekonomski razvoj opštine Sokobanja".
 
33. Sajam turizma (ITTFA) - Beograd, 24-27.02.2011.god.
sajam-turizma-2011Na ovogodišnjem 33. meĆ°unarodnom sajmu turizma u koji Ʀe biti održan Beogradu u periodu od 24-27.februara 2011.god., Sokobanja Ʀe zajedniĆØki nastupiti sa ostalim ĆØlanicama turistiĆØkog klastera JugoistoĆØna Srbija. a to su: JP "Stara planina", Knjaževac, Pirot, Bela Palanka, Babušnica, Boljevac i Dimitrovgrad.
 
Žurka povodom Dana Zaljubljenih
zurka zaljubljenih Tradicionalna žurka koju organizuje Omladina Demokratske stranke iz Sokobanje. Ove godine, samo za Vas, 14. februar,22h, caffe Vegas, promotivne cene piƦa i "Euforija" bend iz Niša.Ulaz slobodan! Dobrodošli!
 
Zabranili im da žive u troÅ”noj kuƦi
trošna kuƦaJovan DiniƦ iz Sokobanje sa ženom i dvoje male dece veƦ godinama živi kao podstanar, jer ne sme da živi u trošnoj oĆØevoj kuƦi. Iako im opština Sokobanja ne dozvoljava da žive u kuƦi, niko od nadležnih, kako tvrdi Jovan, ne želi da reši stambeni problem njegove porodice.
 
Hiljadu Francuza u pet srpskih banja
ribarska banjaViše od 1.000 Francuza i naših zemljaka na privremenom radu u toj zemlji boraviƦe ove godine organizovano po grupama na leĆØenju, rehabilitaciji i rekreaciji u pet banja Srbije: Ribarskoj, Niškoj, Sokobanji, Kanjiži i KoviljaĆØi. MeĆ°utim francuzi koji su nas kontaktirali ukazali su nam na problem koji se javlja kada žele da borave u Srbiji preko 3 meseca.
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeca > Kraj >>

Rezultati 91 - 120 of 1048

Reklame


Vila ƈair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

DoĆØek Nove godine

DoĆØek Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

SmeŔtaj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguƦnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguƦnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauĆØera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naĆØina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vauĆØeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 1 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas69
mod_vvisit_counterJuce227
mod_vvisit_counterOve nedelje69
mod_vvisit_counterOvog meseca519